Δημοφιλής ανάρτηση Mau-Maus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αντε ανεβάστε κανα δεντράκι να το κάνουμε DasΧριστουγεννιάτικοΔέντροThread να μας φτιάξει λίγο η διάθεση.. Χρόνια Πολλά !!! 39
Fotis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δεν στολιζω ποτε δεν μου αρεσει, αλλα μου αρεσουν τα Χριστουγεννα,οι στολισμενοι δρομοι και τα δωρα κυριως να μου κανουν αχχαχα. 9
Mau-Maus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 και τα δωρα κυριως να μου κανουν αχχαχα. Τι σύμπτωση ρε φιλε .. και μένα χαααχαχχα 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Τό'χω μικρό οπότε δεν σας το δείχνω! Ολα χωράνε εδώ νενι άντε δείξε το μας ..
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μπα τα τελευταία χρόνια βαριέμαι αφάνταστα να μπω στην διαδικασία να στολίσω. Μπαίνεις σε όλο αυτόν τον κόπο για να τα ξαναμαζέψεις σε 2-3 εβδομάδες. Δεν λέει. 1
*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Κοντόχοντρο ανέβηκε :') και εννοείται θα μείνει καιρόοοο στολισμένο [τουλάχιστον 1 μήνα] 23
Mau-Maus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μπα τα τελευταία χρόνια βαριέμαι αφάνταστα να μπω στην διαδικασία να στολίσω. Μπαίνεις σε όλο αυτόν τον κόπο για να τα ξαναμαζέψεις σε 2-3 εβδομάδες. Δεν λέει. Like για την συμμετοχή Λέει βρε, πως δεν λέει.. Έτσι για την αλλαγή για να μην είναι όλες οι μέρες ίδιες.. Νένι τέλειο το χοντρούλι σου, πολύ ζεστό! 2
Haldol Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Λίγα πράγματα. Έχει και λαμπιόνια ο θάμνος (γιατί δέντρο δε το λες) αλλά τα πέτυχα σβηστά στη φωτό. 13
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μπα τα τελευταία χρόνια βαριέμαι αφάνταστα να μπω στην διαδικασία να στολίσω. Μπαίνεις σε όλο αυτόν τον κόπο για να τα ξαναμαζέψεις σε 2-3 εβδομάδες. Δεν λέει. Εεε μαζεύεις τότε μετά από μήνα
panther_512 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μπα τα τελευταία χρόνια βαριέμαι αφάνταστα να μπω στην διαδικασία να στολίσω. Μπαίνεις σε όλο αυτόν τον κόπο για να τα ξαναμαζέψεις σε 2-3 εβδομάδες. Δεν λέει. Εγώ ξεστολίζω αρχές-μέσα Φεβρουαρίου, ενώ ο Άγιος Βασίλης με τον τάρανδο δεν φεύγουν ποτέ από το σαλόνι 1
sargio01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Λίγα πράγματα. Έχει και λαμπιόνια ο θάμνος (γιατί δέντρο δε το λες) αλλά τα πέτυχα σβηστά στη φωτό. Ο θάμνος λέει! :lol: Δεν έχω στολίσει ακόμα, μόλις αδειάσω και αφού στρώσω τα χαλιά...(καλό καλοκαίρι δηλαδή! ) Δεσμεύομαι όμως να postάρω όταν το κάνω. 1
bluesattack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δεν πιστευω να ειστε απο τους μπρουκληδες που στολιζουν και την πισω πλευρα του δεντρου ? 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Του χρόνου, έτσι για το τυπικό (+βαρεμάρα) κρατάμε πένθος για 3 χρόνια... party pooper 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις