Προς το περιεχόμενο

Έρευνα αγοράς εξωτερικού σκληρου δίσκου


dimitris_chor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετε! Αυτον τον καιρό θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο!

Θα ήθελα να μου πείτε με σιγουριά αν κατεχετε ποια είναι η καλύτερη εταιρία στον χώρο αυτό, σε τι προϊόντα να ρίξω μια ματιά. Θα ήθελα έναν ανθεκτικό δίσκο που να μπορώ να του εμπιστευτώ τα αρχεία μου για πολύ καιρό, στον δίσκο θα ειναι το μονο backup δεν θα έχω πουθενά αλλου αντιγραφα πλιν τον συμαντικων αρχειων γι αυτο θελω εναν καλο δισκο.

Θα χαρω να ακουσω γνωμες!

Ευχαριστω!

Επισης οσο να φορα συστημα αρχειων στον δισκο, πρεπει να κανω κατι δυλαδη στα USB εχω FAT 32, ο δισκος θα μπαινει σε πολλους υπολογιστες, tv, playstation και bluray

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ειναι να χρησιμοποιησεις αρχεια  βιντεο ας πουμε πανω απο 4 gb τοτε πρεπει να τον κανεις ntfs γιατι το fat32 υποστηριζει μεγιστο εως 4gb αρχειο. Οσον αφορα τον ¨καλο¨ δισκο, αδελφε λαχειο ειναι. Αν εχεις τυχη διαβαινε απλα να εχεις σε τουλαχσιτον αλλο ενα σημειο τα σημαντικα αρχεια σου..

Επισης δεν λες το μεγεθος που θες αλλα μιας και θα τον βαζεις σε τοσες συσκευες καλυτερα να ειναι 2.5 για να παιρνει ρευμα μoνο απο usb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελω εξωτερικο σκληρο δισκο 1ΤΒ οπου για καθημερινη χρηση συν οτι θα τον βαζω σε bluray, playstation και αλλα pc και δεν θελω να εχω προβλημα με την αναγνωση των αρχειων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...