totem_lost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι η τριτη σχεση που βλεπω να αφηνω αυτη τη περιοδο επειδη με θελει μαζι της και Χριστουγεννα και πρωτοχρονια. Γιατί εσύ που θες να είσαι δηλαδή; Σε κάνα κλαμπ με άλλους 40 χρονους μπάκουρους; 2
bluesattack Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μπορει να θελεις να πας να παιξεις το χαρτακι σου αντι να τρεχεις σε ρεβεγιον
livefreeordie Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 θέλει να πάει για ξέφρενο κλάμπινγκ το νιάτο.
censOred Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Γυναικάρα που φλερτάραμε χρόνια στάθηκε η αφορμή για να κάνω το Θεσσαλονικη- Βόλος με ποδήλατο.Δεν γάμησα αλλά γάμησε το ταξίδι. 7
Demetra_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 έβγαινα με έναν τραγουδιστή και στα ζουμιά των πρώτων εβδομάδων έκανα το εγχείρημα να πάω στο μπαρ που τραγουδούσε μόνη. επειδή Ελλάδα δεν συνηθίζεται, ένιωσα λίγο κάπως, αλλά το ξεπέρασα και ξεπέρασα όλα τα περίεργα βλέμματα. 2
bluesattack Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Βγηκες βολτα ασυνοδευτη ? Ενιωσες την ανδρεναλινη να χτυπαει κοκκινο απο αυτη την παρατολμη πραξη ?
livefreeordie Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Γυναικάρα που φλερτάραμε χρόνια στάθηκε η αφορμή για να κάνω το Θεσσαλονικη- Βόλος με ποδήλατο.Δεν γάμησα αλλά γάμησε το ταξίδι. χαθηκαν τα τρενα; 1
johnbond Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Kαλα το ότι ο καθενας έχει την γυναικα που του αξιζει αυτό είναι εγάλη αληθεια ... ο παντφολάκιας θέλει και την τρώει τη παντοφλα του. Έχω έναν θειο φιλε ο οποιος πηγε στην αραπια έβγαλε ένα καρο λεφτά την προικιωσε και τωρα του λεει δωσε μου τα μισα αμα θές ρε μαλακα να φυγω. Εμενα αμα με ελεγε μαλάκα θα την ειχα ριξει για κάμψεις. Ποιον ειπες μαλακα? έτσι σου έχουν μάθει να μιλάς? ποια νομιζεις πως εισαι?! Άσε ρε σκληρέ.Εδώ ολόκληρος κούγιας και τον έκανε ανω κάτω η άλλη. Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση.
censOred Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 χαθηκαν τα τρενα; Το τρένο στην επιστροφή μόνο
Demetra_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Βγηκες βολτα ασυνοδευτη ? Ενιωσες την ανδρεναλινη να χτυπαει κοκκινο απο αυτη την παρατολμη πραξη ? ντροπή μου και αίσχος μου... να αυτομαστιγωθώ;
volos27 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αφου τρωω μπριτζολα 5 κιλων ετσι για να με κρατησει λιγο, η οποια ηταν απο το τελευταίο αγριο τατανκα οπως μου ειπε ο γεροντας εστιατόρας ο οποιος εμοιαζε με μια παλιά ελαιγραφία του Γκόγια, σηκώνομαι να την κανω κ βλεπω 35αρα καλοστεκουμενη να κάθεται μονη στο μπαρ, ασυνοδευτη; σκεφτομαι, ντροπη της σιγουρα ελληνιδα ειναι, βγαινω απ το φαγαδικο τσιμπαω καντιλακ ακαπακωτη κ βαζω να παιζει στα τερματα wanted dead or alive, παω στο ραντεβου με την εκαλη 3
Demon Lord Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 τυπισσα που δεν σου απαντησε σε μήνυμα ή τηλεφωνο δεν αξιζει καν να ασχοληθείς άλλο μαζι της και να την ενοχλήσεις ξανά διοτι ειτε δεν θα σε γουστάρει ειτε θα είναι ψώνιο. Και οι 2 περιπτώσεις δεν μας κάνουν. [/off topic]συμφωνώ με το DDevil. πριν από μερικές βδομάδες ήρθε νέα συνάδελφος στη δουλειά και λόγω της θέσης μου (τμήμα IT) μιλάμε συχνά για προβλήματα κλπ. Γενικά μεταξύ μας πολύ καλό κλίμα, καλύτερο από αυτό με άλλους συνάδελφους της στο ίδιο τμήμα (εκείνη Accounting, εγώ IT) οπότε είπα να κάνω "παιχνίδι". ΑΠό τη δουλειά έκανα ό,τι μπορούσα αλλά δε μπορούσα να κάνω κίνηση ανοιχτά γιατί όλα τα τμήματα είναι μαζί και δε χωρίζονται με τοίχους αλλά με διαδρόμους οπότε και δεν ήθελα να δώσω λαβές για σχόλια και να τη φέρω σε δύσκολη θέση. οπότε σα μόνη λύση βρήκα το fb (ναι ξέρω, ούτε και εμένα μου αρέσιε αλλά ήταν λύση ανάγκης και καλά) όπου και πρότεινα καφεδάκι. από τη μια μιλάμε στη δουλειά και χαμόγελα κλπ. αλλά από την άλλη δεν απάντησε ποτέ. Ίσως παρεξήγησα τη στάση της, μάλλον, αλλά όπως και να'χει, γεια σας [/off topic] on topic τώρα... το πιο τρελό που έκανα. όταν γνώρισα την πρώην μου και της είπα ότι μου αρέσε και να το πάμε παρακάτω, την επόμενη μέρα έφευγε για Ζάκυνθο (Πειραιώτης εγώ, κοινή σχολή στην Πάτρα). Επί ένα μήνα, τηλέφωνα, μηνύματα, γενικά συνεχής επικοινωνία καθώς δεν ήθελα να τη χάσω με τίποτα. Όλο αυτό κατέληξε σε 4 χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα 3 ήμασταν συγκάτοικοι. Βέβαια χωρίσαμε, μετά τα ξαναβρήκαμε, ξαναχωρίσαμε και όλο αυτό έγινε 2-3 φορές όσπου βαρέθηκα τα μπρος πίσω. Φυσικά και αγαπάμε και νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο και μάλιστα είμαστε και συνεργάτες (εκτός της δουλειάς που ανέφερα πιο πάνω) απλά μας τέλειωσε το ερωτικό κομμάτι (πιθανότατα ) και πλέον συνεχίζουμε ως δυο πολύ καλοί φίλοι. Επίσης, κάτι που δεν έκανα και μετάνοιωσα... 17 χρονών έχω πάει στο σπίτι της τότε κοπέλας μου να διαβάσουμε για πανελλήνιες και καλά... φυσικά δε διαβάσαμε ποτέ, αρχίσαμε άλλα, και όταν έφτασε η στιγμή να προχωρήσουμε παρακάτω έκανα πίσω... ο λόγος; Στο σπίτι ήταν όλη οι οικογένεια (μάνα, πατέρας, αδερφός) και μάλιστα ο πατέρας νταλικέρης τούμπανος και σε κιλά και σε δύναμη. Ε και μετά από λίγο χάλασε και με εκείνη... φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά λέει ο λαός 2
volos27 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Φτανω στο χοτελ, κ αρχιζω να ανεβαινω τις σκαλες του ουράνιου ξυστη, ετσι για ζεσταμα, φτανω στον 60 οροφο κοιταω αριθμο δωματίου, 666,δεν κολωνω κ ο διαολος να ειναι εγω θα την πηδησω, μπαινω μεσα την βλεπω ακομη με το γκουτσι, τις κανω ταικ οφ δις μπουλσιτ, το κανει αμεσως, οχι σαν τις δικες μας που θελουν παρακάλια κ ισοτιμία ισονομια κ αλλες φεμινιστικες μαλακιες, η σωστη γυναικα ειναι υποτακτικης νοοτροπιας τελος, παω κοντα της αναβω ενα σπιρτο πανω στο γυμνο κορμι της κ το πεταω στο γκουτσι φορεμα κ το καιω 3
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Volos χαραμιζεσαι εδω, το ξερεις ε; Οταν βγαλεις παντως το βιβλιο με τις ιστοριες πες μας να το τιμησουμε. On topic: το τι ειναι 'τρελο' διαφερει απο ατομο σε ατομο, ειναι θεμα υποκειμενικο. Αυτα που εχω κανει εγω και θεωρω ελαχιστη τρελα ειναι τα εξης: ~Βρηκα τον αγαπημενο του κιθαριστα, τον εκανα πινακα/σκιτσο [κουτσα-στραβα, οπως μπορουσα] και του το εκανα δωρο γενεθλιων. Ευτυχως ενθουσιαστηκε. ~Πηγα στο νησι του το οποιο ειναι στου διαολου το κερατο, συνορα με Τουρκια, τρελη ταλαιπωρια για να τον δω 1-2 μερες μονο. ~Τον αφησα να με ντυσει και να κυκλοφορησω εξω με το στυλ που διαλεξε [απαπαπαπααα]. 4
Demetra_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 ~Τον αφησα να με ντυσει και να κυκλοφορησω εξω με το στυλ που διαλεξε [απαπαπαπααα]. σε θαυμάζω !!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα