sargio01 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα τίποτα... που κολλάνε αυτά με το οτι σε μπέρδεψε;;
defacer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Defacer, αυτό το οποίο κοροϊδεύω είναι την τάση σας εδώ μέσα να παίρνετε μία χαλαρή συζήτηση/απορία και να την κριτικάρετε σαν να είστε υπέρβαρες φεμινίστριες. Μόνο λιποθυμίες δεν είχαμε επειδή ο άλλος έγραφε για δεκάρια και εξάρια λες και άμα είστε με τα φιλαράκια σας και δείτε καμιά γκόμενα δεν θα σχολιάσετε. Αυτό κοροϊδεύεις στο δεύτερο ποστ σου, το οποίο δε σχολίασα. Στο πρώτο, που σχολίασα, κοροϊδευεις κάτι άλλο. Για τα νούμερα και το triggered που συζητήθηκε: δε βλέπω κάτι εγγενώς στραβό στο να πεις ότι ο τάδε εμφανισιακά είναι για μένα 7. Έχει νόημα όπως έχει να πεις ότι ο τάδε είναι μαθητής του 17, δε σου δίνει τις λεπτομέρειες αλλά έχεις μία γενική ιδέα να χρησιμοποιήσεις σα θεμέλια για να χτίσεις εικόνα με ότι άλλο ακούσεις. Αλλά όταν λεμε "η γκόμενα είναι 8" και συνεχίζουμε, έχουμε βάλει βαθμό όχι στην εμφάνιση αλλά στον άνθρωπο σα σύνολο, λες και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία εκτός από βυζιά και στη μέση ο Μετζέλος. Το οποίο είναι μειωτικό ακόμα κι όταν δεν έχει ειπωθεί για να μειώσει. Και ας μη ξεχνάμε ότι εμάς τους άντρες κανένας δε μας φέρεται έτσι δημοσίως. Για να κάνω ένα παραλληλισμό, αν με πει κάποιος white boy πιο πολύ θα παραξενευτώ παρά θα παρεξηγηθώ. Αλλά αν πει το διπλανό μου nigger και ο nigger παρεξηγηθεί, αυτός θα φταίει που έγινε triggered? Δε νομιζω. Γενικά η έκφραση triggered πιστεύω θα γίνει με μαθηματική ακρίβεια από αυτές που ενώ θα μπορούσαν να έχουν ουσιαστικό νόημα, τις καπηλεύονται τόσο πολύ τα privileged αγοράκια που στο τέλος όπου ακούς triggered θα δίνει απόδοση 1.1 ότι αυτός που το είπε είναι μαλάκας. 1
vk13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Και οι κρίνοντες - κρίνονται , εσυ εξαιρείσαι γιατι εχεις χιουμορ έκλαψα με ενα μήνυμα σου πριν! και δεν κρίνω κανέναν την άποψη μου λεω απο την εμπειρία μου, όσους εχω δει να μιλάνε έτσι, εμφανισιακά ειναι χτυπημένοι απο την μοίρα. +1 Οι περισσότεροι από αυτούς δε λειτουργούν εντωμεταξύ ούτε με το μυαλό. Είναι εντελώς καμμένοι σεξουαλικά (για να μην πω άλλη λέξη) και αυτό το κάψιμο τους χτύπησε και στον εγκέφαλο. Νομίζουν ότι για να χτυπήσεις γκομενα χρειαζεται να εισαι σουπερ ουαου γκομενος και να εχεις 1 εκ. ευρώ στην τράπεζα. Το ενδεχόμενο να αλλάξουν μυαλά και να προσπαθήσουν να γίνουν καλύτεροι σε άλλους τομείς (εμφάνιση, χαρακτήρα, ελευθερο χρόνο) δεν παίζει. Εδώ άλλος θεωρεί υγιές να πληρώνει για να γ@μ@ει και στη λέει κιόλας νομίζοντας ότι και εσύ πληρώνεις για να το κάνεις... Πραγματικά κενοί άνθρωποι.... 2
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Χωρίς διάθεση πλάκας, μπήκα να διαβάσω το θέμα πιστεύοντας ότι έχει να κάνει με...οικοδομή!!! Μάλιστα πρόλαβα να σκεφτώ "τι σόϊ περίεργο οικόπεδο είναι αυτό που χρειάζεται μπάζωμα για να χτίσει κανείς; υπάρχουν τόσες άλλες αρχιτεκτονικές λύσεις" Φαντάζομαι ότι το χάσμα των γενεών δημιουργεί τέτοια επικοινωνιακά κενά με τους μεγαλύτερους Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν φίλε!!! Εχω μπαζώσει όταν ήμουν φοιτητής. Δεν είχαν τίποτα το τρομερό οι γυναίκες, απλά ήταν πολύ χοντρές. Και οι δύο ήταν την ίδια εποχή μετά από έναν χωρισμό. Με την μία μάλιστα, τη λιγότερο χοντρή, που αν και δεν με τρέλαινε σαν γυναίκα, στο κρεβάτι ήταν καθαρόαιμη τσοντόβια, παίχτηκαν και κανά δυό σκηνικά αργότερα σε φάσεις που με έτρωγε η αγαμία. Το βασικό μου κίνητρο ήταν η έλλειψη σεξ και το ότι ήθελα να ανεβάσω τον αριθμό με τις οποίες έχω πάει. Σχετικά με τον φίλο σου: 1. Το σεξ με μουνάρα δεν έχει καμία διαφορά από το σεξ με κανονική γυναίκα. Πιο πολύ τους καίει πολλούς πως θα φανούν στον περίγυρο παρά το ότι η μουνάρα τους κάνει όντως τόσο χαρούμενους. 2. Όταν θέλεις απλά να πηδήξεις, το πιο σέξι χαρακτηριστικό της γυναίκας δεν είναι η εμφάνιση μόνο αλλά και το πόσο εύκολη είναι. Πραγματικά λυπάμαι τα ανθρωπάκια που βάζουν αριθμούς σε άνθρωπο λες και είναι εμπόρευμα .. βεβαία αυτό δείχνει πόσο άδειος είναι εσωτερικά ένας ανθρωπάκος και φυσικά πως δεν είχε πoτε μια φυσιολογική ανθρωπινή σχέση. Εγώ τους 99 στους 100 άνδρες που έχω γνωρίσει έτσι είναι. Βλέπουν τις γυναίκες σαν κομμάτι κρέας μόνο. Το 99 στους 100 δεν είναι καν υπερβολή. Είναι το πραγματικό νούμερο. Επίσης πιστεύω ότι το καταλαβαίνουν και οι γυναίκες απλά για κάποιους λόγους το ανέχονται.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δες εδώ https://www.urbandictionary.com/define.php?term=CT Ποιο από όλα είναι;10 σελίδες έχει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Τη γλιτώσατε τόσες μέρες γιατί νόμιζα πως ο τίτλος ήταν ...κυριολεκτικός... :/ 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις