Vaggos 81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους στο forum...!!! Κάνω μια έρευνα για αγορά μικρού(κομψού) pc μιας και θα είναι στο σαλόνι σε τηλεόραση lg 42' smart / 4k ! Παιχνίδια που θα παίζω - Limbo / Trine I- II- III / Ori / Unravel / Monochroma / The Cave / Fossil echo / Lithium-Inmate-39 / Inside / Life Goes On: Done to Death / Vessel / Glare / little nightmares...κτλ...!!! Το budget εως 250 ευρω !!! Τι λέτε? Ευχαριστώ!!!
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ολα αυτα σε 4κ; Με 250€.... Εγω λεω να το ξανασκεφτεις
Vaggos 81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ολα αυτα σε 4κ; Με 250€.... Εγω λεω να το ξανασκεφτεις Τι προτείνεις?
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Να κανεις οικονομία και να πας αργοτερα. Σκεψου απλα οτι θες καρτα γραφικων για να μπορεσει να δωσει εικονα εστω στα 4κ. Αν ειχες fhd κατι θα γινοταν. Ακομα και η 470 κοστιζει στην ελλαδα οσο το budget σου. Οσο πιο μικρο το μεγεθος τοσο πιο ακριβο το hardware. Σου μιλαω ρεαλιστικα. Αν θες να φτιαξεις κατι με 250€ και καθε φορα που θα πας να παιξεις να κατεβαζεις εικονοστασια ,θα βρεθουν καλοθελητες να σου φτιαξουν pc. 400€ minimum και με μεγαλο μεγεθος θα εχεις κατι αξιοπρεπες. Ναι ξερω πολλα ειναι αλλα εχεις μεγαλη αναλυση οθονης. Και παλι η εμπειρια θα ειναι οριακη. Μιλαω μονο για τα games που αναφερεις και μονο για pc. Σκεψου οτι το ps4 pro κανει γυρω στα 400 και ειναι κατι μετριο να λεμε την αληθεια
Vaggos 81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Να κανεις οικονομία και να πας αργοτερα. Σκεψου απλα οτι θες καρτα γραφικων για να μπορεσει να δωσει εικονα εστω στα 4κ. Αν ειχες fhd κατι θα γινοταν. Ακομα και η 470 κοστιζει στην ελλαδα οσο το budget σου. Οσο πιο μικρο το μεγεθος τοσο πιο ακριβο το hardware. Σου μιλαω ρεαλιστικα. Αν θες να φτιαξεις κατι με 250€ και καθε φορα που θα πας να παιξεις να κατεβαζεις εικονοστασια ,θα βρεθουν καλοθελητες να σου φτιαξουν pc. 400€ minimum και με μεγαλο μεγεθος θα εχεις κατι αξιοπρεπες. Ναι ξερω πολλα ειναι αλλα εχεις μεγαλη αναλυση οθονης. Και παλι η εμπειρια θα ειναι οριακη. Μιλαω μονο για τα games που αναφερεις και μονο για pc. Σκεψου οτι το ps4 pro κανει γυρω στα 400 και ειναι κατι μετριο να λεμε την αληθεια Να μην κοιταξω για καμια αγγελια, ολο και κατι θα βρω τι λες? Βασικα ειχα και στο νου μου για X box αλλα να επερνε πείραγμα ώστε να επαιζε pc games ..αλλα δεν εβγαλα ακρη με ηλεκτρονικους που ρωτησα...!!
Sheogorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα δεν ειναι απλα παιχνιδια? Η hd530 δεν τα βγαζει περα? (ρωταω γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια και ειμαι και απο κινητο)
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Να μην κοιταξω για καμια αγγελια, ολο και κατι θα βρω τι λες? Βασικα ειχα και στο νου μου για X box αλλα να επερνε πείραγμα ώστε να επαιζε pc games ..αλλα δεν εβγαλα ακρη με ηλεκτρονικους που ρωτησα...!! δεν μπορεις να πειράξεις αυτες τις κονσολες. Για μεταχειρισμένα κομματια μπορείς να δεις αλλά δεν μπορώ να σου πω το να ψάξεις καθώς ποτέ δεν πήρα ρίσκο να κανω τετοιες αγορές. απο 480 και κάρτα εγω δεν θα τολμούσα να παίξω καν σε 4κ... και μιλάμε μονο για τα παιχνίδια που αναφερεις Αυτα δεν ειναι απλα παιχνιδια? Η hd530 δεν τα βγαζει περα? (ρωταω γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια και ειμαι και απο κινητο) στα χαρτιά μπορεί να δωσει εικόνα 4k... μεχρι εκει.... το αν θα βλέπεται είναι άλλο θέμα επίσης hd530 είναι μέσα σε επεξεργαστες που κάνουν όσο το budget του ts και πάνω
cpttony Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 επίσης hd530 είναι μέσα σε επεξεργαστες που κάνουν όσο το budget του ts και πάνω Tα HD530 είναι και στον Petium G4500 και στους ι3 6xxx (εκτός 1-2) και στους i5, i7. 2
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Tα HD530 είναι και στον Petium G4500 και στους ι3 6xxx (εκτός 1-2) και στους i5, i7. Σωστός, βιάστικα να μιλήσω συνήθισμένος με 6600κ και 6700κ κάποιοι P. δεν την έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα