Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε αυτο ειναι το δραμα μου, μενω βολο κ δεν πινω, νιωθω σαν να με κοιτανε ολοι κ να λενε, να αυτός που δεν πινει

Αφιερωμένο απο Θεσσαλό σε Θεσσαλό :P

Δημοσ.

Δεν είναι κακο να μετανιώσεις για κάτι που έκανες. Έχει το νοημα ότι θα κάτσεις να σκεφτεις τι λάθος έγινε. Και μετα να το διορθώσεις.

Κάθε μέρα είναι μια καινουργια μέρα ξεχνάς αυτό που έγινε υπο την έννοια ότι δεν το αφηνεις να σου τρώει τη ψυχη και συνεχιζεις.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου (και όχι προφανώς γιατί όλες οι αποφάσεις μου ήταν σωστές, αυτό είναι ανθρωπίνως αδύνατον), αλλά γιατί για εμένα δεν υπάρχει νόημα να μετανιώνεις για κάτι που συνέβη και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Παίρνω μια απόφαση καλή ή κακή και αυτόματα αποδέχομαι και τις μελλοντικές συνέπειες, καλές ή κακές :)

Και δεν νομίζω ότι απέφυγα να απαντήσω κάπου...

Έχεις ένα δίκιο

Δημοσ.

Δεν είναι κακο να μετανιώσεις για κάτι που έκανες. Έχει το νοημα ότι θα κάτσεις να σκεφτεις τι λάθος έγινε. Και μετα να το διορθώσεις.

Κάθε μέρα είναι μια καινουργια μέρα ξεχνάς αυτό που έγινε υπο την έννοια ότι δεν το αφηνεις να σου τρώει τη ψυχη και συνεχιζεις.

Εννοώ ότι δεν πρόκειται να κάτσω να αναλύσω τι θα γινόταν αν είχα πάρει μια άλλη απόφαση. Απλώς δέχομαι ότι εκείνη η απόφαση ήταν επιλογή μου και έμμεσα και οι συνέπειες ή τα αποτελέσματα ήταν επιλογές μου.

Η αυτογνωσία και η αυτοκριτική είναι διαφορετικό θέμα.

Δημοσ.

Ενας γνωστος μου γνώρισε μια απο Μπανγκόκ κ πηγε την βρηκε, έμεινε εκει καμια 10ρια μερες κ μετα πηγανε παζι στο ριο διακοπες, γύρισε εδω μετα απο εναν μηνα

• Like 1
Δημοσ.

Ενας γνωστος μου γνώρισε μια απο Μπανγκόκ κ πηγε την βρηκε, έμεινε εκει καμια 10ρια μερες κ μετα πηγανε παζι στο ριο διακοπες, γύρισε εδω μετα απο εναν μηνα

Ο χρηστος Παζης στο ριο τραγουδάει τωρα ? γι αυτό εχει χαθεί?

• Like 2
Δημοσ.

Ένας άλλος (αφού τον σούταρα) μου έστελνε μηνύματα με αγάπη μου, καρδιά μου, ψυχούλα μου γύρνα πίσω, με έπαιρνε τηλέφωνο και έκλαιγε (αυτά περίπου για 1 χρόνο).

αυτό το να κλαίει στα πόδια σου και συ να χαίρεσαι το έκανα... τότε στην τρέλα της 20αρας τώρα με το μυαλό 30αρας πολύ τσουλέ... πως αλλάζει ο άνθρωπος 

τι μακακίες κάναμε, τζίζους δεν αναφέρω τίποτα άλλο γιατί θα με βγάλουν στο χαλάκι να κοιμηθώ

Δημοσ.

αυτό το να κλαίει στα πόδια σου και συ να χαίρεσαι το έκανα... τότε στην τρέλα της 20αρας τώρα με το μυαλό 30αρας πολύ τσουλέ... πως αλλάζει ο άνθρωπος 

τι μακακίες κάναμε, τζίζους δεν αναφέρω τίποτα άλλο γιατί θα με βγάλουν στο χαλάκι να κοιμηθώ

Δεν χαιρόμουν ούτε όμως στεναχωρήθηκα. Και γιατί να στεναχωρηθώ δηλαδή; Δεν του έκανα κάτι, απλώς του είπα δεν θέλω να είμαστε μαζί. Η συμπεριφορά του για εμένα ήταν παιδιάστικη.

Θα ήταν δηλαδή καλύτερα να τον λυπηθώ και να τον δεχτώ πίσω επειδή τον λυπόμουν;

Δεν ήταν πιο ειλικρινές, που του είπα ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο μεταξύ μας;

Δημοσ.

Aυτο νομιζω δεν πρέπει να το έχω κανει ποτέ. Να με χωρισει δηλαδή η άλλη και να την περνω τηλεφωνο και να κλαιω. :cry:

Βασικα το ειχα κάνει στην β΄γυμνασιου χαχα αλλα ποτε δεν εκλαψα στο τηλεφωνο απλα σαν μικρος που ημουν .... καταλαβαίνετε.

έπεσε λιγο βαριά η χυλοπιτα μετα αυτή γουσταρε έναν αλλον ο οποιος την έβριζε κανονικα :cry:  :cry:

καλα έπαθε να μάθει να εκτιμάει. :shifty:

Μονο τηλεφωνάκια την επαιρνα ουτε αγαπη μου της ελεγα ουτε εκλαιγα απλα ηθελα να την ακουω.... από τοτε φαινομουν ότι θα καταληξω ένας αξιοπρεπής άντρας που δεν γινεται ο μαλακας καμιανής και διατηρεί την ανεξαρτησια του !

Πλεον στα 30 μου εχω μια βασική αρχη .... τυπισσα που δεν σου απαντησε σε μήνυμα ή τηλεφωνο δεν αξιζει καν να ασχοληθείς άλλο μαζι της και να την ενοχλήσεις ξανά διοτι ειτε δεν θα σε γουστάρει ειτε θα είναι ψώνιο. Και οι 2 περιπτώσεις δεν μας κάνουν.

• Like 3
Δημοσ.

Μονο τηλεφωνάκια την επαιρνα ουτε αγαπη μου της ελεγα ουτε εκλαιγα απλα ηθελα να την ακουω.... από τοτε φαινομουν ότι θα καταληξω ένας αξιοπρεπής άντρας που δεν γινεται ο μαλακας καμιανής και διατηρεί την ανεξαρτησια του !

Νταξει, ειδωλο απλα...  :-)

• Like 5
Δημοσ.

Οταν διαβαζω τετοια topic καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει ελπιδα στη χωρα....

Δεν φτανει που εχουν κάλο στον εγκέφαλο οι ελληνιδες,

κανετε και τους αγαπουληδες...

Τελικα σε αυτη τη χωρα, οπως και για πολλα αλλα πραγματα (πχ πολιτικοί...),

έχουμε τις γυναίκες που μας αξίζουν....

Τα εχετε 'καψει' ολα,

και για να βρει καποιος γυναικες της προκοπης, πρεπει να κοιταξει εκτος Ελλαδας....οπου ειναι στην κυριολεξια η μέρα με τη νύχτα....

Μπράβο ρε παιδια, συνεχίστε έτσι, και κάποτε θα καταλάβετε την απίστευτη μεγάλη @@@@κια που έχετε κάνει....

Γιατί οι ατομικές ενέργειες (γουστάρεις να ξεφτιλιστείς, ξεφτιλισου),

εχουν επιπτωση και στον κοινωνικο περιγυρο.

Αλλα ετσι ηταν παντα ο Ελληνας. Παρτακιας και @@@@δουλος....

Να δω ποσο ακομη πιο χαμηλα θα πεσει αυτη η χωρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...