Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή ισότητα είναι να σας παρενοχλούμε ή να κάνουμε τρελές ε; Λογικότατο...

Δημοσ.

Αυτό που έχουμε είναι ισονομία και ισοτιμία αντρών-γυναικών.

Για ισότητα θα μιλούσαμε, αν υπήρχαν γυναίκες πέφτουλες που να μας παρενοχλούσαν ή να έγραφαν εδώ μέσα τι τρέλες έκαναν για να μας "κατακτήσουν"   :-D

Στην πραγματικότητα, δεν τα έχουμε ούτε αυτά, καθώς σε κάποια πράγματα αντιμετωπίζονται καλύτερα οι γυναίκες ενώ σε άλλα οι άντρες. Ακόμα και από το νόμο, το κράτος, όπως θες πες το. 

Για να μη βγω και τελείως off topic, το πιο κουλό που έχω κάνει είναι διαδρομή από Άγ. Στέφανο μέχρι Πειραιά. Με ποδήλατο. Στις 4 το πρωί. Για να μου κάτσει κάποια, όχι, δεν έχω κάνει τίποτα περίεργο. Τα περίεργα τα έχω κάνει είτε λόγω χυλόπιτας, ή κατά τη διάρκει της σχέσης, ή στο χωρισμό.

Δημοσ.

Αυτό που έχουμε είναι ισονομία και ισοτιμία αντρών-γυναικών.

Ουτε αυτο εχουμε απο τη στιγμη που δεν ειναι υποχρεωμενες να πανε στρατο αλλα δε βαριεσαι, ας μην χαλαμε αλλο το θεμα :)

Δημοσ.

Stalking σε πρωην μου που δυσκολευτηκα λιγακι μεχρι να την ξεπερασω. Και δεν εννοω fb/social media stalking, αλλα απο το αλλο το stalking, το κανονικο. Εν τελει οταν το εμαθε, της αρεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ εγω στεγνος, μολις φτανω στην πορτα του καζινο βρισκω κατω ενα ντολλαρ, το τσιμπαω κ ειμαι ρεντης να τα κονομησω χοντρα, μολις μπαινω γκομενιδι υψηλής κοινωνιας με καρφώνει με ματια που βγαζουν φωτιες, νταξ λεω λογικο ομορφος ειμαι εξυπνος ειμαι μορφωμενος ειμαι οκ επεσε το γκουτσι, της ριχνω ενα βλεφαρο ενος δευτερόλεπτου κ απλα καταρρέει, τσιμπαω καρεκλιδι κ πονταρω το ντολλαρ στο 13 γιατι δεν ειμαι κανας κομπλεξικος που πιστεύει σε ατυχιες κ τετοια, εγω γαλουχηθηκα απο μικρος να πιστεύω μονο σε μενα τετοιος αντρας ειμαι ντομπρος, τεσπα πεφτει το 13 κ ξαναπονταρω στο μεδεν, πεφτει το μεδεν κ για καμια ωρα παει έτσι το πραγμα, ολοι πιστευαν οτι βταν μαγεια αυτο που εκανα, τσιμπαω 500 χήνες αμερικανικες κ την κανω, με σταματαει ξαφνικα η γαλαζοαιματη απο πριν μου δεινει αριθμο δωματιου κ λεει στο αυτι, καμ εντ φακ μι χαρντ, γιουζ με αι αμ γιορς, τις κανω οκ κ παω να φαω κανα κοψιδι

• Like 8
Δημοσ.

Αθήνα-Βέροια με ΚΤΕΛ για βραδυνή έξοδο... και δε γ@μησ@

Να πηγαίνω καθημερινά με αυτοκίνητο και πηγμένο τον κηφισό απο ν.προάστια στα τέρμα δυτικά...και δε γ@μησ@

Να ανεβαίνω με μηχανή και χιόνια στη Πεντέλη... εκεί τουλάχιστον επιβραβέφθηκα!

• Like 2
Δημοσ.

Η μεγαλυτερη θυσια που κανω για ολες, μιλαμε για σχεση μικρη η μεγαλη, ειναι οτι χανω αρκετο ελευθερο χρονο, τις ασχολιες μου κτλ, ειναι ο μοναδικος λογος που δεν εχω παντρευτει και κοντευω 40.

Οπως τη δει κανεις, ανεξαρτησια-ελευθερια- κινητηριος δυναμη για εμενα, μοναξια- μιζερια- βαρεμαρα για αλλους.

Ειναι η τριτη σχεση που βλεπω να αφηνω αυτη τη περιοδο επειδη με θελει μαζι της και Χριστουγεννα και πρωτοχρονια.

Τωρα λουλουδια και ταξιδακια εξπρες, αυτα τα βλεπω παιχνιδακια.

Δημοσ.

Η μεγαλυτερη θυσια που κανω για ολες, μιλαμε για σχεση μικρη η μεγαλη, ειναι οτι χανω αρκετο ελευθερο χρονο, τις ασχολιες μου κτλ, ειναι ο μοναδικος λογος που δεν εχω παντρευτει και κοντευω 40.

Οπως τη δει κανεις, ανεξαρτησια-ελευθερια- κινητηριος δυναμη για εμενα, μοναξια- μιζερια- βαρεμαρα για αλλους.

Ειναι η τριτη σχεση που βλεπω να αφηνω αυτη τη περιοδο επειδη με θελει μαζι της και Χριστουγεννα και πρωτοχρονια.

Τωρα λουλουδια και ταξιδακια εξπρες, αυτα τα βλεπω παιχνιδακια.

τι σκληρός. να σε δω όμως όταν θα έχεις φτάσει 60 τι θα λες. Και δεν είναι απαραίτητο να παντρευτείς για να είσαι σε μια σοβαρή σχέση. Αλλά αλλά κάποιες θυσίες τις θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...