Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Volos χαραμιζεσαι εδω, το ξερεις ε; Οταν βγαλεις παντως το βιβλιο με τις ιστοριες πες μας να το τιμησουμε.

On topic: το τι ειναι 'τρελο' διαφερει απο ατομο σε ατομο, ειναι θεμα υποκειμενικο. Αυτα που εχω κανει εγω και θεωρω ελαχιστη τρελα ειναι τα εξης:

~Βρηκα τον αγαπημενο του κιθαριστα, τον εκανα πινακα/σκιτσο [κουτσα-στραβα, οπως μπορουσα] και του το εκανα δωρο γενεθλιων. Ευτυχως ενθουσιαστηκε.

~Πηγα στο νησι του το οποιο ειναι στου διαολου το κερατο, συνορα με Τουρκια, τρελη ταλαιπωρια για να τον δω 1-2 μερες μονο.

~Τον αφησα να με ντυσει και να κυκλοφορησω εξω με το στυλ που διαλεξε [απαπαπαπααα].

σαμο? :P

Δημοσ.

Για να το ξανακανω αυτο ΜΟΝΟ με γραπτη εγγυηση οτι το συνολακι δεν θα ειναι ξεκωλε.

κουκλίτσα μου, όποιος σε θελήσει πραγματικά, θα σε θελήσει για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που θέλει εκείνος να είσαι. 

αν στο προτείνει εκ νέου κάποιος, πέτα τον στον σκουπιδοφάγο ή πες μου να ρθω να τον αυτοκτονήσω 

Δημοσ.

Ο καπνος απο το το φορεμα ενεργοποιεί την πυρασφάλεια κ σε ολο το χοτελ βρεχει, καθως βγαζω τα ρουχα μου ο ηλιος κ το νερο που τρεχει πανω μου κανουν το θεαμα μαγευτικο, οι κοιλιακοι λάμπουν οι πλαγιοι σχηματιζουν εντονες σκιες, το καταπληκτικά γυμνασμενο σωμα μου προσφερει θεαμα που ομοιο του δεν υπάρχει στον κοσμο αυτο, σαστισμενη καταφέρνει να πει δυο λεξεις, γκρικ γκοντ, πλησιαζω την κολαω στο τζαμι του ουρανοξυστη κ τις ψιθυριζω, γιου αρ σο λακι, τεσσερις ωρες αργοτερα την αφηνω ημιλυποθυμη ντυνομαι, τσιμπαω βαζο κ βαζω τις σταχτες απο το καμενο φορεμα μεσα, ο ηλιος την έκανε κ εγω ειμαι στην παραλια πανω στην αμμο, η αγριεμενη θαλασσα με ηρεμει, πεταω τις σταχτες στον μανιασμενο αερα, φορος τιμης στις Ελληνίδες που δεν εχουν λεφτα, αλλα την αξιοπρέπεια να στέκονται ορθιες σε ολους αυτους που υποτιμανε την φλογα που εχει η καθε μια μεσα της κ δεν σκυβουν το κεφαλι στον καθε ρατσιστη φαλοκρατη που προσπαθεί να τις μειώνει. Ακομη μια μερα περασε, ξαπλωνω στην αμμο κ ο κοσμος των ονειρων με καλει, η αυλαία πεφτει.

• Like 11
Δημοσ.

Για να το ξανακανω αυτο ΜΟΝΟ με γραπτη εγγυηση οτι το συνολακι δεν θα ειναι ξεκωλε.

Τι έχουνε τα ξεκωλε μωρέ; κοινωνικό έργο προσφέρουν.

• Like 2
Δημοσ.

Και έλεγες ότι σου αρέσουν τα role playing. Νομίζαμε μονο παιχνιδια εμείς. :P

Δημοσ.
να τρως κέρατο, να το ξέρεις, να το ξέρει η κοπέλα σου ότι το ξέρεις, να το ξέρεις ότι το ξέρει ότι το ξέρεις, να το ξέρουν όλοι όση σας ξέρουν.. Κανένας?

ρωτάω επειδή γινόταν σε έναν φίλο μου :)

• Like 2
Δημοσ.
ναι σε φίλο μου, εγώ δεν είμαι κάνας μαλάκας η κάνα κορόιδο σαν αυτόν, την 8η φορα που με κεράτωσε την έστειλα κατευθείαν επειδή δεν ανέχομαι πολλά πολλά,  πλακα κάνω, ακόμα ταχουμε, ok πλακα κάνω, 2 φορες με είχε κερατώσει και μετά με χώρισε ( χωρίς πλακα τώρα )..  :devil:

Ναι είχε γίνει σε φίλο μου (τοτε ηταν απλα γνωστος) που είχαμε γνωριστεί επειδή ημουν και εγω με μια εκεινη την περιοδο και γνωρισα τα παιδια με τον καιρο , η κοπέλα εν το μεταξύ δεν φαινόταν κανένα σούργελο, και ωραία μιλούσε, και ευγενικιά, και χαβαλετζού, και σωστά ντυνόταν, όταν το έμαθα δεν το πίστευα, ούτε όταν έμαθα ότι γινόταν για 2 χρόνια το πίστευα.. αλλα επιβεβαιώθηκε όταν μπήκα πιο πολύ στο κλίμα της παρέας και από άλλους.. Ανμπελιβαμπλε 

• Like 1
Δημοσ.

Που ειναι το πρόβλημα ολοι το ξερανε κ κανεις δεν αντεδρασε, ολοι καλα περνουσανε, ηταν ολοι τους υπέροχοι

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήταν αμοιβαίο (το κέρατο) τότε όλα καλά.

Αν όχι... γιατί;

Μήπως όλο το παρεάκι ήταν "f@ck friends";

Δημοσ.
απ ότι ξέρω δεν ήταν αμοιβαίο, το γιατί επειδή πολύ απλά ο άλλος είχε φάει σκάλωμα :P κάτι που καλός η κακός δεν είχα σε τέτοιο βαθμό ( στην εφηβεία όλα αυτά τώρα στα 16-17  ) το παρεακι ήταν λίγο σε φάση με τέτοιους φίλους τι να τους κανεις τους εχθρούς, εδω μια απο την παρεα ( φιλη αυτης που τα ειχα) μου την επεφτε μπροστα στην φιλη της, αφελης εγω φουλ δεν το είχα πάρει χαμπάρι, λέω απλά με συμπαθή ξέρω γω, γελάμε και τα λοιπά, και απλά τις αρέσει η παρέα μου φιλικά..

(μου το ειπε η δικια μου και την ιδια ωρα αυτη που μου την επεσε ετρωγε κραξημο απο μια αλλη της παρεας, τι μου βρήκε δεν ξέρω, εδώ απορούσα πως και έχω γκόμενα ) η οποια για να το πω περιληπτικά λίγες μέρες μετά όταν είχαμε πάμε για βραδινό μπάνιο όλοι μαζι μου ψείρισε κάτι λεφτά(οχι η δικια μου, αυτη που μου την επεσε, το οποιο το είδα αλλα λέω να μην μιλήσω ( 2 euro και κάτι ήταν ) και την επομενη μέρα πολύ απλά ζήτησα από την δικια μου να χωρίσουμε ( δεν είπα τον λόγο γιατί ήταν πολύ δεμένη με την παρέα τις γενικά )..

είχα (και εχω) καψούρα μαζί της ακόμα, φοβερή κοπέλα, προσπάθησα να την ξανα πλισιασω αλλα έφαγα έμμεσο άκυρο και λιγο καιρο αργοτερα ντελετε απο το φεισμπουκ... (επειδή βρήκε γκόμενο, και εγώ ήμουν πρώην, you know the drill)

το πως κατέληξα απ το να λέω για τον φίλο να λέω για εμενα δεν ξέρω.. αλλα ουφ, ένιωσα ωραία..

χεχεχΔ

• Like 2
Δημοσ.

~Βρηκα τον αγαπημενο του κιθαριστα, τον εκανα πινακα/σκιτσο [κουτσα-στραβα, οπως μπορουσα] και του το εκανα δωρο γενεθλιων. Ευτυχως έκανε πως ενθουσιαστηκε.

:-D :-) :lol: 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...