Προς το περιεχόμενο

Κατανάλωση μπαταρίας στο s7


Aggelosunited

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας...εχω την εντυπωση πως η μπαταρια του s7,που αγόρασα πριν 1μιση εβδομαδα, δεν ειναι αυτη που περιμενα ( εβλεπα σε ολα τα σαιτ σχεδον οτι τη βγαζαν μια απ τις καλυτερες μπαταριες).Για καποιο λογο θεωρω οτι πεφτει σχετικα γρηγορα χωρις βαρια χρηση ( εχω απνεργοποιησει τοποθεσια,always on, αυτοματο συγχρονισμο και ολα τα υπολοιποα που εξοικονομουν μπαταρια,οτιδηποτε οπως επισης και φωτεινοτητα λιγο πιο κατω απο τη μεση).Παρολα αυτα παλι νομιζω πως δε κραταει αρκετα.Πχ το φορτισα 100% και με το που μπηκα για 1 λεπτο ιντερνετ και βγηκα μετα επεσε στο 99%!Επισης μπορει ν ειμαι στο ιντερνετ για 15-20 λεπτα και ν παει απ το 96% στο 86% χωρις ν παιζω παιχνιδια φυσικα,απλα να διαβαζω νεα.Δε το βρισκεται λιγο  περιεργο?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Same here με galaxy s7 edge που ξερω οτι εχει απο τις καλυτερες μπαταριες. Οτι λες ακριβως συμβαινει και σε μενα. Συνηθως μου βγαζει 4.30 ωρες sot και υπαρχουν φορες που τελειωνει η μπαταρια με 2.30-3 ωρες sot. Μια φορα μονο στους 2 μηνες που το χω μου εβγαλε 6 ωρες και κατι sot !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νταξει κοιτα να δεις και ετσι οπως τα λεω μου βγαζει ανετα τη μερα απο τις 9 το πρωι μεχρι το βραδυ 12-1 . Απλα δεν βλεπω αυτα τα sot που ακουω 6-7 ωρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το greenify μπορεί να είναι και χειρότερο αντί για καλύτερο. Το google services και το android services είναι τα χειρότερο για τη μπαταρία του android, όπως και το standby μαζί με τη κατανάλωση λόγο σήματος. Και ειδικά σε λειτουργικά όπως της Samsung που δε δουλεύει πολλές φορές το doze του android 6 . Εγώ θυμάμαι για να μπορέσω να τη βγάζω ως το απόγευμα με το s6 του είχα κάνει root και με custom rom είχα σχεδόν καθόλου drain και δούλευε το doze. Έβγαζε 3-3.30 ώρες αλλά και πάλι ήταν το s6 που είχε 1000mah μικρότερη μπαταρία από το edge. Με το nougat που θα πάρει το Samsung απ ότι λένε διορθώνεται πολύ αλλά όπως βλέπω το nougat θα το κυκλοφορήσουν με το που βγει το s8 για λόγους marketing μάλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν παίζει ρόλο μία χαρά είναι τόσο κάνει και μένα που δεν έχω ομως σ7. Με το που το φορτησω και μπω ελάχιστα ίντερνετ πέφτει κατευθείαν . Καλά αν .πω ινστα για κάνα .μισαωρο φευγει η μπαταρία στο 85-80% .αλλά αν το αφήσω κανονικά χωρις να ασχολούμαι δεν πέφτει με τίποτα .στα χαρτιά κρατάνε μία αιωνιότητα αλλά όταν προσπαθεί μα βρει ίντερνετ μέσω wifi ή 3g το σήμα δεν είναι σταθερό οπότε η κατανάλωση αυξομειώνεται . Έχω κρατήσει συγχρονισμό μόνο σε μέιλ δεν έχω κανένα battery app (τα θεωρώ άχρηστα) και έχω κόψει τα notification από οτιδήποτε εκτός email ,ινστα και η μπαταρία βγάζει μία μέρα χαλαρά .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά οι καλές λειτουργίες του greenify για να δουλέψουν χρειάζεται donate, root και xposed framework τα αλλά που προσφέρει η free έκδοση χωρίς root υπάρχουν εξ αρχής στο κάθε android λειτουργικό, αν το βάλετε μπορεί και να καίει περισσότερο μπαταρία... Το screen on time το βλέπεις αν πατήσεις στις πληροφορίες της μπαταρίας πάνω στο οθόνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...