misailm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα με τον οτε γκο. Θέλω να το βάλω στο λάπτοπ και σε browser chrome. Μου ζητάει συνέχεια να κατεβάσω την εφαρμογή και μετά μου λέει να επιτρέψω στον chrome την εκκίνηση της εφαρμογής. Ξέρεις κανένας τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ.
ksessalonikios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 εγώ θα σου ελεγα να το βαλεις σε tablet/κινητό γιατι στο laptop μονο προβληματα θα εχεις. Θα το βαζεις να δεις και κι εκει που μεχρι "χθες" εβλεπες κανονικά θα σου βγαζει το χ/ψ σφάλμα και γενικά θα σου σπασει τα νευρα.
coolnetgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα δούλευε κανονικά σε chrome στο desktop... και προχθές έκαναν αναβάθμιση στον player και τρώω συνέχεια error... δεν βγάζεις άκρη.
arma1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 εμενα δουλευει κανονικα σε laptop στο chrome ,τωρα γιατι αλλοι να εχουν θεματα και αλλοι οχι δεν ξερω
misailm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 τι να πω. μόνο go δεν είναι αλλά αφού μας τι δίνουν και για μέσα στο σπίτι ας το εκμεταλευτούμε. το έχω και σε ταμπλέτα αλλά πολύ μικρή η οθόνη. το πρόβλημα έγινε απ όταν το έκαναν cosmote tv
misailm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά έκανα ανανέωση στον chrome και τώρα είναι οκ. Ελπίζω να μην ξανά χαλάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα