Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά τρέχω δυαδικό σύστημα: 0 ή 1. 

Ή ελπιζεις οτι το '10αρι' εμφανισιακα ειναι by default και αριστο στο κρεβατι;

Πολλά «μοντέλα» είναι σαν ψόφια ψάρια, χωρίς ενθουσιασμό, γιατί όλοι οι άντρες στη ζωή τους είναι τόσο τρελαμένοι με την «ομορφιά» τους που κάνουν οι ίδιοι όλη τη δουλειά στο κρεβάτι, έτσι οι ίδιες καταλήγουν κακομαθημένες και σεξουαλικά ανάξιες. 

Ένα βίντεο (ιδίως 5:50-6:15) για όσους ξεγελιούνται από μακιγιάζ, ρούχα, αρώματα και πλαστικές.

• Like 2
Δημοσ.

Πρόσφατα ήμουν χαλαρά με ένα 8άρι που όμως αποδείχτηκε  όχι απλά μπάζο αλλά αν υπάρχουν κοπέλες που είναι το το λαμπάκι στην κορυφή του ουρανοξύστη,ε αυτή ήταν λίγο κάτω από το έδαφος που θα μπαίναν τα θεμέλια του ουρανοξύστη.Κάθε φορά που άνοιγε το στόμα κάποιος ή θα έσκιζε το πτυχίο του ή θα έμπαινε σε μια αδιέξοδη συζήτηση.Φαινομενικά ήμουν με ένα 8άρι,αλλά στην ουσία ήμουν με μια πασσαλόμπηξη κακής ποιότητας.Και εκεί τίθεται το ερώτημα μπάζωσα ή έχτισα?Ναι μεν ήταν ένας αρμόστοκος με φωνή αλλά από εμφάνιση όπως είπα ήταν 8άρι.

Η βαθμολογια πρεπει να αφορα την εμφανιση.Αλλιως καταληγεις να συζητας για την παγκοσμια ειρηνη με κινδυνο να...

giphy-facebook_s.jpg

:-D

• Like 2
Δημοσ.

Πολλά «μοντέλα» είναι σαν ψόφια ψάρια, χωρίς ενθουσιασμό, γιατί όλοι οι άντρες στη ζωή τους είναι τόσο τρελαμένοι με την «ομορφιά» τους που κάνουν οι ίδιοι όλη τη δουλειά στο κρεβάτι, έτσι οι ίδιες καταλήγουν κακομαθημένες και σεξουαλικά ανάξιες.

Σώπα ρε φίλε!!! Έχεις πάει με τόσα μοντέλα στην εμφάνιση που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;;; :lol:

Μάλλον η λέξη ταμπεραμέντο δεν σου λέει τίποτα...

Δημοσ.

Το να κρινεις ανθρωπους με αριθμους δειχνει πως εισαι ενας επιφανειακος ανθρωπος κι ειδικα δε οταν λες πραγματα του τυπου <<εγω με κατω απο 8αρι δεν παω>> δειχνει παααρα πολλα για τον ευατο σου.

Οχι δεν θα ηταν αποδεκτο εννοειται να βαθμολογεις το μορφωτικο επιπεδο καποιου αλλα τουλαχιστον δεν θα ηταν κατι το τοσο επιφανειακο,γιατι εκει εχει να κανει με τον πνευματικο κοσμο του αλλου και με το μυαλο του κι οχι απλα με ωραια χαρακτηριστικα.

Οταν κρινεις ΜΟΝΟ απο την εμφανιση κι απο τιποτα αλλο (βλεπε παλι φρασεις τυπου εγω δεν καταδεχομαι κατω απο 8αρια) οχι μονο δειχνει πως δεν συμβιβαζεσαι αλλα δειχνει κι επικοινωνιακο προβλημα,αφου εναν ανθρωπο πρεπει να τον κρινεις συνολικα κι ειδικοτερα απο τον χαρακτηρα του.

Μια χαρα λοιπον συνδεονται και δεν ειναι καθολου triggered

Διαβαζε καλυτερα τι γραφω. Δεν μιλουσα για μενα οτι δεν κανω κατασταση με ατομα κατω απο 8αρια, αλλα ειπα οτι οι δυο τρεις σχεσεις που ειχε πριν το 6αρι ο φιλος μου, ηταν απο 8 και πανω.

Εχει δικιο ενας που απαντησε πριν κατι σελιδες.. Μπορει το ατομο να παιρνει για μενα 6 οσον αφορα την εμφανιση, για τον φιλο μου πηρε ηδη 20 απο την ευκολια να.. Ξερετε εσεις

Σεβαστες ολες οι αποψεις, ευχαριστω για τις απαντησεις, μεσα απο αυτες μπορω να αλλαξω και εγω σαν ανθρωπος, να διαβασω αποψεις που περιμενα να ακουσω, που δεν περιμενα, και λοιπα τρολ που αντι να γραψουν δυο προτασουλες βριζουν τον T(u)s. Θα διαβασω και τις υπολοιπες και απανταω αν ειναι. Χαλαρη κουβεντα ηθελα να κανω πιο χιουμοριστικη, κοινοτητα ημαστε με διαφορετικες προσωπικοτητες.

Δημοσ.

Σώπα ρε φίλε!!! Έχεις πάει με τόσα μοντέλα στην εμφάνιση που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;;; :lol:

Μάλλον η λέξη ταμπεραμέντο δεν σου λέει τίποτα...

Μου το εχουν πει και εμενα αυτο βεβαια δεν μου ειπαν για ψωφια ψαρια αλλα απλα ξενερωτες.Μπορουμε να ρωτησουμε τον σπαλιαρα να μας πει η τον τατσοπουλο

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά οι γυναίκες με θέρμανση είναι πιο ψηλά από το κριτήριο της εμφάνισης.ειδικά Εάν ξέρουν να μαγειρεύουν και να παίζουν PlayStation.τι καλύτερο

• Like 3
Δημοσ.

Kαλα εννοείται ότι θα πάρεις έξυπνη γυναικα και σοβαρη για να μεγαλώσει τα παιδια σου .... αφου πρωτα θα έχεις χορτάσει τα 10αρια οποτε μετα θα εισαι στο σπιτι σου και κυριος.

Επισης αμα δουλευει και αυτή τοσο το καλυτερο.

Άσχετο αλλά για να καταλάβω το deal που θες να πετύχεις εδώ: Δηλαδή ιδανικά εκείνη και θα 'μεγαλώνει τα παιδιά σου' και θα δουλεύει, και εσύ τι θα κάνεις δηλαδή; Το μπόι σου θα δείχνεις;

• Like 4
Δημοσ.

Με το συμπάθιο αλλά όσοι κάνετε τους βαθμολογητές και λέτε για δεκαριά, εμφανισιακά πρέπει να είστε σαν τον π#€#ο μου ξενύχτι!

• Like 3
Δημοσ.

Με το συμπάθιο αλλά όσοι κάνετε τους βαθμολογητές και λέτε για δεκαριά, εμφανισιακά πρέπει να είστε σαν τον π#€#ο μου ξενύχτι!

Μπαααα; Τώρα δηλαδή είναι οκ να μας κρίνεις από την εμφάνιση μας; 

• Like 4
Δημοσ.

Ο Σπαλιάρας 10; Χαχαχαχαχαχαχαχα

Υποκειμενικά εσύ μπορείς να τον θεωρείς μπάζο. Αντικειμενικά το 99,9% των γυναικών τον θεωρεί 10άρι.

Δημοσ.

Αν θεωρείς κάποιον 10 που δεν μπορεί να πει μια πρόταση ήμαρτον, δεν μετράει μόνο η εμφάνιση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...