Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να πάω Bansko και ψάχνω τρόπο μεταφοράς μου.

Τα λεωφορεία των πρακτορείων είναι μεν η πιο οικονομική λύση αλλά οι ώρες δε βολεύουν καθόλου και λέω να τα αποφύγω. Το να πάρω δικό μου αμάξι μέχρι το Μπάνσκο επίσης απορρίπτεται γιατί δε θέλω να μπλέξω με πράσινες κάρτες κλπ.

Γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο; πχ. βανάκι; 

Δημοσ.

ταξί με άλλους

πώς βρίσκεις όμως "άλλους" που να θελουν να παν ακριβως τις ίδιες ημερομηνίες;

• Like 1
Δημοσ.

η πράσινη κάρτα δεν είναι καθόλου μπλέξιμο. ένα τηλέφωνο στον ασφαλιστή σου και περνάς να την πάρεις.

τώρα αν δε θες να πάρεις το αυτοκίνητο σου για άλλους λόγους (ασφάλεια, φόβος..) άλλο αυτό.

μπλέξιμο είναι αυτό που κάνεις, να ψάχνεις δρομολόγια να σε βολεύουν και άτομα για να μοιραστείτε το κόστος

• Like 2
Δημοσ.

δεν ειναι μονο η πρασινη καρτα. ειναι κι αλλα και εχω αποφασισει οτι δε θελω να ανεβασω αμαξι. δεν ειπα οτι ψαχνω κοσμο να μοιραστω το κοστος. απλα προτεινε κατι ο kfyros και απαντησα.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω κάνουν και πολλά τουριστικά γραφεία εκδρομές. Δες αν μπορείς να πληρώσεις μόνο για τα μεταφορικά και όχι για όλο το πακέτο (εφόσον δεν σε ενδιαφέρει διαμονή κλπ).

Δημοσ.

δεν ειναι μονο η πρασινη καρτα. ειναι κι αλλα και εχω αποφασισει οτι δε θελω να ανεβασω αμαξι. δεν ειπα οτι ψαχνω κοσμο να μοιραστω το κοστος. απλα προτεινε κατι ο kfyros και απαντησα.

αν είναι άλλοι λόγοι οκ. δεκτό. εγώ ανέφερα απλά ότι η κάρτα δεν είναι λόγος ούτε στο ελάχιστο. (εκτός αν έχεις ανασφάλιστο αμάξι)

θα πρότεινα πάντως να κοιτάξεις για λεωφορείο. ίσως πετύχεις δρομολόγιο που σε βολεύει. λογικά θα υπάρχουν αρκετά τέτοια περίοδο

Δημοσ.

απλά δεν το διατυπωσα σωστα. η κάρτα είναι απλά ένα από ολα. δεν θελησα να αναφερθω στους λογους γιατι δεν ηθελα να ανοιξω αντιπαραθεση σχετικα με το αν θα πρεπει να ανεβω μεχρι Bansko με αμαξι.. :P

Τα λεωφορεια τα εχω ψαξει αλλα δεν υπαρχει κατι που να με βολευει.

Δημοσ.

Θαρρώ πως υπάρχει ένα site commuting ας πούμε, που αναφέρει δρομολογια καποιου για δουλεια, ή Χ προορισμό, με σκοπό να μοιραστείς τα έξοδα.

Ισως κατι σε βολέψει, αν και δύσκολο για μπανσκο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...