Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς το Μπαρ μπεε Κίου ειναι μαγαζί που πας για να γουρουνιάσεις χωρις να ψαχνεις την τοπ ποιότητα.

Υπάρχουν ομως και καταστήματα που σέρβιραν ποιοτικά burgers πριν όλο αυτο γίνει μόδα. Για παράδειγμα στη Γλυφάδα just burgers & burger joint υπήρχαν πριν το μπαρ μπεε Κίου.

Ακόμα, προσωπική μου άποψη ειναι οτι το Juicy grill ειναι ποιοτικότερο του Μπαρ μπεε Κίου το οποίο βγάζει τεράστια πιάτα απλά και μονο για εντυπωσιασμό.

Τέλος , Luci δύσκολα θα πετύχεις σπίτι σου τοςο καλο burger οσο αυτο που θα φας σ ενα μαγαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος , Luci δύσκολα θα πετύχεις σπίτι σου τοςο καλο burger οσο αυτο που θα φας σ ενα μαγαζί.

Γιατί τα μαγαζιά βάζουν μπαχαρικά, έξτρα λίπος, διαφορετικό λάδι κλπ..

• Like 1
Δημοσ.

δίκιο έχει το παιχτάκι που άνοιξε το θέμα, marketing είναι και φταίνε οι καταναλωτές, μπείτε στο άλλο θέμα που ψάχνουν για μπεργκεράδικα, τα μισά μηνύματα είναι του τύπου

'καλά ε... δεν ξέρετε από burger, δεν έχετε δει καν αληθινό burger μιλάμε... γιατί ΜΟΝΟ στο grassroots στέκι που πήγαινε για κατούρημα ο TARANTINO όταν του χάλαγε το WC (είναι γνωστό ανόητοι πως ο υδραυλικός του ήταν ευρωπαίος και δεν ήξερε τα αμερικάνικα συστήματα) φτιάχνανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ burger... γιατί είχε τον ανεπανάληπτο πρώην κατάδικο που ήξερε την συνταγή που φτιάχνουν στο 'ΚΑΣΤΡΟ' και που έμαθε όταν αυτός που του τον φορούσε εκεί μέσα,  πάνω στην πολύ κ...υλα ομολόγησε τη συνταγή κατά λάθος... τι να κάνει ο άνθρωπος λύγισε και είπε το μυστικό

ΕΣΕΙΣ βέβαια δεν μπορείτε να πάτε τώρα γιατί τον φάγανε οι ΡΩΣΟΙ...

αλλά ΕΓΩ ΠΡΟΛΑΒΑ ρε ανόητοι και ήταν τα καλύτερα 100 ευρώ που έφαγα ΠΟΤΕ ΜΟΥ για μια μπουκιά μόνο και ΣΠΕΡΝΕΙ

ΤΩΡΑ ΚΛΑΦΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ'

εκτός του ότι στα περισσότερα στέκια που αναφέρονται με τέτοιο τρόπο έχω πάει και ο ίδιος οπότε ξέρω σίγουρα ότι ο μόνος λόγος που τα αναφέρουν είναι για ποζεριά το θέμα είναι ότι ακόμη κι αυτά που κάνουν κάτι καλά, πάλι δεν αξίζουν τόσο πολύ

το σουβλάκι θα το πληρώσεις 2 ευρώ, άντε να το πληρώσεις 3 ευρώ στο καλύτερο σουβλατζίδικο που ξέρω σε όλην την μεσόγειο και που δεν είναι ακριβό λόγω φήμης αλλά γιατί στη θέση που βρίσκεται έχει περισσότερα έξοδα

η καλύτερη πίτσα που έχω φάει ήταν πίτσα σε απλό μαγαζί και στοίχιζε όσο μια κανονική πίτσα από delivery 8-10 ευρώ

το burger και το steak βέβαια είναι αμερικάνικο... βέβαια, και 50 ευρώ να το βάλουν, ο έλληνας θα πιστέψει ότι έχει 45 ευρώ διαφορά στη γεύση...

αλλά πέρα από τη κλάψα τι θα κάνεις θα πεις στον άλλο όχι μην τσιμπάς με τις μαλακίες, αφού το γουστάρει τι να κάνουμε;

θυμηθείτε το, δεν θα σταματήσουν εκεί οι τιμές, το burger delivery που ξεκινάει από 8-8.5 ευρώ, θα ανέβει σιγά σιγά πιο πάνω

• Like 1
Δημοσ.

Ειχε ανοιξει πριν ενα χρονο περιπου αν θυμαμαι καλα ειναι μπεργεραδικο χοτ ντοκ στο περιστερι 200 μετρα νοτιοανατολικα του δημαρχειου επι της λεωφορου παναγη τσαλδαρη εν ονοματι "jonhy.. κατι τετοιο". Μιλαμε ο τυπος εκανε υπερπαραγωγη διακοσμισης με πινακιδα μαγαζιου που καταλαμβανει ολο το τετραγωνο. Περασε ενας μηνας, δυο, και μεχρι σημερα το καταστημα παραμενει κλειστο, πιθανοτατα φουνταρε. Κριμα ειναι που ισως δεν ειχε κοσμο αλλα και παλι δεν επρεπε και αυτος να ριξει μαλλον τοσο χρημα. Το σουβλατζικο που βρισκεται στη γωνια του τετραγωνου που υπηρχε ηδη πριν αυτο, και ειναι μια τρυπα κυριολολεκτικα και συνηθως τα περνεις χερι, δουλευει ακομα!

Μπεργερ προσωπικα τρωω σπανια, λογω κοστους και χορτασης. Με ενα σουβλακι χορταινω οσο να τρωγα δυο μπεργκερ ιδιας τιμης.

Δημοσ.

Εδώ να αναφέρουμε πως το σωστό μπέργκερ έχει:

1. Μπιφτέκι- μόνο κιμάς

2. Ψωμί.

Και προαιρετικά, συμπληρώνει αυτός που τρώει κέτσαπ και μουστάρδα.

Πολλοί θεωρούν ότι το μπέργκερ πρέπει να έχει:

3. Ντομάτα

4. Κρεμμύδι

5. Πίκλες αγγούρι

Αν κάποιος θελει τσιζμπέργκερ, χρειάζεται:

1. Μπέργκερ μόνο κιμάς

2. Ψωμάκι

3. Μία φέτα Τυρί ημίσκληρο (αυτή η πρόταση μπέρδεψε σίγουρα τους βορειοελλαδίτες)

Από εκεί και πέρα:

Εμένα μου αρέσει το μπιφτέκι γεμιστό πχ με ροκφόρ ή μακ ν τσιζ. Βάζω ντιζον μουστάρδα, τοστ το ψωμί μου στα κάρβουνα, βάζω δίπλο τυρί πεπερ τζακ, το ψωμάκι να έχει σουσάμι και αν το μπιφτέκι δεν ειναι γεμιστό να ειναι βουβαλίσιου με το αιματάκι του και να μπορώ να γευτώ το φρέσκο κρεμμύδι και τα κέιτζεν μπαχάρια μου. Καραμελωμένα κρεμμύδια και πιπεριές. Όχι όλα μάζι.

Σημείωση, το τελικό αποτέλεσμα θέλω να χωράει στο στόμα μου.

• Like 3
Δημοσ.

Καλα σε μαγαζι που σου λεει εγω ετσι το σερβιρω και δεν το παραμετροποιει αναλογα τα γουστα του πελάτη εγω προσωπικά δεν καθομαι.

Μια φορα σε ένα μαγαζι είχαμε ένα σκηνικο λεω αυτό μπορούμε να το βγάλουμε και να βάλουμε κάτι άλλο? όχι δεν γινεται πρεπει να πάρετε ξεχωριστη μεριδα κτλπ (όπως ο σάβας στο μοναστηράκι) καλα συγγνωμη ρε παιδια τους λεω ήρθαμε για να φάμε ότι θέλουμε εμεις ή για να μας ταϊσετε ότι θελετε εσεις? λεει ετσι είναι οι κανονισμοι. Ωραια του κανω φάτους εσυ τους κανονισμούς και σηκωθηκα και εφυγα.

Αλλα δεν φταινε αυτοι. Οσο υπάρχει κινηση ο λογικος θα φαινεται γραφικος και τρελος και θα δουλεύουνε με τους υπολοιπους ή καλυτερα θα δουλεύουνε τους υπολοιπους :cry:

Πλεον έχω βρει 2-3 καλα εστιατόρια - μαγειρια περνάω από εκει περνω το μπιφτέκι μου το οποιο τους εχω πει ότι δεν θα έχει κλάδια βουτυρα τυριά και άλλες τέτοιες παχυντικες μαλακιες πάω σπιτι έχω βράσει ρυζάκι δικο μου ή κατι άλλο συνοδευτικο και τρωω. :-D

Μου κανουν πολύ ασχημη εντυπωση μαγαζια τα οποια σου λενε ότι εγω στο σουβλακι πχ δεν βαζω πατάτες θα παρεις μεριδα. Όχι εγω δεν θελω να πάρω μεριδα. Τεσπα εγω θεωρω όπως και θα εκανα αμα εχεις μαγαζι δουλεια σου είναι να ικανοποιήσεις τον πελάτη δεν θελεις προφανως θελεις να κανεις ότι γουστάρεις εσυ.... ε ντάξει δεν θα συνενοηθουμε ετσι κάποιοι το δέχονται. Είναι ο χαρακτηρας του κάθε ιδιοκτητη αντανακλάται στην επιχειρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα βρει κάποτε ένα έτοιμο μπιφτέκι κρεοπωλείου αντάξιο καλού μπεργκεράδικου και του 'χα δώσει και κατάλαβε. Τα υπόλοιπα υλικά βρίσκονται εύκολα. Ακόμα και η Τζακ Ντάνιελς σος υπάρχει έτοιμη, νομίζω Hellman's και δεν έχει διαφορά απ' του Hot Hot. Πάντως είναι λίγο μπελαλίδικο και κοστίζει. Εγώ έβαζα ψωμάκι, που επίσης θέλει καλή έρευνα και κοστίζει, μπιφτέκι, edam, τομάτα και iceberg.

Δημοσ.

Γ@@#$στα. Ο Αμερικανός έχει εισχωρήσει παντού. Και εμείς σαν μ@#$@#ς ακολουθάμε τις μ@#$@#ες τους.

Αντί να υποστηρίξουμε τα Ελληνικά σουβλατζίδικα, έχουν γίνει της μόδας αυτά τα κ@#@λομπεργεραδικα.

ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ κιόλας αλλά ο Έλληνας είναι @!#$#%.

2.5Ε για σκέτο ψωμί με μπιφτέκι. Αν θες κάτι καλύτερο με τυρί ντομάτα καμιά σάλτσα κλπ θα φτάσει το μπεργκερ στα 4Ε (λίγα λέω. δεν μιλάω για τα μπεργκερ π κανουν 6-7Ε)

ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι το τέλος ρε! αυτό χρειαζόμαστε!

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αντί να υποστηρίξουμε τα Ελληνικά σουβλατζίδικα

Πόσο παραπάνω να τα υποστηρίξουμε?

• Like 4
Δημοσ.

Να λέμε και ευχαριστώ που μπορούμε να αφαιρέσουμε γιατί σε άλλες χώρες δεν επιτρέπεται :P

Δημοσ.

1. κανονίζεις παρέα σπίτι, 1 ημέρα πρίν

2. πάς στον φούρνο της γειτονιάς σου και παραγγέλνεις τα ψωμάκια που θέλεις (τα καλύτερα 50% χωριάτικο, 50% πολυτελείας), στο μέγεθος που θέλεις.

3 πάς στο τοπικό κρεοπωλείο και παίρνεις τον κιμά που θέλεις. Αλέθει, πατάει στο μέγεθος που θα του πείς.

4. πας SM και παίρνεις μπύρες (πολλές) και όλα τα ενδιάμεσα στα ψωμάκια και το μπιφτέκι. λαχανικά (για τους fit) απο οπωροπωλείο.

5. διαθέτεις στην προετοιμασία την μισή ώρα απο αυτή που χρειάζεσαι για να πάς στο burger-άδικο, χώρια το παρκάρισμα, για την κατασκευή.

5. γονατίζεις στο φαγητό και στο αλκοόλ με την παρέα, με τα ίδια χρήματα που θα τζόγαρες για 4-5 burger απ΄εξω, και με υλικά αναλόγως προτίμησης.

καλοφάγωτα!!!!

• Like 6
Δημοσ.

Προφανώς το Μπαρ μπεε Κίου ειναι μαγαζί που πας για να γουρουνιάσεις χωρις να ψαχνεις την τοπ ποιότητα.

Υπάρχουν ομως και καταστήματα που σέρβιραν ποιοτικά burgers πριν όλο αυτο γίνει μόδα. Για παράδειγμα στη Γλυφάδα just burgers & burger joint υπήρχαν πριν το μπαρ μπεε Κίου.

Ακόμα, προσωπική μου άποψη ειναι οτι το Juicy grill ειναι ποιοτικότερο του Μπαρ μπεε Κίου το οποίο βγάζει τεράστια πιάτα απλά και μονο για εντυπωσιασμό.

Οτι πιο λαθος εχω διαβασει!!!

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με όλα περι burger για μένα είναι απ' τις χειρότερες ξένες κουζίνες που μπορεί να φάει κάποιος fast food που στο πλασάρουν για γκουρμέ ΑΛΛΑ απ την άλλη καταλαβαίνω κι όσους σου πουλάνε fixed μερίδες.Η διαφορά με το σουβλάκι είναι πως εκεί η βάση είναι το κρέας (πχ γύρο χοιρινό) κι από κει κι έπειτα σου λέει εσύ αν θες βάλε και ταραμοσαλάτα μέσα δε με ενδιαφέρει. Αλλά στο burger δεν υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί τα υλικά είναι που πουλάνε η βάση κατά 80% είναι η ίδια. Οπότε αν αρχίσει ο καθένας και λέει εγώ θέλω το και το και το θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με τις χρεώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...