DDevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Defacer επιτελους δυναμικη επιστροφη! Στο σχολιο περι hydralisk εφυγαν δακρυα :') Φαση εχει το θρεντ, τετοια ωρα που το ανακαλυψα ομως δεν ειναι για ποπκορν. 10αρια, 8αρια, 6αρια....σε συγκριση με τι; Ποιος/α ειναι στην κορυφη; (ο εαυτος σας; ) Κυνηγατε τα '10αρια' και το πραγματικο 10αρι το προσπερνατε συνηθως αφου το εχετε κρινει σαν 6αρι. Αχ αχ αυτες οι ταμπελες μας φαγανε. Eμφανισιακά ξέρουμε καλα ποιο είναι το 10αρι. Το 10αρι μπορει να έχει χαρακτήρα 5άρι αλλα θα το κυνηγήσουν οσοι το κάνουν λογω εμφάνισης. Και σε ρωτάω τωρα εγω. Ποια η διαφορά να πάς και να πληρώσεις ένα 10αρι μονο και μονο για να εκτονωθείς σεξουαλικά από το να τρέχεις να την κυνηγας για να κάνετε κάτι που δεν μπορει να γινει λογω του χαρακτήρα της?! Mερικές δεν κάνουν απλά είναι για την ανακατοσουρα και την καταστροφή οποτε οποιος μπλέξει μαζι τους επειδή είναι 10αρια και νομιζει ότι είναι έξυπνος βλακας είναι κατά βαθος.
*nenya* Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Το βλεπουμε πολυυυ διαφορετικα. Γιατι να πληρωσεις '10αρι' για να εκτονωθεις σεξουαλικα; Δεν μπορεις να το κανεις δωρεαν με καποια χαμηλοτερης βαθμολογιας; Ή ελπιζεις οτι το '10αρι' εμφανισιακα ειναι by default και αριστο στο κρεβατι; Μ'αυτα και μ'αυτα ρε συ ddevil βλεπεις, δεεεν θα συνεννοηθούμε εμεις οι δυο! Γιατι προσωπικα δεν μπορω να ταξινομησω τους ανθρωπους σε κλιμακα με αριστα το 10 και ουτε καταλαβαινω γιατι να θες να πληρωνεις για στιγμιαία σαρκικη απολαυση αντι να κανεις μια ομορφη σχεση που να προσφερει κ στους δυο σας ολο το πακετο (το να σε φτιαχνει καποιος εγκεφαλικα imo ειναι πολυ ανωτερο απ'την εξωτερικη εμφανιση). 3
bluesattack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μης μασας DDevil.Σπαζονται επειδη ειναι αυθαιρετη η βαθμολογια και τις τρωει η αβεβαιοτητα η ανασφαλεια και ο εντονος ανταγωνισμος 1
DDevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Το βλεπουμε πολυυυ διαφορετικα. Γιατι να πληρωσεις '10αρι' για να εκτονωθεις σεξουαλικα; Δεν μπορεις να το κανεις δωρεαν με καποια χαμηλοτερης βαθμολογιας; Ή ελπιζεις οτι το '10αρι' εμφανισιακα ειναι by default και αριστο στο κρεβατι; Μ'αυτα και μ'αυτα ρε συ ddevil βλεπεις, δεεεν θα συνεννοηθούμε εμεις οι δυο! Γιατι προσωπικα δεν μπορω να ταξινομησω τους ανθρωπους σε κλιμακα με αριστα το 10 και ουτε καταλαβαινω γιατι να θες να πληρωνεις για στιγμιαία σαρκικη απολαυση αντι να κανεις μια ομορφη σχεση που να προσφερει κ στους δυο σας ολο το πακετο (το να σε φτιαχνει καποιος εγκεφαλικα imo ειναι πολυ ανωτερο απ'την εξωτερικη εμφανιση). Γιατι ποιος σου ειπε ότι αυτό που βλέπεις δεν σε φτιάχνει εγκεφαλικα???!!! Το 10αρι το πληρώνω για να μην είμαι πειναλέων και να με κάνει ότι θέλει απεξω η κάθε μανταμίτσα. να μου λεει κανε αυτό κανε εκεινο πηγαινε με εδώ πηγαινε με εκει .... ισοτητα δεν έχουμε? δεν καταλαβα. Γιατι ο αντρας να είναι ο δουλος σου και εσυ να τον σέρνεις. Θα σε πάει αυτος θα τον πάς και εσυ.
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 10αρια και μαλακιες Τέτοια τους λέτε και γεμισαμε ψωνισμενες ηλιθιες που το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν φωτογραφίες και να βγαίνουν για καφέ με 12ποντα και να το παίζουν ντίβες και να νομίζουν ότι είναι θεές. Ρε να είστε προσγειωμένα άτομα και μην κοιτατε μόνο την εξωτερική εμφάνιση. Οκ δεν είπαμε να είστε με δεινόσαυρο αλλά μην θέλετε και το τέλειο για να είστε μαζί. Μία νορμαλ κοπέλα με έξυπνο μυαλό και όλα λύνονται.
DDevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Kαλα εννοείται ότι θα πάρεις έξυπνη γυναικα και σοβαρη για να μεγαλώσει τα παιδια σου .... αφου πρωτα θα έχεις χορτάσει τα 10αρια οποτε μετα θα εισαι στο σπιτι σου και κυριος. Επισης αμα δουλευει και αυτή τοσο το καλυτερο.
mclein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 εννοείται ότι θα πάρεις έξυπνη γυναικα και σοβαρη μεγαλώσει τα παιδια σου θα έχεις χορτάσει τα 10αρια 4
SlickNick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Κοροιδια σηκωνει επισης και το οτι πολλοι γαμαουα εχουν μαζευτει εδω μεσα. Κρινουν τις γυναικες με αριθμους και μονο με την εμφανιση και φυσικα δεν καταδεχονται καμια <<μετριοτητα>> γιατι οι ιδιοι νομιζουν πως ειναι τελειοι! Καθενας με την αποψη του λοιπον,μπορει αυτο που για σενα ειναι μια χαλαρη συζητηση για καποιον αλλον να ειναι μια ξεραστικη συζητηση. Εντάξει ρε φίλε, είπαμε, εσύ είσαι Insomniaοίτης, ανώτερος άνθρωπος του πνεύματος και τα σχετικά. Μην αφήνεις την πλέμπα να σε χαλάει! Μείνε στο ανώτερο πνευματικό πεδίο με τους υπόλοιπους εδώ που βλέπουν τον κόσμο από το τρίτο τους μάτι και δεν τους παραπλανεί η ύλη. Υ.Γ. Ένας αχταρμάς από ανασφάλειες και virtue signaling έχουν γίνει τα σχόλια από μερικούς εδώ μέσα. 3
sargio01 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Όλοι έχουμε μια κλίμακα στο μυαλό μας(άντρες και γυναίκες), απλά ορισμένοι δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ή φοβάστε να αφήσετε τον εαυτό σας να το παραδεχτεί επειδή είναι παρεξηγημένη Η διαφορά μεταξύ μας είναι το πως την ορίζει ο καθένας μας και ο ρόλος που έχει αυτή στη ζωή μας. Τί εννοώ: Δεν κατηγοριοποιώ και δεν κινούμαι μέσω κλιμάκων όσον αφορά το ποιά θα πλησιάσω, ποιά θα κάνω παρέα κλπ όμως αν έρθει κάποιος και με ρωτήσει "ρε sargio για την τάδε, τί γνώμη έχεις;" θα καθήσω και θα του εξηγήσω τι μ' αρέσει πάνω της και τι δεν μ' αρέσει όσον αφορά την εμφάνισή της(φάτσα, σώμα, ντύσιμο, στύλ που κινείται), τον εσωτερικό της κόσμο(χαρακτήρας, τρόπος ομιλίας, τρόπος σκέψης) και το κατά πόσο μου κάνει κλίκ σαν γυναίκα ή οχι. Αν στο τέλος με βάλει να την βαθμολογίσω ως κατακλείδα σύμφωνα με άλλες κοπέλες που έχω γνωρίσει, ε τότε ναι, θα του δώσω έναν αριθμό και λογικό είναι, εφόσον τίθεται πλέον και το ζήτημα της σύγκρισης. Κατ' αυτό, φαίνεται κάπως οτι δεν σέβομαι την κοπέλα για την οποία μίλησα και που στο τέλος της κότσαρα κι έναν αριθμό; Να το πάω κι αλλιώς, πιο επιφανειακά, αν εκεί που περπατάω στον δρόμο παρέα μ' ένα φιλαράκι μου δούμε μια γυναίκα περαστική και γυρίσει και μου πει "πωωω γυναικάρα εε;;" και του απαντήσω "ναι ρεεε!!!", στην συνέχεια δούμε άλλη μια η οποία αυτή την φορά δεν μ' αρέσει τόσο αλλά είναι όμως αξιόλογη ώστε να αναφερθώ και του πω "ωραία γυναίκα", δεν νομίζετε οτι αυτομάτως κατατάχθηκαν σε κλίμακα; Οκ ναι, δεν είναι αριθμητική. Είναι όμως κλίμακα. Με κάνει ανώμαλο; Δεν νομίζω... 5
DDevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε τωρα που ειπες τροπο ομιλιας χθες ηθελα να κανω μια παραγγελια και μιλουσα με μια τυπισσα που έχει το μαγαζι. Πολύ άνετη στο τηλεφωνο και ωραια φωνή ..... σε κάποια φαση η συζητηση πηγε αλλου μου ειπε κιολας ότι θα κάτσει μεσημέρι στο μαγαζι της για να στολισει! Πρωτη φορα μιλούσαμε βεβαια. Στο τέλος ανταλάξαμε κινητα για να με πάρει και καλα να μου πει αν πηρε τα πραγματα που θα της στειλω να φτιάξει. Δεν την έχω δει ακομα αλλα αμα ημουν Αθηνα θα κανονιζα χαλαρά ένα καφεδάκι μαζι της. Της ειπα ότι είναι πολύ εξυπηρετικη αλλα τι να συνεχισω μετα να πω για καφέ? αφου είμαι αλλού. Σε καν μηνα που θα κατεβω Αθηνα μπορει να περάσω από το μαγαζι. 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Όλοι έχουμε μια κλίμακα στο μυαλό μας(άντρες και γυναίκες), απλά ορισμένοι δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ή φοβάστε να αφήσετε τον εαυτό σας να το παραδεχτεί επειδή είναι παρεξηγημένη Αυτό το κρατάω, μεγάλη αλήθεια. Απλά όπως πάντα κάποιοι δεν το μυρίστηκαν ακόμα ή απλά έχουν την άγνοια και δεν θέλουν να το παραδεχτούν. Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες από όλους προς όλους. Ολοι έχουν θέσει τα δικά τους στάνταρ (λέγε με κλίμακα βαθμολογίας) και κινούνται και ζουν βάση αυτού. 2
Muchacho Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Πρόσφατα ήμουν χαλαρά με ένα 8άρι που όμως αποδείχτηκε όχι απλά μπάζο αλλά αν υπάρχουν κοπέλες που είναι το το λαμπάκι στην κορυφή του ουρανοξύστη,ε αυτή ήταν λίγο κάτω από το έδαφος που θα μπαίναν τα θεμέλια του ουρανοξύστη.Κάθε φορά που άνοιγε το στόμα κάποιος ή θα έσκιζε το πτυχίο του ή θα έμπαινε σε μια αδιέξοδη συζήτηση.Φαινομενικά ήμουν με ένα 8άρι,αλλά στην ουσία ήμουν με μια πασσαλόμπηξη κακής ποιότητας.Και εκεί τίθεται το ερώτημα μπάζωσα ή έχτισα?Ναι μεν ήταν ένας αρμόστοκος με φωνή αλλά από εμφάνιση όπως είπα ήταν 8άρι. 4
sargio01 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Α είναι απλό, στην κουβέντα μπάζωσες, στην εικόνα έχτισες Διόρθωσα μια λάθος λέξη με μια σωστότερη
SlickNick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Πρόσφατα ήμουν χαλαρά με ένα 8άρι που όμως αποδείχτηκε όχι απλά μπάζο αλλά αν υπάρχουν κοπέλες που είναι το το λαμπάκι στην κορυφή του ουρανοξύστη,ε αυτή ήταν λίγο κάτω από το έδαφος που θα μπαίναν τα θεμέλια του ουρανοξύστη.Κάθε φορά που άνοιγε το στόμα κάποιος ή θα έσκιζε το πτυχίο του ή θα έμπαινε σε μια αδιέξοδη συζήτηση.Φαινομενικά ήμουν με ένα 8άρι,αλλά στην ουσία ήμουν με μια πασσαλόμπηξη κακής ποιότητας.Και εκεί τίθεται το ερώτημα μπάζωσα ή έχτισα?Ναι μεν ήταν ένας αρμόστοκος με φωνή αλλά από εμφάνιση όπως είπα ήταν 8άρι. Βσκ το χτίσιμο μετράει άμα την πήδηξες. Άμα δεν παίχτηκε τπτ απλά βγήκατε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις