Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να κρινεις ανθρωπους με αριθμους δειχνει πως εισαι ενας επιφανειακος ανθρωπος κι ειδικα δε οταν λες πραγματα του τυπου <<εγω με κατω απο 8αρι δεν παω>> δειχνει παααρα πολλα για τον ευατο σου.

Οχι δεν θα ηταν αποδεκτο εννοειται να βαθμολογεις το μορφωτικο επιπεδο καποιου αλλα τουλαχιστον δεν θα ηταν κατι το τοσο επιφανειακο,γιατι εκει εχει να κανει με τον πνευματικο κοσμο του αλλου και με το μυαλο του κι οχι απλα με ωραια χαρακτηριστικα.

Οταν κρινεις ΜΟΝΟ απο την εμφανιση κι απο τιποτα αλλο (βλεπε παλι φρασεις τυπου εγω δεν καταδεχομαι κατω απο 8αρια) οχι μονο δειχνει πως δεν συμβιβαζεσαι αλλα δειχνει κι επικοινωνιακο προβλημα,αφου εναν ανθρωπο πρεπει να τον κρινεις συνολικα κι ειδικοτερα απο τον χαρακτηρα του.

Μια χαρα λοιπον συνδεονται και δεν ειναι καθολου triggered

Είναι φανερό πως έχεις χτίσει συγκεκριμένα προφίλ ανθρώπων στο νου σου και τους κρίνεις ως ολότητα, αλλιώς αδυνατώ να καταλάβω τι διαφορά έχει ακριβώς να πεις αυτός/ή εμφανισιακά είναι 10άρι απ' το είναι πολύ όμορφος/η.

Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το σεξ ως απλά ένα μέσο απόλαυσης κι αντίστοιχα αυτό που ψάχνουν είναι κάποιον να το ικανοποιεί και μέχρι εκεί. Όχι απαραίτητα σε όλη τους τη ζωή. Αλλά όταν το κάνεις αυτό είναι απόλυτα λογικό να σε ενδιαφέρει κυρίως η εμφάνιση. Θες να πάρεις εσύ ή κάποιος άλλος αυτό και να αρχίζεις να βαφτίζεις τον έναν ή τον άλλο επιφανειακό κάντο αλλά υπενθυμίζω είναι μεγάλη αυτή η λίστα τέτοιων χαρακτηριστικών. Στη τελική, κάθε τι έχει και ένα βαθύτερο νόημα που πολλοί επιλέγουν να αγνοούν και είναι απολύτως φυσιολογικό οι σχέσεις εδώ δεν είναι εξαίρεση.

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο αλλά για να καταλάβω το deal που θες να πετύχεις εδώ: Δηλαδή ιδανικά εκείνη και θα 'μεγαλώνει τα παιδιά σου' και θα δουλεύει, και εσύ τι θα κάνεις δηλαδή; Το μπόι σου θα δείχνεις;

Nαί. Έχεις καμια φίλη διαθέσιμη? B)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το πιάνω... λυσσάρα γυναίκα εννοεί;

(πάντως επειδή σκάλωσα μ' αυτό, ξαναδιάβαζα το μήνυμα κι απ' τα συμφραζόμενα, άνετα θα αντικαθιστούσα το ct με το μπουρδέλο)

Δημοσ.

Ρε 'σεις μην χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε... όποιος θέλει ανοίγει θέμα, όποιος δεν θέλει όχι. Όποιος θέλει σχολιάζει σε ένα, όποιος δεν θέλει όχι. Όποιος θέλει διαβάζει ένα θέμα, όποιος δεν θέλει όχι. Γιατί να το κρίνουμε;(να ένα θέμα για thread :P )

Αυτο έκανα σχολίασα σε ενα , οτι δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόσαστε 

Εγω σχολίασα σε ένα νήμα ενώ εσύ σχολιάζεις την άποψη μου κάτι που ειναι τρισχειρότερο, τσιμπάς έναν βαθμό ποινής  :)

Δημοσ.

Kαλα εννοείται ότι θα πάρεις έξυπνη γυναικα και σοβαρη για να μεγαλώσει τα παιδια σου .... αφου πρωτα θα έχεις χορτάσει τα 10αρια οποτε μετα θα εισαι στο σπιτι σου και κυριος.

Επισης αμα δουλευει και αυτή τοσο το καλυτερο.

Ισως θα πρέπει και συ DDevil να διαλέξεις το καταφύγιο των ομοίων σου, και να εισάγεις ως σύζυγο καμιά απελπισμένη από την Ασία.

Και να συνεχίσεις βρίζεις τις "ελλεεινίδες" στο ίντερνετ βεβαίως, για να γελάμε και μεις λίγο.

Δημοσ.

Ισως θα πρέπει και συ DDevil να διαλέξεις το καταφύγιο των ομοίων σου, και να εισάγεις ως σύζυγο καμιά απελπισμένη από την Ασία.

Και να συνεχίσεις βρίζεις τις "ελλεεινίδες" στο ίντερνετ βεβαίως, για να γελάμε και μεις λίγο.

Ποτε έβρισα εγω κάποια στο Ίντερνετ???? πάλι έπινες με τους νάτουραλ φιλους σου? :cry:

Μια χαρά τα πηγαινω με τις ελληνιδες. Δεν έχω πρόβλημα. Παρέθεσε συγκεκριμενα στοιχεια για αυτές τις κατηγοριες.

Δημοσ.

Αυτο έκανα σχολίασα σε ενα , οτι δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόσαστε

Εγω σχολίασα σε ένα νήμα ενώ εσύ σχολιάζεις την άποψη μου κάτι που ειναι τρισχειρότερο, τσιμπάς έναν βαθμό ποινής :)

Με τσάκωσες! :lol: :P

Βασικά την κριτική που περιλάμβανε το σχόλιό σου στο θέμα το οποίο και υποβάθμιζε έκρινα και σχολίασα :-)

• Like 1
Δημοσ.

pio-perierges-ereunes-gia-xrima-06.jpg

:-) :ph34r: B) :-D

Ξέρεις κανεναν να μην πληρώνει ποτε και τιποτα? :cry:

Βρες μου έναν που κυκλοφοράει με γυναικα που είναι εντυπωσιακή και δεν βάζει το χέρι στην τσέπη. :shifty:

Δημοσ.

Νομίζω οτι σε μπέρδεψε με τον άλλον που τις κράζει(μέντορα; μάστορα; Δεν θυμάμαι).

Mεγαλύτερα μπερδέματα έχουν αυτοι που έχουν μπλέξει με κάποιες φιλε παρά εγω που είμαι ελευθερος σκοπευτής! Άστους να λένε. Οσο για την άλλη της έχω πει όταν θα νταλαβεριζεται μαζι μου τα υφάκια και τις ειρωνιες θα τα κοψει αλλιως δεν θα τα πάμε καλά. Δεν ειμαστε ολοι υποτακτικοί. B)

Οσο για τα λεφτά άλλοι τα τρώνε στα σουβλάκια και τα μπεργκεράδικα και τα γκατζετάκια και εγω στις γυναικες. Πειράζει? εκει γουστάρω εκει τα χαλάω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...