Προς το περιεχόμενο

Netgear DGN2200v1, σετάρισμα ως απλό router


Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι. 

Επειδή προγραμματίζω την αγορά ενός Powerline  τις επόμενες μέρες, θέλω να το βάλω πακετάκι και μ' ένα router φθηνό. Αυτό που θέλω στην ουσία είναι από το 2ο Powerline να φεύγει ένα Ethernet καλώδιο, το οποίο να μπαίνει σε ένα router το οποίο με τη σειρά του θα μου δίνει επιπλέον θύρες Ethernet αλλά και WiFi. 

Έχω δει αυτό το router της TP-LINK στα 25 ευρώ. Εντούτοις, για να μη φάω 25 ευρώ κερατιάτικα, σκέφτηκα μήπως μπορώ να προσαρμόσω το παλιό μου router να κάνει αυτήν την δουλειά. Είναι το Netgear DGN2200v1, το οποίο όμως δεν έχει κάποιο WAN Port όπως το TP-Link. Διάβασα όμως οτι στο v4 της σειράς αυτής, παρόλο που δεν έχει dedicated WAN, μία από τις 4 Ethernet θύρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι'αυτή τη δουλειά. Βλέποντας τα specs του v1, πιστεύετε οτι μπορεί να λειτουργήσει κι αυτό έτσι, ή χρειάζεται να πάω στη λύση του TP-Link? Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

εστω και αργα.δεν χρειαζεται να εχει wan και καλυτερα ναμην εχει Wan για να μην μπερδευτεις με 2 Nat με 2 dhcp.

απλα παιρνεις το netgear του κλεινεις τον dhcp και του δινεις μια διαφορετικη Ip αλλα στο ιδιο δικτυο με το αρχικο adsl router.αν πχ το αρχικο ρουτερ ειναι192.168.1.1 δωσε του Netgear 192.168.1.254.καλο ειναι να ειναι μακρινη Ip και σιγουρα να ειναι εκτος ευρους dcp του αρχικου ρουτερ?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...