Προς το περιεχόμενο

50 εκατομμύρια πωλήσεις για το PlayStation 4


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον καθενα οτι exclusives τον ενδιαφερουν. Γουσταρω τρελα pc αλλα αυτη την περιοδο παιζω κυριως στο PS4.

 

Δεν ειναι ολα κοντρα. Ολοι χωρανε.

Απλως ειναι απογοητευτικο να βλεπεις την αντιμετωπιση που εχουν οσοι παιζουν σε κονσολα. Οι προηγουμενες γενιες μπορουσαν να σταθουν απεναντι στο pc, το current gen ομως περα απο χαμηλοτερο entry price δεν εχει τιποτα παραπανω. Για μενα το xbox1 δεν εχει καν λογο υπαρξης τωρα που ολα τα exclusives του παιζουν και στο pc περα απο το να δημιουργει λιγο ανταγωνισμο για την sony. Δωρεαν online, φθηνοτερα games και backwards compatibility, αυτα πιστευω λειπουν απο αυτην την γενια. Μακαρι να διορθωθουν στην επομενη αν και δεν το βλεπω. Αυτην την στιγμη ο μονος λογος για να προτιμησεις κονσολα ειναι εαν θες ενα φθηνο μηχανημα για να παιζεις κανα fifa/nba με παρεα αντε και κανενα casual game. Εαν δεν ανηκεις σε αυτην την κατηγορια δεν υπαρχει και λογος να τις προτιμησεις εκτος και εαν εισαι απο αυτους που νομιζουν οτι το average pc κανει 2k και οτι το ανθρωπινο ματι δεν βλεπει πανω απο 30fps

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανεις δεν κλαιει φιλε μου οσο στις κονσολες ειναι ανυπαρκτα ολα τα strategy και moba games , ολα τα games της blizzard πλην overwatch (Που η console εκδοση του ειναι σκουπιδι)

 

 

 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι σχεση εχει το review των πληρωμενων καραγκιοζηδων του ign με αυτο που ειπα; Εχεις δει καθολου gameplay απο ps4; Εχεις δοκιμασει να παιξεις; Γιατι εγω απο οσα εχω δει, δοκιμασει και ακουσει το aiming ειναι αδυνατο, οι παιχτες τοσο αχρηστοι που η blizz αναγκαστηκε να νερφαρει τον torbjon (μονο στις κονσολες) επειδη κανεις δεν μπορουσε να τον countαρει με controller, το teamwork ειναι αγνωστο στο community αφου δεν εχει τσατ και ελαχιστοι εχουν headshet για να μιλησουν. Και οσοι φιλοι μου εχουν το game σε ps4 μου εχουν πει οτι ειναι φριχτο και δεν αξιζει να το παρεις εκτος και εαν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να παιζεις quick play για να σπας πλακα. Τα μισα heros ειναι κυριολεκτικα unplayable με controller, μονο ο winston και ο torbjorn παιζονται επειδη δεν χρειαζεται να σημαδευεις.

Και οσα gameplay videos εχω δει εβλεπες match απο diamond και master σε κονσολα και εμοιαζε σαν να επαιζαν Bronzαδες στο pc. 0 στοχος, καμια συνεργασια, ολοι rushαραν μεσα με dva,winston κτλ και καναν ο,τι να 'ναι. Καμια σχεση λοιπον η εκδοση για pc με την εκδοση για κονσολες. Εαν θες κατι παραπανω απο το να trollαρεις σε quick play το να το παρεις σε κονσολα ειναι τζαμπα λεφτα και αυτο δεν το λεω εγω αλλα φιλοι μου που το εχουν αγορασει

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα ναι ,φτιαχνεις gaming pc με σκαρτα 200 ευρω στις προσφορες που παιζουν k επαιξαν

 

τα περισσοτερα παιχνιδια μια χαρα 1080p 60 frames παιζουν κ στα συγκριτικα βιντεο που ειδα δεν καταλαβα διαφορες σε pc/xbox/ps4

 

τα παιχνιδια αμα ψαχτεις υπαρχουν προσφορες σε λογικοτατες τιμες κ σε νεους τιτλους

 

το online ειναι οντως νταβατζιλικι οποτε δεν ασχολουμαι γιατι τις περισσοτερες φορες δεν με ενδιαφερει κιολας

 

το xbox one ειναι συμβατο με αρκετους τιτλους προηγουμενης γενιας

 

γενικοτερα οι 1080p κονσολες ειναι σε πολυ καλες τιμες τωρα για αυτα που σου προσφερουν

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν καθαρα PC gamer αν θα έπαιρνα ποτέ κονσόλα που δεν πρόκειται με 70 ευρώ παιχνίδια και αναγκαστική συνδρομή για online . Θα επέλεγα το PS4 γιατί έχει περισσότερα exclusives και καλύτερα specs / αναλύσεις .

Tο μόνο θετικό είναι το ότι μπορείς να παίξεις με 400 ευρώ αλλά και πάλι το πληρώνεις πολύ ακριβά μετά .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάτι μπορεί να με νευριάσει είναι τέτοιες ειδήσεις με πωλήσεις.
Είναι marketing κόλπο. Μας προτιμούν πολλοί, ελάτε και εσείς.
Εγώ δεν βλέπω το ίδιο με αυτό που γινόταν με τα προηγούμενα Playstation. Κάθε επόμενη γενιά και χειρότερα.

Apple iPhone; Σπάνια βλέπω. Καμία σχέση με παλιά.
Θα πει κάποιος πως βγάζω συμπεράσματα από τους φίλους και γνωστούς και από βόλτες που κάνω μπροστά σε επίσημες έρευνες και πωλήσεις. Θα απαντήσω. Απλά δεν τους πιστεύω. Δεν πιστεύω τα νούμερα που λένε. Τα μαγειρεύουν κατά αυτό τον τρόπο και τα διατυπώνουν ώστε να τους εννοεί.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σου πρότεινα να έχεις το ign μόνο για κανένα trailer. για reviews όχι.

 

Εμενα προσωπικα με εχει καλυψει σε reviews και μια δυο φορες που δε το ελαβα υποψη μου π.χ division 

απογοητευτηκα.Οποτε...

Τι σχεση εχει το review των πληρωμενων καραγκιοζηδων του ign 

 

Πληρωμενοι ολοι 

http://www.metacritic.com/game/pc/overwatch

 

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/overwatch

 

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/overwatch

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανεις δεν κλαιει φιλε μου οσο στις κονσολες ειναι ανυπαρκτα ολα τα strategy και moba games , ολα τα games της blizzard πλην overwatch (Που η console εκδοση του ειναι σκουπιδι), η συντριπτικη πλειοψηφια των indie titles (που μερικα ειναι διαμαντια, βλεπε undertale), ολα τα last gen games, ολοι οι emulators και ο ορος "competitive fps" δεν υπαρχει στις κονσολες. Αμα μου ελεγες nintendo θα σου ελεγα οκ, μπορει να υπαρχουν emulators για τα παλια games αλλα τα games του 3ds και του WiiU δεν παιζουν σε pc (παιζουν βασικα αλλα το emulation τους ειναι ακομα σε αρχικο σταδιο)  και πολλα απο τα franchises της ειναι κορυφαια. Δεν διαφωνω, πολυ καλα games ειναι τα exclusives του ps4, μακαρι να ηταν Multiplatform, αλλα το pc προσφερει τοσα περισσοτερα που το τελευταιο πραγμα που θα κανω ειναι να στεναχωρηθω που δεν εχω uncharted.

πως εβγαλες το συμπερασμα οτι η console εκδοση του Overwatch ειναι σκουπιδι?το επαιξες?εχω ασχοληθει μαζι του και σε pc και σε ps4 και ειναι πανομοιοτυπο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...