Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμίτες,

Έχω έναν φίλο μου, 21 ετών τώρα, που θέλει να δώσει ξανά πανελλήνιες μπας και μπορέσει να σπουδάσει στο αντικείμενο που θέλει. Το πρόβλημα είναι παίζει να έχει δυσλεξία, μιας και κάτι τέτοιο του υπέδειξαν καθηγητές σε ένα φροντιστήριο που πηγαίνει τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει που να πάει για να κάνει το τεστ και να πάρει το χαρτί που επιβεβαιώνει τη δυσλεξία για τις πανελλήνιες και επίσης από τα τηλέφωνα που του δώσανε από το λύκειο που πηγαίναμε, του είπανε ότι δεν κάνουνε το τεστ για ενήλικες. Γνωρίζει κανείς σε τι δημόσιο φορέα μπορεί να απευθυνθέι ή έστω αν υπάρχει κάποιος ιδιωτικός;

Δημοσ.

Οι μαθητες πανε σε δημοσιο νοσοκομειο (στο ιπποκρατειο αν εισαι θεσσαλονικη).

Για ενηλικες δεν ξερω. Ας κανει ενα τηλεφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τρίτη γυμνασίου μπορούσε τουλάχιστον έτσι έγινε στην δικιά μου περίπτωση που το κατάλαβα στην πρώτη λυκείου και έφαγα πόρτα.

Επεξ/σία από Anorymous
Δημοσ.

Άρα δεν υπάρχει δημόσιος φορέας που θα δεχθεί να του κάνει την εξέταση; Μέσω ιδιωτικού φορέα(νοσοκομείο για παράδειγμα) ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα ;

Δημοσ.

Άρα δεν υπάρχει δημόσιος φορέας που θα δεχθεί να του κάνει την εξέταση; Μέσω ιδιωτικού φορέα(νοσοκομείο για παράδειγμα) ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα ;

Εδώ ο πίνακας με τις αρμόδιες υπηρεσίες ανά περιοχή για να πάρει να ρωτησει.

http://www.fa3.gr/eidiki_agogi/21-KDAY-list-in%20Greece.htm

Δημοσ.

Χρειάζεται διάγνωση από ΚΕΔΔΥ ή ΙΠΔ.

Ισχύει και για απόφοιτους.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα πω στον φίλο μου να επικοινωνήσει με τους οργανισμούς που αναφέρατε μπας και βγάλει άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...