Προς το περιεχόμενο

Νέα Moto Mods από τις Mophie και Incipio για τη σειρά Moto Z ανακοίνωσε η Lenovo


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο νέα Moto Mods ανακοίνωσε η Lenovo για την σειρά smartphones της εταιρείας Moto Z, με το πρώτο να έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την εταιρεία Mophie και το δεύτερο σε συνεργασία με την εταιρεία Incipio.

Το αξεσουάρ “Moto Mod” της Mophie όπως θα περιμένατε είναι ένα battery pack με την ονομασία Mophie Juice Pack ενώ το δεύτερο που έχει την σφραγίδα της Incipio είναι ένα Car Dock.

 

Το Mophie Juice Pack, το οποίο στην εικόνα παραπάνω παρέχει πρόσθετη ενέργεια σε ένα Moto Z ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh, και διαθέτει ένδειξη για την κατάσταση της μπαταρίας καθώς και USB Type-C υποδοχή ώστε να φορτίζεται ανεξάρτητα από την συσκευή σας. Το κόστος του βρίσκεται στα $79,99.

 

To Incipio Car Dock που μπορείτε να είτε στα αριστερά της εικόνας είναι μία βάση τοποθέτησης για το αυτοκίνητο –διαθέτει κλιπ για να στηρίζεται στους αεραγωγούς στο ταμπλό- με το κινητό να μπορεί να σταθεί οριζόντια όσο και κάθετα. Χάρη σε ειδική πρόβλεψη, το κινητό μπορεί να φορτιστεί κανονικά ακόμα και όταν βρίσκεται στην βάση ενώ επιτρέπει την χρήση της υποδοχής 3.5mm για να συνδέσετε το κινητό στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας. Το κόστος του είναι $64,99.

 

H Lenovo σκοπεύει να κυκλοφορήσει ακόμα περισσότερα Moto Mods μέσα στο 2017, και ένα από αυτά λέγεται πως θα διαθέτει τη τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας –μαζί με ενσωματωμένες κάμερες- της Google, Tango.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να πάρεις τα mods πρέπει να χεις πρώτα απ όλα την συσκευή άλλα στις τιμές που τις πουλάνε οι κινέζοι είναι απλησίαστες 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκοπός είναι να τα πάρεις σε μια τιμή που είναι προσιτή.Αν τα βάλεις και τα 2 μαζί και μαζί με το ΦΠΑ και το κόστος που θα πιάσουν γενικά στην αγορά ,με τα ίδια λεφτά παίρνεις δεύτερη συσκευή.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

65€ μια βαση αυτοκινητου... 80€ ενα powerbank 3000mAh.... Οκ.... Να πω την μαγικη λεξη πρωτος;;;. Απατα θα πανε τα "δηθεν" mods. https://goo.gl/images/KTGfvs το 1ο mod του ειδους.... Ααα ρε χρονια αξεχαστα..

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...