vrwmiaris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 τοτε δεν χρειαζοταν καν να μπεις σε αυτό το θρεντ, basketballfan. κι αν υπονοείς ότι όσοι τα κανουν αυτά δεν κανουν τίποτα άλλο στη ζωή τους, ενώ εσύ κάνεις μόνο 'σημαντικα'πραγματα, είσαι βαθιά νυχτωμενη. εξακολουθεί να με θλίβει η εγωπάθεια που εκφραζεις. Η θέλει να κρύψει κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει.δικαίωμα της, απλά το κάνει συνέχεια αυτό όταν αποφεύγει να απαντήσει γύρνα την κουβέντα αλλού.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου (και όχι προφανώς γιατί όλες οι αποφάσεις μου ήταν σωστές, αυτό είναι ανθρωπίνως αδύνατον), αλλά γιατί για εμένα δεν υπάρχει νόημα να μετανιώνεις για κάτι που συνέβη και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Παίρνω μια απόφαση καλή ή κακή και αυτόματα αποδέχομαι και τις μελλοντικές συνέπειες, καλές ή κακές Και δεν νομίζω ότι απέφυγα να απαντήσω κάπου...
sargio01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Σιγά ρε παιδιά, ό,τι θέλει ο καθένας μοιράζεται στο forum έχοντας παράλληλα το δικαίωμα να σχολιάσει όπου νομίζει. (κι αυτό είναι σύμβαση γενικά στις δημόσιες συζητήσεις) Εξάλλου εξήγησε το πως βλέπει το συγκεκριμένο θέμα, δεν απέφυγε... 1
volos27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αρνήθηκα πρόταση γάμου Πληγωσες την καρδια του καλοκαρδου κ αθωου αγοριου, κακουργα 1
mclein Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πληγωσες την καρδια του καλοκαρδου κ αθωου αγοριου, κακουργα μπορει να ηταν καλοκαρδο & αθωο κοριτσι.
tzizzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 μαλλον δεν ειχε λεφτα το αγορι και της εκανε και ολα τα χατηρια 1
volos27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 δεν μπλέκεις σοβαρά με τρελό ιταλό Μαμα μια πικολο παμπινο γκραντε πιστολε μαφια 2
Demetra_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μαμα μια πικολο παμπινο γκραντε πιστολε μαφια χρειάζεσαι τσίπουρο να στανιάρεις μου φαίνεται 1
volos27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ασε αυτο ειναι το δραμα μου, μενω βολο κ δεν πινω, νιωθω σαν να με κοιτανε ολοι κ να λενε, να αυτός που δεν πινει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 φάε πεινερλί +100000 και πίτσα απο rainbow
mclein Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 +100000 ανώτερος άνθρωπας με έξι δάχτυλα εσυ ασε τα ποσταρισματα κ φτιαξε κανενα τραγουδι με τη μπαντα. απ'το σεπτεμβρη με τα ματια μειναμε στη αναμονη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα