lawan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μια βοηθεια αν γινεται.Στον χωρο εργασιας μας λαμβανουμε ιντερνετ απο ενα moden TP-Link.Εγω με το λαπτοπ μου με Windows 7αρια συνδεομαι κανονικα,ενω ο συναδελφος μου με windows 10αρια δεν μπορει να συνδεθει,ουτε καν με καλωδιο Ethernet.Δοκιμασαμε να κανουμε και update την καρτα δικτυου μηπως και,αλλα τπτ δυστηχως.Τι μπορουμε να κανουμε.Εννοειται δοκιμασαμε και επανεκινησεις του ρουτερ κτλπ.Παει καιρο αυτο το προβλημα
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 a.ας δοκιμασει να κλεισει τα firewall ή το firewall στο pc του γιατι να μην συνδεεται με τιποτα απο τα 2 ειναι λιγο παραξενο.στο tcp ip αυτοματη αποδοση Ip.
lawan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Θα το δοκιμασω.Και το ακομα πιο οξυμορο ειναι οτι ουτε απο το κινητο του συνδεεται στο wifi,με συσκευει windows,ενω εγω με Samsung κανονικα
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Θα το δοκιμασω.Και το ακομα πιο οξυμορο ειναι οτι ουτε απο το κινητο του συνδεεται στο wifi,με συσκευει windows,ενω εγω με Samsung κανονικα δυο διαφορετικες συσκευες να μην παιζουν ναι κατι βρωμαει και δεν ειναι τα ποδια μου.να μην παιζει το λαπτοπ οκ εχει θεμα αλλα να μην παιζει καιτο κινητο κατι αλλο φταιει ή κατι βαζει λαθος σε κανα κωδικο ή δεν ξερω τι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα