McNerd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Επειδη σήμερα λόγω ασθένειας, που ανέφερα και σε άλλο θέμα, έφτιαξα μια σούπα, καυτή και καυτερή, η πρώτη κουταλιά μου έκαψε τον ουρανίσκο -δε μπορούσα να περιμένω να κρυωσει λίγο- και στη συνέχεια της ημέρας ήπια τσάγια, κάποια απ'αυτά με έκαψαν ξανά στην πρώτη γουλιά. Αποτέλεσμα τώρα, σαν να μη μου έφταναν τα άλλα, με ενοχλεί ο ουρανίσκος και νιώθω σαν να κρέμεται λίγο μια φλούδα εκεί πάνω, σαν ανοιχτή πληγή. έχω τα χάλια μου και ξανανεβηκε ο πυρετός οπότε ας μη μου πείτε να δω γιατρό, θα περάσω όλο το σ/κ κατω απ'το παπλωμα, μόνο αν έχετε καμιά συμβουλή πώς περνάει αυτό -είναι επώδυνο- και κυρίως πώς να μη γίνει χειρότερα. Ελπίζω να το δουν οι γιατροί του φόρουμ. (επειδή είμαι χάλια απο υγεία μπορεί να επιστρέψω στο νήμα σε μερικές ώρες η το πρωί)
kioukiou800 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Και γω την έχω πατήσει από λαιμαργία , μη κανείς τίποτα, μια μέρα κρατάει μόνο... 1
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 οτι θα φας κατι καυτο πχ σουπα ή θα πιεις καυτο τσαι δεν θα ριξει τον πυρετο.γενικως το καυτο δεν κανει καλο ουτε καν οταν ποναει ο λαιμος σου. 2
eidikos33 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ισα ισα το πολυ καφτο κακο κανει στον λαιμο
beatshooter Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι τιποτα.οπως λες φευγει κστι σαν πετσακι το οποιο εγω το ξεκολλω με την γλωσσα μ κ τελος η ζημια. Οπως το γραψες στον τιτλο φανηκε πολυ σοβαρο!
zefiroth Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 1.Μαλακες τροφες για να αποφυγεις περαιτερω τραυματισμο και πονο 2.Κλεινεις τα αυτια σου σε ο,τιδηποτε ματζουνι και θαυματουργο φαρμακο προτεινουν οι συγγενεις και φιλοι,μαμαδες ειδικα. 3,Υπομονη δυο,τρεις μερες το πολυ.Η επιθηλιοποιηση στους μαλακους ιστους της στοματικης κοιλοτητας γινεται πολυ γρηγορα . 4Να φυσας τις σουπες σου. 5.????? 6.Profit. P.S. Οδοντιατρος here. 3
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι τιποτα λίγο πολύ όλοι το έχουμε παθει Κρατάει 1-2 μέρες το πολύ και φεύγει μόνο του. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!! Πάντως το χειρότερο κάψιμο στον ουρανίσκο το έχω πάθει με ρόφημα σοκολάτα. Της κολάσεως...
McNerd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ισως δεν το διατυπωσα σωστα :σκοπός ήταν να πιω κάτι ζεστό για να ανοίξει η βουλωμένη μύτη και να μαλακώσει ο τραχύς λαιμός. Δεν έπεσα στο καυτό από άποψη, απλά βιάστηκα. Πάντως τα καυτερά (spicy) σίγουρα βοήθησαν την ανακούφιση των συμπτωμάτων της γρίππης. Ο ουρανίσκος σημερα ίσως είναι λίγο καλύτερα, θα προσέξω τι βαζω στο στόμα μου. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
tzizzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ναι μαν ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ... 1
Vapir Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 σήμερα ήμουν απο ύπνο κ ήπια κακάο με βραστό νερό (με το που το έβγαλα) μια γουλιά ΝΑ και μ έκαψε όλο το στόμα σε φάση να το νιώθω να κάνει συσπάσεις αλλα κλαιν ουρανίσκο έχω κάψει σε φάση να ξεφλουδίσει πολλές φορές αλλα δεν έβαλα κάτι , απλά περιμένω να περάσει τόσο πολύ σε πονάει ? ίσως επειδή είσαι κ άρρωστος έχεις μικρότερη ανοχή στην ενόχληση υπομονή
Sheogorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω την τελευταια φορα εβγαλα 20 τετραγωνικα εκατοστα ασπρη καμμενη πετσα, δεν παθαινεις και τιποτα. Κανε και καμια πλυση με στοματικο διαλυμμα ή με ρακες/τσιπουρα, μην μολυνθει η ανοικτη πληγη. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2016 από Sheogorath
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τωρα ειλικρινα θα αρχισω να βριζω. λες και σου κοπηκε κανα χερι κανεις, αντε να μην αρχισω να λεω για μαμοθρεφτους 30αρηδες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα