Προς το περιεχόμενο

Επισκευη?


Vaggelisioan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους σας. Εχω μια τηλεοραση και συγκεκριμενα την SHARP LC-42SB55E και οταν η εικονα μενει σταματημενη για αρκετη ωρα,οταν μετα παω να χρησιμοποιησω την τηλεοραση,εχει μεινει κατι σαν αχνη σταμπα απο πισω η εικονα ή τα γραμματα/σχεδια που υπηρχαν σε αυτη οταν η εικονα ηταν παγωμενη (οταν βλεπω μια ταινια για παραδειγμα και εχω πατησει pause για αρκετη ωρα) με αποτελεσμα μετα να χαλαει ολη η εικονα και να αχνοβλεπω σκηνες σαν αποτυπωμα πισω απο την ταινια. Οταν την τηλεοραση την κλεινω,την αλλη μερα ναι μεν δεν ειναι τοσο ορατη η παγωμενη εικονα που εχει μεινει αποτυπωμενη αλλα ακομα συνεχιζει να φαινεται. Τι μπορει να παιζει? Υπαρχει καποιος τροπος να τη φτιαξω ή να σταματησει να γινεται αυτο? 

 

Να πω πως την τηλεοραση την εχω αρκετα χρονια και την χρησιμοποιουσα σε πρακτορειο ΠΡΟΠΟ για την προβολη του ΚΙΝΟ που σημαινει οτι εμενε ολη μερα σχεδον ανοιχτη σε σταθερο φοντο (μονο το ΚΙΝΟ ηταν συνδεδεμενο σε αυτην-φανταστειτε οτι σε καποια φοντα σε ταινιες κ γενικως σε παρακολουθηση της, φαινεται πολυ αχνα ακομα η σταμπα του ΚΙΝΟ πανω πανω ενω πλεον την εχω στο σπιτι πανω απο ενα χρονο και δεν εχει φυγει ακομα η σταμπα απο το ΚΙΝΟ)

 

Υπαρχει καμια λυση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν βλεπεις ΚΙΝΟ λογοτυπα οχι δεν υπαρχει λυση. Εχει παθει μονιμο burn in. Το παθαινουν και οι LCD αλλα σε υπερβολικα ακραια χρηση, οπως αυτη του ΠΡΟ-ΠΟ. Κοινως το πανελ ειναι αχρηστο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...