Προς το περιεχόμενο
Maktro

πρόβλημα με το cue της corsair, device not detected.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα, μόλις παρέλαβα το k70 rgb lux τhς corsair με red switches, ωραίο εργαλείο αλλα ρε παιδιά για κάποιο λόγο το cue δεν ανιχνεύει το πληκτρολόγιο και έχω ξενερώσει, δοκίμασα σχεδόν τα πάντα από αυτά που βρήκα αλλα τίποτα..

 

Αν είχε κανένας κανένα παρόμοιο πρόβλημα και το διόρθωσε κάπως τον παρακαλώ ας μου πει και εμενα μπας και γίνει τίποτα..

 

ευχαριστώ

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την καινούργια, το έκανα απεγκατασταση καμιά 10αρια φορές, δεν δοκιμασία την παλιά ακόμα, υπάρχει πιθανότητα να έπεσα σε κακό κομάτι? Να δοκιμασω και τις μπροστινές θύρες usb? Τις πίσω τις πείρα όλες με την σειρά.. για την 3.0 βάζω μόνο το 1 usb σωστά? Αυτό με το icon του πληκτρολογίου.. Ή αγορά έγινε από πλαίσιο..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπα, δε νομίζω να έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο.

 

Και το δικό μου μερικές φορές δεν το εμφανίζει μετά από πολλούς κύκλους sleep και wake του υπολογιστή. Θέμα software είναι. Ειδικά με την παλιά έκδοση. Με το καινούργιο cue μου το έχει κάνει 1 φορά.

 

Βασικά δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή αν έχεις.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το διακοπτάκη δίπλα απο το USB port σε ποια θέση το έχεις? Λογικά πρέπει να είναι στο ένα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα, δε νομίζω να έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο.

 

Και το δικό μου μερικές φορές δεν το εμφανίζει μετά από πολλούς κύκλους sleep και wake του υπολογιστή. Θέμα software είναι. Ειδικά με την παλιά έκδοση. Με το καινούργιο cue μου το έχει κάνει 1 φορά.

 

Βασικά δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή αν έχεις.

δεν έχω άλλο υπολογιστή δυστυχώς... λες να πάω να το δοκιμάσω σε κάνα internet cafe άμα με αφήσουν να πουλήσω και λίγο μούρη?

 

Το διακοπτάκη δίπλα απο το USB port σε ποια θέση το έχεις? Λογικά πρέπει να είναι στο ένα.

δοκίμασα όλες τις σκάλες, από το 1 μέχρι το 8 που εχει.. τιποτα.. θα κάνω και μια ενημέρωση σε ότι drivers υπάρχουν για το hardware του υπολογιστή και τα update τον windows. γενικά είδα πολλά παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα στο internet αλλα  οι περισσότερη το επίλυσαν το πρόβλημα νομίζω.. 

 

 

edit: ξεχασα να αναφερω οτι μου βγαζει αυτο το μηνυμα http://imgur.com/a/xouWU

Επεξ/σία από Maktro

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.