volos27 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Την κερδισα στην μονοπολη κ μεσα σε εξαλους, κυριολεκτικά, πανηγυρισμους με χαστούκισε με μισος 2
sargio01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Για γυναίκες: Ταξίδι-έκπληξη με επιστροφή αυθημερόν στο χωριό της για να την δω και να με δεί αφού το προηγούμενο βράδυ που μιλήσαμε μου είπε πως της έλειπα(κι εμένα εννοείται). Περιττό να πω πως εκείνο το απόγευμα μου 'χει μείνει αξέχαστο... Ταξίδι στο χωριό της(διαφορετική κοπέλα) επειδή αποδείχθηκε οτι "παίζει" με άλλον εκεί!! Τους βρήκα, πλακωθήκαμε στο ξύλο με τον άλλο, την χώρισα και επέστρεψα την ίδια στιγμή. Η φάση εδώ, είναι οτι την άλλη μέρα την βρήκα έξω απο το σπίτι όταν γύρισα απ' τη δουλειά!! Την μπρίζωσε το σκηνικό λέει και κατάλαβε οτι έκανε μαλακία (τα ξαναβρήκαμε φυσικά) Για άντρες: Πρόκειται για τον αδελφό μου με τον οποίο είμαστε δίδυμοι και η ιστορία που αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού, έχει ως εξής: Ήμουν νέος στρατιώτης στη Σάμο δυο με τέσσερις το βράδυ και είχα υπηρεσία, στα καλά καθούμενα, εκεί που κόβω βόλτες στο στρατόπεδο με πιάνει μια τρέλα να μη με χωράει ο τόπος χωρίς να μπορώ να δώσω μια εξήγηση στο παιδί που ήμασταν μαζί! Ασυναίσθητα μόλις φτάσαμε στο τηλεφωνικό κέντρο μπήκα και τηλεφώνησα στο σπίτι για να ρωτήσω τι κάνουν και πως τα πάνε(ούτε οτι θα κοιμόντουσαν σκέφτηκα, ούτε τίποτα! Απλά τηλεφώνησα), όλα καλά όλα ανθυρά λοιπόν και κλείνω. Εγώ όμως όσο περνούσε η ώρα τόσο φούντωνα, τόσο τρελαινόμουν ώσπου έτρεξα και ξύπνησα τον αξιωματικό υπηρεσίας ωρυόμενος για άδεια(!!!!). Αυτός σύξυλος να μην ακούει τίποτα κι εγώ να επιμένω "δώστε άδεια αλλιώς θα πυροβοληθώ!". Με καθησυχάζει και με τα πολλά, το απόγευμα της άλλης μέρας βρίσκομαι να ταξιδεύω με άδεια για την Αθήνα!... Τί παίχτηκε τελικά; Το βράδυ που τρελάθηκα, είχε χτυπήσει τον αδελφό μου αυτοκίνητο!!!!!!! (δεν είχε πάθει τίποτα το σπουδαίο βέβαια, απλά μου το έκρυψαν στο τηλέφωνο για να μην ανησυχήσω) Αυτό το γεγονός μου απέδειξε την, "τηλεπάθεια να το πω; Ιδιαίτερη σχέση να το πω;" που έχουν τα δίδυμα αδέλφια. Πωωπω που μου 'ρθε πάλι... :/ Γαμάτο thread 10
Silenzio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 τρελό δεν είναι αλλά το 2011 ήταν η χρονιά που την είχα πατήσει πολύ άσχημα (και για πρωτη φορά στη ζωη μου σε ηλικια 26 με μια 19χρονη) σε φάση να μη κοιμαμαι τα βραδια και να πηγαινω απευθειας δουλεια. Εκεινη τη μερα (δε θυμάμαι με τίποτα τί ακριβώς είχε γίνει) είχαμε μαλώσει πολυ άσχημα και μου το είχε κλεισει και δεν απαντούσε. Είχα τόσο μεγάλο κόλλημα στο μυαλό (αυτό δε θα το εξηγήσω ποτέ στον εαυτό μου) που δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα, παράτησα επιτόπου την δουλειά, πήγα στο λιμάνι (και έτρεχα σα τρελός με σφήνες μέσα σε 17 λεπτά απόσταση που τέτοια ώρα θες τουλάχιστον 35-40 λεπτά) παράτησα το αμάξι μέσα στο λιμάνι και πήρα το πρώτο πλοίο για χίο (σπούδαζε εκεί τότε). Μετά από 2 μέρες επέστρεψα. Πάντως πέρα απο αυτό τρελό θεωρώ που για ένα χρόνο είχα χάσει κάθε λογική (και μιλάμε για άνθρωπο που τα δαπογκομενάκια πάντα τα κορόιδευα και μου δημιουργούσαν τη μέγιστη αποστροφή) και η μόνη σκέψη ήταν γιαυτήν. 7
opcorsa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ωραιο θεμα - να κλαψω για αυτην μπροστα της, αρκετες φορες, και αυτη να μην το εκτιμησει, σχεδον, καθολου. 5
DDevil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Θυμηθηκα και κάτι τωρα ..... ηταν εκει γυρω στα 21 μου πάλι την περιοδο που η άλλη μου έκανε τη δυσκολη και εγω ημουν ερωτευμενος μαζι της. Τεσπα μιλουσα με μια άλλη με μσν .... αυτη γουσταρε παιχνιδι γενικοτερα και ηταν άνετη. Της κάνω θα τσιμπησω αμαξι αποψε και θα ερθω σπιτι σου. Ψηνεσαι? μου λεει αφου δεν εχεις δικο σου τι σε νοιαζει εσενα της κανω? αμα τσιμπησω αμαξάκι και έρθω θα βρεθουμε? μου λεει ναι. Της κανω ην ερθω και δεν βγεις θα σηκωσω τη γειτονια στο ποδι μου λεει όχι ρε ειπαμε θα βγω! Κηφισιά εμενε αυτη τσιμπάω το αμαξι της ξαδέρφης μου η οποια γενικα με αφηνε να το παιρνω απλα εκεινο το βραδυ δεν της ειπα τιποτα γιατι κοιμοτανε! Μετα από λιγο ήμουν στο δρομο δεν το σκέφτηκα πολύ μπροστα στη καύλα .... γκαζωνω στην Λεωφορο Κυμης (ολυμπιακο χωριο για οσους ξέρουν) και σε κανα 15λεπτο ημουν Κηφισιά. Έσκασα με την Audi και γουσταρε η άλλη εκανε wowww ε ρε πουτανακια λεω από μεσα μου! Ψοφάτε για εφε! 1
DDevil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τόσο καψούρης με την πρώτη;;; εσυ δηλαδή όταν εισαι καψουρης με μια δεν σου σηκώνεται με καμια άλλη? η διάθεση εννοω. Μην παρεξηγηθώ.
sargio01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ενώ ήσουν ερωτευμένος με μια, "έπαιζες" μ' άλλη παράλληλα;;; Πώς το κάνεις; (γιατί προσωπικά δεν μου βγαίνει) εσυ δηλαδή όταν εισαι καψουρης με μια δεν σου σηκώνεται με καμια άλλη? η διάθεση εννοω. Μην παρεξηγηθώ.Καν δεν "βλέπω" τις άλλες γυναίκες! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Κάποια εκανε τατουάζ το ονομα μου Που το έκανε πες μας!
DDevil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ενώ ήσουν ερωτευμένος με μια, "έπαιζες" μ' άλλη παράλληλα;;; Πώς το κάνεις; (γιατί προσωπικά δεν μου βγαίνει) Καν δεν "βλέπω" τις άλλες γυναίκες! Φιλε για μενα το σεξ είναι το πιο ωραιο πράγμα το γουστάρω πολύ και δεν είμαι τύπος που θα κάτσει ανενεργος επειδή κάποια κάνει τις μαλακιες της. Έχω δεν έχω γκομενα το σεξάκι μου θα το κάνω αυτο ειναι σιγουρο. Μου άρεσε η τυπισσα εννοείται αλλα παράλληλα πηγα και με άλλες εκεινη την περιοδο. Οσο τα είχαμε δεν πηγα με κάποια αλλα θα της άξιζε γιατι μου ειχε ψησει το ψάρι. Η φιλη της μου τριβότανε αλλα δεν τολμουσα να ζητησω τριο ημουν και πιο μικρος τοτε βεβαια ..... γενικα εγω δεν έχω τις ιδιοτροπίες των γυναικων γενικα εμεις σαν αντρες δεν τις έχουμε για εμάς τα πραγματα είναι πιο απλά και άνετα για αυτό όταν κάποια σου λεει σε αποριπτω πχ επειδή δεν εισαι ωραιος λες τι μαλακιες μου λεει τωρα αυτη? εγω θα πηγαινα και με μια μετρια ετσι για την εμπειρια. 1
volos27 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Που το έκανε πες μας! Ενα στο στήθος κ 2 στην πλατη
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα ένας με είχε ζωγραφίσει, προφανώς και δεν δέχτηκα τον πίνακα. Ένας άλλος (αφού τον σούταρα) μου έστελνε μηνύματα με αγάπη μου, καρδιά μου, ψυχούλα μου γύρνα πίσω, με έπαιρνε τηλέφωνο και έκλαιγε (αυτά περίπου για 1 χρόνο). Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι το θεωρούσα πολύ υπερβολική αντίδραση.
sargio01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε για μενα το σεξ είναι το πιο ωραιο πράγμα το γουστάρω πολύ και δεν είμαι τύπος που θα κάτσει ανενεργος επειδή κάποια κάνει τις μαλακιες της. Έχω δεν έχω γκομενα το σεξάκι μου θα το κάνω αυτο ειναι σιγουρο. Μου άρεσε η τυπισσα εννοείται αλλα παράλληλα πηγα και με άλλες εκεινη την περιοδο. Οσο τα είχαμε δεν πηγα με κάποια αλλα θα της άξιζε γιατι μου ειχε ψησει το ψάρι. Η φιλη της μου τριβότανε αλλα δεν τολμουσα να ζητησω τριο ημουν και πιο μικρος τοτε βεβαια ..... γενικα εγω δεν έχω τις ιδιοτροπίες των γυναικων γενικα εμεις σαν αντρες δεν τις έχουμε για εμάς τα πραγματα είναι πιο απλά και άνετα για αυτό όταν κάποια σου λεει σε αποριπτω πχ επειδή δεν εισαι ωραιος λες τι μαλακιες μου λεει τωρα αυτη? εγω θα πηγαινα και με μια μετρια ετσι για την εμπειρια. Νόμισα οτι τα είχατε κιόλας οπότε ενθουσιασμένος ήσουν λοιπόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα