Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι ένα ενδιαφέρον επιστημονικό πείραμα για όσους αμφιβάλλουν για την ανθρώπινη φύση:

Αν θεωρείς κάποιον 10 που δεν μπορεί να πει μια πρόταση ήμαρτον, δεν μετράει μόνο η εμφάνιση.

Μίλησε κανείς για μυαλό; Ούτε ο Ρουβάς είναι Stephen Hawking...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά οι γυναίκες με θέρμανση είναι πιο ψηλά από το κριτήριο της εμφάνισης.ειδικά Εάν ξέρουν να μαγειρεύουν και να παίζουν PlayStation.τι καλύτερο

εισαι χαζος ρε ρισκαρεις να φας φαγητο απο γυναικα σημερα?Εχω γνωρισει γυναικα που 20 χρονων εκανε ομελετα μαζι με τα τσοφλια

Δημοσ.

εισαι χαζος ρε ρισκαρεις να φας φαγητο απο γυναικα σημερα?Εχω γνωρισει γυναικα που 20 χρονων εκανε ομελετα μαζι με τα τσοφλια

Κι έχω γνωρίσει άλλες πολλές που μαγειρεύουν μια χαρά :)

Δημοσ.

Κι έχω γνωρίσει άλλες πολλές που μαγειρεύουν μια χαρά :)

ναι αλλα ειναι ρισκο πρεπει να φερεις πρωτα καποιον που δεν συμπαθεις να του κανεις τραπεζι και αν ζησει μετα εχει καλος

Δημοσ.

Το βλεπουμε πολυυυ διαφορετικα. Γιατι να πληρωσεις '10αρι' για να εκτονωθεις σεξουαλικα; Δεν μπορεις να το κανεις δωρεαν με καποια χαμηλοτερης βαθμολογιας; Ή ελπιζεις οτι το '10αρι' εμφανισιακα ειναι by default και αριστο στο κρεβατι;

Μ'αυτα και μ'αυτα ρε συ ddevil βλεπεις, δεεεν θα συνεννοηθούμε εμεις οι δυο! Γιατι προσωπικα δεν μπορω να ταξινομησω τους ανθρωπους σε κλιμακα με αριστα το 10 και ουτε καταλαβαινω γιατι να θες να πληρωνεις για στιγμιαία σαρκικη απολαυση αντι να κανεις μια ομορφη σχεση που να προσφερει κ στους δυο σας ολο το πακετο (το να σε φτιαχνει καποιος εγκεφαλικα imo ειναι πολυ ανωτερο απ'την εξωτερικη εμφανιση).

Ισχύει ότι τα 10άρια δεν κάνουν καλό κρεβάτι (συνήθως)... και η εξήγηση είναι απλούστατη: βασίζονται στην ομορφιά (eye candy) και δεν προσπαθούν καθόλου. Κάλλιστα μια λιγότερο προικισμένη μπορεί να κάνει καλύτερο σεξ, γιατί δεν έχει eye candy να «πουλήσει», οπότε κάνει compensate αλλού. Σαν τα RPG attributes ένα πράγμα, δεν γίνεται να είναι όλα στο max. :P

Δες το σαν τα video games... πόσα και πόσα έχουν ωραία γραφικά (το πρώτο πράγμα που προσέχεις), αλλά gameplay μάπα. Δεν θα σε κρατήσουν πολύ. Κάποιο με μέτρια γραφικά και γαμάτο gameplay/story μπορεί να σε κρατήσει πολύ παραπάνω, αλλά δεν τραβάει εύκολα τα βλέμματα. C' est la vie.

ΥΓ: Αυτοί που παντρεύονται 10άρια το κάνουν γιατί θέλουν μια ... trophy wife. Καλώς ή κακώς είμαστε κοινωνικά όντα και μας ενδιαφέρει πολύ τι θα πει ο περίγυρος μας. Και οι γυναίκες έχουν κάποια στάνταρ και δεν θα πάνε με τον οποιονδήποτε (γιατί ξέρουν ότι θα την κρίνουν άσχημα η οικογένεια, οι φίλες κλπ.)

• Like 2
Δημοσ.

Ισχύει ότι τα 10άρια δεν κάνουν καλό κρεβάτι (συνήθως)... και η εξήγηση είναι απλούστατη: βασίζονται στην ομορφιά (eye candy) και δεν προσπαθούν καθόλου. Κάλλιστα μια λιγότερο προικισμένη μπορεί να κάνει καλύτερο σεξ, γιατί δεν έχει eye candy να «πουλήσει», οπότε κάνει compensate αλλού. Σαν τα RPG attributes ένα πράγμα, δεν γίνεται να είναι όλα στο max. :P

Θα σου κακοπέσει η 10αρα στο κρεβατι δλδ; Ενώ το μπαζο θα ειναι καλύτερο ε;  :lol:

Δημοσ.

Μπαααα; Τώρα δηλαδή είναι οκ να μας κρίνεις από την εμφάνιση μας; 

Και οι κρίνοντες - κρίνονται , εσυ εξαιρείσαι γιατι εχεις χιουμορ έκλαψα με ενα μήνυμα σου πριν! 

και δεν κρίνω κανέναν  την άποψη μου λεω απο την εμπειρία μου,  όσους εχω δει να μιλάνε έτσι, εμφανισιακά ειναι χτυπημένοι απο την μοίρα.

Επίσης δεν εχετε βαρεθει αυτα τα νήματα ρε σεις, τα  ιδια και τα ιδια απο τους ιδους κ τους  ιδιους !

κανονικά θα έπρεπε οταν ανοίγει ενα καινούργιο νημα και περιεχέι μεσα λεξεις οπως 10ρια , γκομενες κτλ το συστημα να  το κλειδώνει αυτόματα!

Δημοσ.

ναι αλλα ειναι ρισκο πρεπει να φερεις πρωτα καποιον που δεν συμπαθεις να του κανεις τραπεζι και αν ζησει μετα εχει καλος

Υπερβολή.
Δημοσ.

H αλλιως τα 10αρια εχουν παει με τοσους αντρες στη ζωη τους και εχουν γινει πορνοσταρ σε επιδοσεις..

οπως το δει κανεις

Δημοσ.

Επίσης δεν εχετε βαρεθει αυτα τα νήματα ρε σεις, τα ιδια και τα ιδια απο τους ιδους κ τους ιδιους !

κανονικά θα έπρεπε οταν ανοίγει ενα καινούργιο νημα και περιεχέι μεσα λεξεις οπως 10ρια , γκομενες κτλ το συστημα να το κλειδώνει αυτόματα!

Όταν ανοίξει thread με θέμα "κοινωνικές συμβάσεις στον χώρο εργασίας και επιρροή των χαρακτήρων. Επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο και πώς διαμορφώνεται η κοινή αντίληψη απο αυτό;", μπές να σχολιάσεις για να σπάσει η ρουτίνα σου στο insomnia. :mrgreen:

Ρε 'σεις μην χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε... όποιος θέλει ανοίγει θέμα, όποιος δεν θέλει όχι. Όποιος θέλει σχολιάζει σε ένα, όποιος δεν θέλει όχι. Όποιος θέλει διαβάζει ένα θέμα, όποιος δεν θέλει όχι. Γιατί να το κρίνουμε;(να ένα θέμα για thread :P )

Με την ελεύθερη έκφραση όμως ανταλλάσονται οι απόψεις και με την κουβέντα τους βγαίνουν συμπεράσματα. Παράλληλα περνάει και η ώρα, καλή φάση δεν είναι; :-)

Υ.Γ. Να, δείτε:

(...)Σεβαστες ολες οι αποψεις, ευχαριστω για τις απαντησεις, μεσα απο αυτες μπορω να αλλαξω και εγω σαν ανθρωπος, να διαβασω αποψεις που περιμενα να ακουσω, που δεν περιμενα, και λοιπα τρολ που αντι να γραψουν δυο προτασουλες βριζουν τον T(u)s. Θα διαβασω και τις υπολοιπες και απανταω αν ειναι. Χαλαρη κουβεντα ηθελα να κανω πιο χιουμοριστικη, κοινοτητα ημαστε με διαφορετικες προσωπικοτητες.

Δημοσ.

Με 10αρι πάντως δεν πρέπει να χεις πάει ούτε με σφαίρες για να τα γράφεις αυτά...

Κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια αγαπητέ. Σε κανά CT και αν έχεις δοκιμάσει ποτέ 10άρι... :)

Όταν ένας άνθρωπος (ασχέτως φύλου) έχει μάθει από μικρή ηλικία ότι η ομορφιά ανοίγει πόρτες με μηδενικό κόπο, λογικό κι επόμενο είναι να μην έχει μάθει να προσπαθεί σε άλλους τομείς. Και το αντίστροφο: όταν κάποιος/α δεν έχει την ομορφιά να ανοίγει πόρτες, αναγκαστικά (για να μπορέσει να σταθεί στην κοινωνία) θα προσπαθήσει να εξελιχθεί σε άλλους τομείς.

H αλλιως τα 10αρια εχουν παει με τοσους αντρες στη ζωη τους και εχουν γινει πορνοσταρ σε επιδοσεις..

οπως το δει κανεις

Το να κάθεται η άλλη σαν κούτσουρο/πτώμα με νοοτροπία «αφού είμαι 10άρι, γιατί να προσπαθήσω» δεν το λες πορνοστάρ σε επιδόσεις ή τουλάχιστον εγώ έχω άλλο ορισμό για αυτό.

Μην μπερδεύεις το «μοιάζει σαν πορνοστάρ» (ιδανικό για να την κυκλοφορείς και να λένε όλοι «πςςς, κοίτα τι μουνάρα κυκλοφορεί ο μπαγάσας») με το «κάνει σεξ σαν πορνοστάρ» (αν και κατά πόσο σε ικανοποιεί).

Άλλο η πραγματική ζωή και άλλο οι πορνοταινίες...

• Like 1
Δημοσ.

Κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια αγαπητέ. Σε κανά CT και αν έχεις δοκιμάσει ποτέ 10άρι... :)

Όταν ένας άνθρωπος (ασχέτως φύλου) έχει μάθει από μικρή ηλικία ότι η ομορφιά ανοίγει πόρτες με μηδενικό κόπο, λογικό κι επόμενο είναι να μην έχει μάθει να προσπαθεί σε άλλους τομείς. Και το αντίστροφο: όταν κάποιος/α δεν έχει την ομορφιά να ανοίγει πόρτες, αναγκαστικά (για να μπορέσει να σταθεί στην κοινωνία) θα προσπαθήσει να εξελιχθεί σε άλλους τομείς.

ενταξει υπαρχουμε και εμεις οι εξαιρεσεις που εχουμε ολο το πακετο

tez4u8.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...