optimistic_83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ταξίδι στο χωριό της(διαφορετική κοπέλα) επειδή αποδείχθηκε οτι "παίζει" με άλλον εκεί!! Τους βρήκα, πλακωθήκαμε στο ξύλο με τον άλλο, την χώρισα και επέστρεψα την ίδια στιγμή. Η φάση εδώ, είναι οτι την άλλη μέρα την βρήκα έξω απο το σπίτι όταν γύρισα απ' τη δουλειά!! Την μπρίζωσε το σκηνικό λέει και κατάλαβε οτι έκανε μαλακία (τα ξαναβρήκαμε φυσικά) Συμπεριφορα προς αποφυγη..Επαιζε με αλλον και αντι να την στειλεις με συνοπτικες διαδικασιες και να μην ξαναασχοληθεις τα ξαναβρηκες και μαζι της;;; Και πλακωθηκες κιολας με τον αλλον;;; Φανταζομαι την χαρα της κοπελας που τα παλικαρια σφαζονται για λογαριασμο της Οταν η κοπελα σου παιζει με αλλον την ξεγραφεις και συνεχιζεις την ζωη σου καθως για να γινει οτι εγινε το ηθελαν και οι 2..Αλλα αν δεν εχεις επιλογες και ξερεις οτι θα ξαναβρεις γυναικα μετα απο 10 χρονια κανεις τον λακαμα και ανεχεσαι τα παντα..Η λεξη "αξιοπρεπεια" ειναι αγνωστη για πολλους δυστυχως..Οπως και να εχει ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του 4
volos27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Συμπεριφορα προς αποφυγη..Επαιζε με αλλον και αντι να την στειλεις με συνοπτικες διαδικασιες και να μην ξαναασχοληθεις τα ξαναβρηκες και μαζι της;;; Και πλακωθηκες κιολας με τον αλλον;;; Φανταζομαι την χαρα της κοπελας που τα παλικαρια σφαζονται για λογαριασμο της Οταν η κοπελα σου παιζει με αλλον την ξεγραφεις και συνεχιζεις την ζωη σου καθως για να γινει οτι εγινε το ηθελαν και οι 2..Αλλα αν δεν εχεις επιλογες και ξερεις οτι θα ξαναβρεις γυναικα μετα απο 10 χρονια κανεις τον λακαμα και ανεχεσαι τα παντα..Η λεξη "αξιοπρεπεια" ειναι αγνωστη για πολλους δυστυχως..Οπως και να εχει ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του Ελα μωρε νταξ τωρα, εγω μετα την μπραζιλ τσιμπαω μια καστομ χαρλει 8000 κυβικα κ τραβαω για βορα, καπου στο μεχικο λιγο πριν το ηλιοβασίλεμα παιρνω ματι 8 νταήδες να κυνηγανε γκομενακι κλιμακας 10+ με σκοπο τον βιασμό, εγω δεν παιρνω ομως χαμπάρι απο τετοια, ξηγιεμαι ενα σαλτο απο το διτροχο χωρις να σταματησω κ τους κανω, ε ψιτ κατω τα χερια απο το μωρο ειναι δικο μου, όπως ειναι φυσικο μου την πεφτουν κ τους στελνω χοσπιταλ σε 3 λεπτα γιατι ειμαι κ νιτζας, παιρνω το μωρο κ καθώς ο ηλιος τι εκανε σιγα σιγα κ ο ουρανος ειχε χρωμα rgb, καναμε σεξ σαν μην υπαρχει αυριο, νταξ μαγεια 11
sargio01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Συμπεριφορα προς αποφυγη..Επαιζε με αλλον και αντι να την στειλεις με συνοπτικες διαδικασιες και να μην ξαναασχοληθεις τα ξαναβρηκες και μαζι της;;; Και πλακωθηκες κιολας με τον αλλον;;; Φανταζομαι την χαρα της κοπελας που τα παλικαρια σφαζονται για λογαριασμο της Οταν η κοπελα σου παιζει με αλλον την ξεγραφεις και συνεχιζεις την ζωη σου καθως για να γινει οτι εγινε το ηθελαν και οι 2..Αλλα αν δεν εχεις επιλογες και ξερεις οτι θα ξαναβρεις γυναικα μετα απο 10 χρονια κανεις τον λακαμα και ανεχεσαι τα παντα..Η λεξη "αξιοπρεπεια" ειναι αγνωστη για πολλους δυστυχως..Οπως και να εχει ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του Εεεμμ ναι, μάλιστα... βασικά την "έστειλα" αλλά δεν σκεφτόμουν τίποτα, ήθελα και τα ξαναβρήκαμε. Βοήθησε και η επιμονή της οπότε... το καλό της υπόθεσης είναι οτι συνέβαλε εν τέλη στο να μάθω να μην αφήνω να θεωρούμαι δεδομένος και να φροντίζω να μην καταλήγουμε να είμαστε σαν αδέλφια όταν πρόκειται για μεγάλη σχέση. Κατά τα άλλα δεν έχω θέμα για το αν θα ξαναβρώ κοπέλα, ό,τι μου βγαίνει κάνω(ανέκαθεν). Έχω κάτσει και δίχρονα μόνος μου και μπορώ να πω γούσταρα κιόλας...
vrwmiaris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν λέω γιατί δεν έχω κάνει κάτι. Κλασσική απάντηση bfan.....
mclein Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 εργασια 8:00 με 18.00, απευθειας Σαλονικη οδικως για διωρο ποτακι και ξανα πισω. 1
McNerd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν λέω γιατί δεν έχω κάνει κάτι.Αυτό είναι λίγο θλιβερό.
theoritikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ελα μωρε νταξ τωρα, εγω μετα την μπραζιλ τσιμπαω μια καστομ χαρλει 8000 κυβικα κ τραβαω για βορα, καπου στο μεχικο λιγο πριν το ηλιοβασίλεμα παιρνω ματι 8 νταήδες να κυνηγανε γκομενακι κλιμακας 10+ με σκοπο τον βιασμό, εγω δεν παιρνω ομως χαμπάρι απο τετοια, ξηγιεμαι ενα σαλτο απο το διτροχο χωρις να σταματησω κ τους κανω, ε ψιτ κατω τα χερια απο το μωρο ειναι δικο μου, όπως ειναι φυσικο μου την πεφτουν κ τους στελνω χοσπιταλ σε 3 λεπτα γιατι ειμαι κ νιτζας, παιρνω το μωρο κ καθώς ο ηλιος τι εκανε σιγα σιγα κ ο ουρανος ειχε χρωμα rgb, καναμε σεξ σαν μην υπαρχει αυριο, νταξ μαγεια Πόσα credit χρειάστηκες για να τελειώσεις το double dragon? 1
The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό είναι λίγο θλιβερό. Γυναίκα είναι. Δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό είναι λίγο θλιβερό.Ή απλώς δεν είμαστε όλοι το ίδιο και δεν βάζουμε τις σχέσεις τόσο ψηλά σε προτεραιότητα Κλασσική απάντηση bfan.....Με ρώτησες και απάντησα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο τρελό απο ολα ειναι να την παντρευτείς done https://www.facebook.com/emisail/videos/10206052417170672/
mclein Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ή απλώς δεν είμαστε όλοι το ίδιο και δεν βάζουμε τις σχέσεις τόσο ψηλά σε προτεραιότητα αυτα τα λες κ face 2 face & το αντιστροφο ; .... .. . και ολα καλα ;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, όλα καλά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στα ΠΑΝΤΑ υπάρχουν εξαιρέσεις και ότι δεν λειτουργούνε όλοι με τον ίδιο τρόπο ή όλοι έχουν τις ίδιες ιδέες περί ζωής
mclein Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, όλα καλά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στα ΠΑΝΤΑ υπάρχουν εξαιρέσεις και ότι δεν λειτουργούνε όλοι με τον ίδιο τρόπο ή όλοι έχουν τις ίδιες ιδέες περί ζωής εννοειται οτι το καταλαβαινω, απλώς εντυπωσιαζομαι. δεν το χωραει ο εγωισμος μου οτι καποιος συνανθρωπος που του αφιερωνω χρονο θα μου ελεγε/εδειχνε οτι δεν ειμαι στις τοπ-3 προτεραιοτητες του. το ιδιο ισχυει και απο μερους μου. 2
McNerd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 τοτε δεν χρειαζοταν καν να μπεις σε αυτό το θρεντ, basketballfan. κι αν υπονοείς ότι όσοι τα κανουν αυτά δεν κανουν τίποτα άλλο στη ζωή τους, ενώ εσύ κάνεις μόνο 'σημαντικα'πραγματα, είσαι βαθιά νυχτωμενη. εξακολουθεί να με θλίβει η εγωπάθεια που εκφραζεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Όχι δεν υπονοώ τίποτα. Λάθος κάνεις. Ποτέ δεν θεώρησα τη ζωή μου σημαντικότερη από των άλλων, απλώς έχω το δικαίωμα να θεωρώ αλλά πράγματα στη ζωή σημαντικότερα για ΕΜΕΝΑ. Αν για τους άλλους οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές, μπράβο τους δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό, δικιά τους η ζωή, δικές τους και ιδέες περί αυτής. Παρ' όλα αυτά δεν χρειάζεται και οι δικές μου να συμβαδίζουν με αυτές της πλειοψηφίας ή της κοινωνίας γενικώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα