x98 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα. Ειμαι 18 ετων και εχω μονο απολυτηριο γυμνασιου.Σκεφτομαι το (μαυρο) μελλον μου και τρελενομαι δεν ξερω τι να κανω. Μπορειτε να μου δωσετε καποιες λυσεις; Αξιζει να παω τωρα λυκειο και να τα κανω ολα απο την αρχη;
paylidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 γιατι δε πας σε καποιο νυκτερινό λύκειο ή επαλ να μαθεις μια ειδικότητα (π.χ. υδραυλικός/ψυκτικός ή μηχανικός αυτοκινήτων); 1
volos27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Βρειτε κ κατι αλλο για τις Παρασκευές, αυτα τα δεν εχω μελλον, ειμαι απελπισμένος, εχω καταθλιψη κλπ. κουρασανε 1
x98 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 γιατι δε πας σε καποιο νυκτερινό λύκειο ή επαλ να μαθεις μια ειδικότητα (π.χ. υδραυλικός/ψυκτικός ή μηχανικός αυτοκινήτων); δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο Νομίζεις ότι δεν έχεις μέλλον φιλε με αυτα που ακουω εξω εχω απελπιστει παρα πολυ..
mpompo13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο φιλε με αυτα που ακουω εξω εχω απελπιστει παρα πολυ.. Μηπως να αποφασισεις πρωτα τι σε ενδιαφέρει; Μετά βλέπεις. edit: πάντως για τρολοθέμα μοιάζει. -"Δεν έχω μέλλον" -"Πήγαινε να μάθεις μία τέχνη." -"Δεν με ενδιαφέρει." Τρολολολ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις