volos27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Κ μετα την μαγκια που εκανα στο μεχικο γυρναω στην γκομενα κ τις κανω, φευγω, αυτη αρχισε να κλαει να χτυπιέται να τραβαει τα μαλλιά της να βγάζει τα δόντια της κ να φωναζει σαγαπαω κλπ, της λεω οκ κ τσιμπαω μια μπουγκα, οχι την απλη, την αλλη με τα πολλα αλογατα κ τραβαω για μαιαμι με 493 χλμ την ωρα, κ μην πει κανεις οτι δεν παει τοσο γιατι το ειδα καθαρα, περασα σε αλλη διάσταση λεμε ολα φαίνονταν σταματημενα γυρω μου, νταξ αυτο κ αν ηταν μαγεια 1
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 μεντορα καλα εντάξει οι ωραιες πάντα ηταν ψωνισμένες είναι γνωστο αυτό και θα έπρεπε (αν δεν κολλουσαν μαζι σου) να ριξεις πολύ κυνηγι και πολύ τη μουρη σου για να τις πεισεις τοσο πολύ που μετα δεν θα ειχε νοημα δηλαδή για μενα είναι καραγκιοζιλικι το εξης εχεις ένα χαρακτήρα ρε φιλε αυτόν θα εχεις από την αρχη και μετά δεν μπορεις στην αρχη να κανεις το μαλακα και μετα ξαφνικα μια μέρα να της πεις είμαι και εγω εδώ ο άντρας της σχέσης πχ το άτομο που θα αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες θα οδηγησει την κατασταση κτλπ κτλπ θα βάλει τα γέλια όπως τα έβαλαν οι δανειστες το καλοκαιρι που πηγες να σηκώσεις κεφάλι θα σου πει α ναι? εσυ εισαι? θα σου βαρέσει ένα κλάσιμο .... θα στο παιξει ότι την φλερτάρουν και άλλοι και εσυ θα τρελαθείς και τελικά θα γυρισεις χαμένος πάλι.
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 μεντορα καλα εντάξει οι ωραιες πάντα ηταν ψωνισμένες είναι γνωστο αυτό και θα έπρεπε (αν δεν κολλουσαν μαζι σου) να ριξεις πολύ κυνηγι και πολύ τη μουρη σου για να τις πεισεις τοσο πολύ που μετα δεν θα ειχε νοημα δηλαδή για μενα είναι καραγκιοζιλικι το εξης εχεις ένα χαρακτήρα ρε φιλε αυτόν θα εχεις από την αρχη και μετά δεν μπορεις στην αρχη να κανεις το μαλακα και μετα ξαφνικα μια μέρα να της πεις είμαι και εγω εδώ ο άντρας της σχέσης πχ το άτομο που θα αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες θα οδηγησει την κατασταση κτλπ κτλπ θα βάλει τα γέλια όπως τα έβαλαν οι δανειστες το καλοκαιρι που πηγες να σηκώσεις κεφάλι θα σου πει α ναι? εσυ εισαι? θα σου βαρέσει ένα κλάσιμο .... θα στο παιξει ότι την φλερτάρουν και άλλοι και εσυ θα τρελαθείς και τελικά θα γυρισεις χαμένος πάλι. Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου.... Οταν στην αρχη κανεις χιλια μυρια για να σου κατσει, και μετα κανεις λιγοτερα, ακους τα σχολιανα, ζητουν και τα ρεστα... Δεν εισαι σουπερμαν ομως... Εδω λοιπον, οι ευθυνες βαρυνουν τους Ελληνες, γι'αυτο ειπα οσα ειπα. Και δεν ειναι οτι αυτο συμβαινει στις γκομεναρες. Ο Ελληνας την εχει αυτη την κακη συνηθεια, την πεφτει τοσο αγρια, που πραγματικα εξεφτελιζεται....και στο τελος αυτο γυρναει και μπουμεραγκ... 1
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Οταν διαβαζω τετοια topic καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει ελπιδα στη χωρα.... Δεν φτανει που εχουν κάλο στον εγκέφαλο οι ελληνιδες, κανετε και τους αγαπουληδες... Τελικα σε αυτη τη χωρα, οπως και για πολλα αλλα πραγματα (πχ πολιτικοί...), έχουμε τις γυναίκες που μας αξίζουν.... Τα εχετε 'καψει' ολα, και για να βρει καποιος γυναικες της προκοπης, πρεπει να κοιταξει εκτος Ελλαδας....οπου ειναι στην κυριολεξια η μέρα με τη νύχτα.... Μπράβο ρε παιδια, συνεχίστε έτσι, και κάποτε θα καταλάβετε την απίστευτη μεγάλη @@@@κια που έχετε κάνει.... Γιατί οι ατομικές ενέργειες (γουστάρεις να ξεφτιλιστείς, ξεφτιλισου), εχουν επιπτωση και στον κοινωνικο περιγυρο. Αλλα ετσι ηταν παντα ο Ελληνας. Παρτακιας και @@@@δουλος.... Να δω ποσο ακομη πιο χαμηλα θα πεσει αυτη η χωρα... Kαλα το ότι ο καθενας έχει την γυναικα που του αξιζει αυτό είναι εγάλη αληθεια ... ο παντφολάκιας θέλει και την τρώει τη παντοφλα του. Έχω έναν θειο φιλε ο οποιος πηγε στην αραπια έβγαλε ένα καρο λεφτά την προικιωσε και τωρα του λεει δωσε μου τα μισα αμα θές ρε μαλακα να φυγω. Εμενα αμα με ελεγε μαλάκα θα την ειχα ριξει για κάμψεις. Ποιον ειπες μαλακα? έτσι σου έχουν μάθει να μιλάς? ποια νομιζεις πως εισαι?! Για αυτό ου μπλέξεις. Γυναικα θα πάρεις να έχει και αυτή να μη ζητάει μετά προσθετα. Ισοτητα θέλουνε ισοτητα θα έχουμε. Και να είναι και σεβαστική να μη βγαζει γλωσσα όταν έχει αδικο να αναγνωριζει και να εκτιμάει. Αλλιως καλυτερα ανύπαντρος. Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου.... Οταν στην αρχη κανεις χιλια μυρια για να σου κατσει, και μετα κανεις λιγοτερα, ακους τα σχολιανα, ζητουν και τα ρεστα... Δεν εισαι σουπερμαν ομως... Εδω λοιπον, οι ευθυνες βαρυνουν τους Ελληνες, γι'αυτο ειπα οσα ειπα. Και δεν ειναι οτι αυτο συμβαινει στις γκομεναρες. Ο Ελληνας την εχει αυτη την κακη συνηθεια, την πεφτει τοσο αγρια, που πραγματικα εξεφτελιζεται....και στο τελος αυτο γυρναει και μπουμεραγκ... Δεν προκειται να κάνω τιποτα φιλε μια χαρα είμαι. Εμφανισιακά δεν υστερώ σε κάτι ... χοντρος δεν είμαι .... αρρωστος δεν είμαι ... μορφωμένος είμαι .... δουλειά έχω. Άμα θέλει καλώς. Αμα δεν θέλει στο καλο δεν τρεχω πισω από καμια. Γιατι δεν καταλαβα ανωτερη είναι αυτή και πρέπει να την παρακαλάμε? ειπα και πριν ... γνωρίζεις κάποια μιλάτε νορμάλ προτείνεις καφεδάκι δεν θελει? το παιζει δυσκολη? μαλακιες είναι αυτά της λές ένα πάρε με εσυ οποτε θες αφου δεν μπορεις τοτε και άντε γεια. Ουτε ασχολείσαι ξανα. Το συγκεκριμενο το εφαρμοζω συνεχως!!! Και νιωθω αξιοπρεπής. Και ξέρεις οσο έχω την υγεια μου και την δουλειά μου .... και αποψε κιολας αμα γουστάρω φορτώνω την τσέπη και πάω οπου γουστάρω και με οποια γουστάρω με εμφάνιση μην σου πω και πολύ καλυτερη από εκεινες που κάθονται σε πορτες μαγαζιών και κάνουν τις φιρμες ενώ παιρνουν ένα μεροκάματο. Από εκει καταλαβαίνεις ποιοι ειμαστε η νέα γενιά .... βλέπεις μια που κάνει την φιρμα και εσυ που δεν την κάνεις μπορει να έχεις πιο σοβαρη δουλεια από αυτην και διασυνδέσεις. Και όμως αυτή κανει την ντιβα. Ρε άντε ουστ.
volos27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τι εκανε στην αραπια; κυνηγουσε ελέφαντες κ εσκαβε για διαμάντια; 1
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τι εκανε στην αραπια; κυνηγουσε ελέφαντες κ εσκαβε για διαμάντια; Εκει ηταν η δουλειά του. Απλα θελω να σου πώ αυτος τα έφερνε .... αυτος την προικιωσε .... και η τυπισσα καθοταν εδώ και έβγαζε και γλωσσα και κυκλοφορουσε και έκανε την κυρια θα μου πεις μεγάλωσε τα παιδια ναι εντάξει μάνα εισαι αμα δεν έκανες και αυτό ..... τεσπα δεν έχει τέτοια. Αυτά είναι παραδείγματα για να ξέρουμε ... οι καψουρες περνάνε. Η γαληνη μένει και η αγάπη και αυτά δεν τα έχεις αμα μπλέξεις με άτομο που έχει κενά και κομπλεξ. Πχ κομπλεξ που δεν σπουδασε , κομπλεξ που μια ζωη δεν ειχε και ξαφνικά απεκτησε (και όχι η ιδια από αλλού). Αυτά τα σκέφτεσαι αν εισαι βεβαια και λιγο πονηρος. Αν εισαι χάπατο προχωρας και μετά ειτε την φορτώνεσαι να σε τυρανάει ειτε τρέχεις και δινεις δουλειές σε δικηγόρους.
livefreeordie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Οταν διαβαζω τετοια topic καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει ελπιδα στη χωρα.... Δεν φτανει που εχουν κάλο στον εγκέφαλο οι ελληνιδες, κανετε και τους αγαπουληδες... Τελικα σε αυτη τη χωρα, οπως και για πολλα αλλα πραγματα (πχ πολιτικοί...), έχουμε τις γυναίκες που μας αξίζουν.... Τα εχετε 'καψει' ολα, και για να βρει καποιος γυναικες της προκοπης, πρεπει να κοιταξει εκτος Ελλαδας....οπου ειναι στην κυριολεξια η μέρα με τη νύχτα.... Μπράβο ρε παιδια, συνεχίστε έτσι, και κάποτε θα καταλάβετε την απίστευτη μεγάλη @@@@κια που έχετε κάνει.... Γιατί οι ατομικές ενέργειες (γουστάρεις να ξεφτιλιστείς, ξεφτιλισου), εχουν επιπτωση και στον κοινωνικο περιγυρο. Αλλα ετσι ηταν παντα ο Ελληνας. Παρτακιας και @@@@δουλος.... Να δω ποσο ακομη πιο χαμηλα θα πεσει αυτη η χωρα... Ποσες χυλοπιτες πρεπει να εχεις φαει για να βγαζεις τοσο μισος εε; Μαλλον απειρες! Ισως πρεπει να σκεφτεις πως δεν φταινε οι Ελληνιδες αλλα οτι εσυ εισαι αποτυχημενος 5
Heybro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Στα 15 μου μπήκαμε βράδυ με ένα φίλο από το παράθυρο σε 2 κοπελιές(τα είχαμε μαζί τους προφανώς) που μέσα κοιμόταν οι παππούδες τους. Κάναμε οτι κάναμε αλλά όταν ήταν να φύγουμε κάναμε θόρυβο καταλαθος και άρχισε να μας κυνηγάει ο παππούς με το όπλο. Καλή φαση ξεσηκωσαμε όλη τη γειτονια εγώ έχασα ένα παπούτσι ο φίλος δεν είχε προλάβει να βάλει το παντελόνι. Τρελό γέλιο ρίξαμε καλά που ήταν καλοκαίρι και είχε ζέστη. Και το καλύτερο που έχουν κάνει για μένα είναι threesome το οποίο ήταν awesome. Ξινισε λίγο τα μούτρα αλλά εντάξει έφερε όμορφη φίλη της. Μια φορά έγινε αυτό. 2
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ποσες χυλοπιτες πρεπει να εχεις φαει για να βγαζεις τοσο μισος εε; Μαλλον απειρες! Ισως πρεπει να σκεφτεις πως δεν φταινε οι Ελληνιδες αλλα οτι εσυ εισαι αποτυχημενος Οχι αγαπητή. Επειδη ειναι καμενο το μυαλο των ελληνιδων, δεν θα μπουμε σε αυτη τη λογικη. Δεν ειναι θεμα χυλοπιτας, ο καθενας εχει ριξει, κι εγω επισης. Ειναι θεμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Και η ελληνιδα εχει μαθει, και την εχουν @@τομαθει, οτι καποιος πρεπει να παψει να εχει αξιοπρεπεια για να ειναι μαζι της.... Αρκετά.
lovesucks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Έχετε χάσει το νόημα του thread... done https://www.facebook.com/emisail/videos/10206052417170672/ Υπέροχο!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ναι θέμα αξιοπρέπειας... Μάλλον το πρόβλημα σου είναι ότι στον αναπτυγμένο κόσμο θεωρούμε την ισότητα των φύλων δεδομένη, αλλά εσύ μάλλον όχι και τόσο πολύ όπως έχει φανεί και σε προηγούμενα γραπτά σου
Demetra_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ως προς τη διαμαχη των δυο φυλων, συνεχιστε στο αντιστοιχο νημα.
Vapir Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 απο παπαρίτσες του στυλ απόφαση της τελευταίας στιγμής να πάρω το τελευταίο δρομολόγιο μες τη νύχτα να πάω απόσταση 2-3 ώρες για να βρεθούμε λίγο κ να ξεμείνω μες το κρύο χωρίς κάπου να μείνω ή τρόπο να επιστρέψω (ευτυχώς θυμήθηκα να πάρω φράγκα μαζί) όπως κ άλλα π αναφέρθηκαν , νομίζω οι περισσότεροι τα ίδια έχουμε κάνει απλά μετά τα σκέφτεσαι και γελάς με τον εαυτό σου , ιδικά αν έχεις χτυπήσει κόσμο για γκόμενα σε φάση να μη το ξεκόβει στον άλλο ενώ μπορεί απλά για να σε κάνει να ζηλέψεις κλπ είναι top μαλακία ορισμένες είναι πιτσιρίκια στη συμπεριφορά και ας είναι και 20+ , δεν έχει σημασία αν είσαι σωστός σε όλα κ ξηγιέσαι σωστά κάποια στιγμή σταματάς να ασχολείσαι με πιτσιρίκια κ ψάχνεις γυναίκες .. έτσι πάει
volos27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 K φτανω μαιμι, που σαν πολη μου ταιριάζει γιατί ειμαι πολυ σκληρος, παω λοιπον παραλία κ να γίνεται χαμος, ολες με ταγκα κ κορδονια, γυναικαρες αλλα κ με σωστη νοοτροπία οχι οπως ελλαδα που ειναι ολες ψωναρες, τεσπα δεν δεινω σημασια βέβαια στο θεαμα γιατι εχω αξιοπρεπεια κ καθως παρκαρω το οχημα με 200 χλμ κ μια κίνηση σε χωρο που δεν χωραει ουτε σκουτερ, κοζαρω ταμπελα φωτιζομενη, καζινο, ωπα λεω κ ειχα μείνει απο ψιλα, τσιμπαω ενα κουστουμι αρμανι μαζι με κατι σκαρπινια που ανετα κάνουν κ για καφρεφτης, τσεκαρω το ειδωλο μου, αψογος φυσικα όπως παντα κ τραβαω για ρουλετα κ ποκερ, τυχοδιωκτης ελευθερια μαγεια 10
The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ναι θέμα αξιοπρέπειας... Μάλλον το πρόβλημα σου είναι ότι στον αναπτυγμένο κόσμο θεωρούμε την ισότητα των φύλων δεδομένη, αλλά εσύ μάλλον όχι και τόσο πολύ όπως έχει φανεί και σε προηγούμενα γραπτά σου Αυτό που έχουμε είναι ισονομία και ισοτιμία αντρών-γυναικών. Για ισότητα θα μιλούσαμε, αν υπήρχαν γυναίκες πέφτουλες που να μας παρενοχλούσαν ή να έγραφαν εδώ μέσα τι τρέλες έκαναν για να μας "κατακτήσουν" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα