Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς διάθεση πλάκας, μπήκα να διαβάσω το θέμα πιστεύοντας ότι έχει να κάνει με...οικοδομή!!!

Μάλιστα πρόλαβα να σκεφτώ "τι σόϊ περίεργο οικόπεδο είναι αυτό που χρειάζεται μπάζωμα για να χτίσει κανείς; υπάρχουν τόσες άλλες αρχιτεκτονικές λύσεις" :huh:

Φαντάζομαι ότι το χάσμα των γενεών δημιουργεί τέτοια επικοινωνιακά κενά με τους μεγαλύτερους :-)

το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ...ίσως φταίει το επάγγελμα, χαχαχα.

Δημοσ.

Μωρέ ξέρω εγώ κάποιους που μπαζώσανε μόνο και μόνο επειδή όλοι οι φίλοι τους ήταν σε σχέση ή παντρεμένοι και "έπρεπε" να είναι και εκείνοι. Και μιλάω για μπάζωμα όχι εξωτερικά αλλά και χαρακτήρα και απ'όλα.

Το πιο άσχημο είναι όταν με ρώτησε φίλος μου πως μου φαίνεται η νέα (τότε) κοπέλα του. Δεν ήξερα τι να πω. Του λέω αμα σ'αρέσει εσένα τι με ρωτάς;

• Like 1
Δημοσ.

Ντροπή στον OP που είναι σεξιστής και μετράει τις γυναίκες με κλίμακες. 

Πραγματικά ταπεινέ και ανώριμε OP, με τι άτομα κάνεις παρέα και σκέφτεσαι έτσι; Εμείς εδώ στο Insomnia είμαστε πνευματικά αναπτυγμένοι άνθρωποι που δεν μας απασχολεί η εμφάνιση. Εμενα για παράδειγμα, άμα μου δείξεις ένα βυζί χρειάζομαι μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβω τι είναι και δεν μου κάνει και τίποτα.

Μέγεθος στήθους; Χμφ!

Φυσική εμφάνιση; Χα!

Ένας Insomnioίτης δεν κοιτάζει αυτά τα πράγματα, είναι υπεράνω! Πόσο μάλλον να έχει το ξεδιάντροπο θράσος να τολμήσει να μετρήσει την φυσική εμφάνιση μίας γυναίκας με βάση μία αριθμητική κλίμακα! Αναρωτήθηκες ποτέ πως έκανες τις γυναίκες του forum να νιώσουν μιλώντας κατ αυτόν τον τρόπο;;; Αμφιβάλλω γιατί είσαι ξεκάθαρα σεξιστής, μισογύνης και φαλλοκράτης!!! Ban τώρα και μακάρι μία μέρα άτομα σαν και εσένα να τα βάζουν φυλακή!!!

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά λυπάμαι τα ανθρωπάκια που βάζουν αριθμούς σε άνθρωπο λες και είναι εμπόρευμα .. βεβαία αυτό δείχνει πόσο άδειος είναι εσωτερικά ένας ανθρωπάκος και φυσικά πως δεν είχε πoτε μια φυσιολογική ανθρωπινή σχέση.

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 10
Δημοσ.

Πραγματικά λυπάμαι τα ανθρωπάκια που βάζουν αριθμούς σε άνθρωπο λες και είναι εμπόρευμα .. βεβαία αυτό δείχνει πόσο άδειος είναι εσωτερικά ένας ανθρωπάκος και φυσικά πως δεν είχε πότε μια φυσιολογική ανθρωπινή σχέση.

Πες τα ρε μπρο! Έχω κόψει την καλημέρα σε φίλους μου που συμπεριφέρονται έτσι! Τις προάλλες πίναμε καφέ με τον κολλητό μου που τον ξέρω δέκα χρόνια και μου δείχνει μία κοπελίτσα που καθόταν απέναντι λέγοντας "Γκομενάρα ε;". Ε μέχρι εκεί!!! Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Σηκώθηκα όρθιος απότομα αναποδογυρίζοντας το τραπέζι, του πέταξα τον καφέ στα μούτρα και αποχώρησα! Τον έχω μπλοκάρει από τα social media και δεν σκοπεύω να του ξαναμιλήσω ποτέ ξανά!!!

• Like 12
Δημοσ.

H ελλειψη δεκαδικου ψηφιου δειχνει  προχειροτητα,επιπολαιοτητα και τελικα ανωριμοτητα απο την πλευρα του op.Δεν θα βοηθησω λοιπον.

• Like 4
Δημοσ.

Υπαρχει τιποτα πιο ανουσιο απο το να κανεις κατι με καποιον απλα για να το κανεις ή απλα για να λες οτι εισαι σε σχεση; Δεν νομιζω.

Υπάρχει και ο παράγοντας συντροφικότητα. Μπορεί να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποιον που...δε σε ξετρέλανε με την πρωτη μάτια γιατί θεωρείς πως μπορεί να σου δώσει πραγματα μακροπρόθεσμα.

Επισης ειμαι της γνώμης πως κάθε σχέση θα σου δώσει κατι. Τωρα αν μια σχέση δε σου προσφέρει τίποτα και κάθεσαι μονο για να φαίνεσαι στους άλλους οτι έισαι ζευγαρωμένος, εκει ειναι πρόβλημα.

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει και ο παράγοντας συντροφικότητα. Μπορεί να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποιον που...δε σε ξετρέλανε με την πρωτη μάτια γιατί θεωρείς πως μπορεί να σου δώσει πραγματα μακροπρόθεσμα.

Επισης ειμαι της γνώμης πως κάθε σχέση θα σου δώσει κατι. Τωρα αν μια σχέση δε σου προσφέρει τίποτα και κάθεσαι μονο για να φαίνεσαι στους άλλους οτι έισαι ζευγαρωμένος, εκει ειναι πρόβλημα.

Δεν λεω να δωσεις μια σοβαρη ευκαιρια σε καποιον που δεν σου αρεσει και τοσο εξωτερικα... Ετσι κι αλλιως πρωτα κρινε τον χαρακτηρα και μετα την εμφανιση,η εμφανιση δεν εχει τιποτα να σου πει κι οσοι κρινουν μονο απο αυτο ειναι εντελως επιφανειακοι κι ανωριμοι. Αλλα αυτα του στυλ 'ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει'. Να εχεις απλα να λες οτι εκανες αυτο κι εκανες εκεινο και πηγες με τοσες και τοσους. Τραγικο. Ή επειδη την ταδε περιοδο βαριεσαι κανεις μια σχεση απλα για να περναει η ωρα. Χωρις ουσια και χωρις να νιωθεις τιποτα. Απλα ετσι για να εχεις με κατι να ασχολεισαι και να μην σε λενε κι οι φιλοι σου μπακουρι!

• Like 2
Δημοσ.

Πες τα ρε μπρο! Έχω κόψει την καλημέρα σε φίλους μου που συμπεριφέρονται έτσι! Τις προάλλες πίναμε καφέ με τον κολλητό μου που τον ξέρω δέκα χρόνια και μου δείχνει μία κοπελίτσα που καθόταν απέναντι λέγοντας "Γκομενάρα ε;". Ε μέχρι εκεί!!! Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Σηκώθηκα όρθιος απότομα αναποδογυρίζοντας το τραπέζι, του πέταξα τον καφέ στα μούτρα και αποχώρησα! Τον έχω μπλοκάρει από τα social media και δεν σκοπεύω να του ξαναμιλήσω ποτέ ξανά!!!

παροτι χαζος μαρεσεις, σωραιος

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχει τιποτα πιο ανουσιο απο το να κανεις κατι με καποιον απλα για να το κανεις ή απλα για να λες οτι εισαι σε σχεση; Δεν νομιζω. 

Το να ανοιγεις θεμα για ακριβως αυτον τον λογο. There you have it  B)

Δημοσ.

IMHO, καλό είναι να μπαζωνεις που και που για να μην ξεχάσεις την τέχνη.

Δηλαδή πρέπει σώνει και ντε να πηδήξεις για μην ξεχάσεις πως φλερτάρουν;; :lol:
  • Like 1
Δημοσ.

Το να ανοιγεις θεμα για ακριβως αυτον τον λογο. There you have it  B)

Καλα ο TS ασχολειται με τις γκομενες του φιλου του και προβληματιζεται για αυτον τον λογο! Η κατασταση εχει ετσι κι αλλιως ξεφυγει :P

Δημοσ.

Τι νοημα εχει νασαι με καποια/ο που δε σε φτιαχνει ας πουμε.Για να λες οτι εχεις γκομενα/ο,να απαντας μηχανικα σε μηνυματα τηλεφωνα,να φανταζεσαι οτι εχεις κατι κ ουσιαστικα να κοροιδευεις τον εαυτο σου κ ναχεις μονο υποχρεωσεις που δε σε οφελουν τελικα.

Με μια λεξη αγγαρεια.

Οχι βεβαια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...