Evilbill Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα ξερετε αν γινοντε κανονικα οι συναλλαγες απο payoneer σε τραπεζικο λογαριασμο?εχω τραπεζικο λογαρισμο στην Ethniki και θελω να τα μεταφερω εκει απο payoneer το site παντος μου δειχνει την παρακατω εικονα οταν επιλεγω την Ελλαδα http://imgur.com/a/iJJQw
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι αυτό το payoneer; να μαθαίνουμε και εμείς
Razor_7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εγω νομιζα στην αρχη πως εκανε λαθος εννοωντας τη γνωστη μαρκα ηλεκτρικων, αλλα διαβαζοντας το θεμα απορω κι εγω τι ειναι αυτο;
Evilbill Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ειναι σαν το paypal παιδες,αν γνωριζει καποιος να μου πει
gbouros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Η payoneer είναι σαν την leupay αλλά σε αμερική. Σου δίνει αμερικάνικο λογαριασμό τράπεζας και χρεωστική συνδεδεμένη με αυτόν. Κυρίως τη χρησιμοποιούν όσοι πληρώνονται σε $ από αμερικάνικες εταιρίες αλλά και πολλές άλλες χώρες του κόσμου. 1
Evilbill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Η payoneer είναι σαν την leupay αλλά σε αμερική. Σου δίνει αμερικάνικο λογαριασμό τράπεζας και χρεωστική συνδεδεμένη με αυτόν. Κυρίως τη χρησιμοποιούν όσοι πληρώνονται σε $ από αμερικάνικες εταιρίες αλλά και πολλές άλλες χώρες του κόσμου. εχω βαλει το λογαριασμο του ταμιευτηριου μου εκει και περιμενω καποια χρηματα λες να υπαρχει καποιο θεμα επειδη ειναι αμερικανικο?
zx-spectrum Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κανονικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα... άλλωστε σε άλλη περίπτωση μπορείς να τα σηκώνεις και απο την κάρτα λίγα-λίγα όποτε θες. Πρόσεξε τις χρεώσεις γενικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα