Rabican Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 νομιζω πως απο τη στιγμη που το underground street racing εγινε high tech FBI, NSA, CIA με ενα σκασμο κανονια, βομβες, special cars, tanks και σια εχει χαθει το original στοιχειο της ταινιας. ητοι, εδω και τεσσερα "επεισοδια". πλεον ειναι απλα ενα action movie που εχει καμποσα αμαξια. σαφως και θα το δω, απλα δεν ειναι η ταινια που ηταν στις 2 αντε 3 συνεχειες, και σαφως καμμια σχεση με την πρωτη. 3
overpower Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αεροπλανο, τσεκ τανκς, τσεκ Ελικοπτερο, τσεκ drone, τσεκ υποβρυχιο, τσεκ (Δεν νομιζω να μην το καταστρεψουν και αυτο ) 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Έγιναν τόσοι πολλοί οι badass στην φαμίλια που αποφάσισαν να έχουν αντίπαλο κάποιον δικό τους γιατί οι κακοί τελείωσαν ή απλά δεν έχουν καμία ελπίδα 1
Heybro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 νομιζω πως απο τη στιγμη που το underground street racing εγινε high tech FBI, NSA, CIA με ενα σκασμο κανονια, βομβες, special cars, tanks και σια εχει χαθει το original στοιχειο της ταινιας. ητοι, εδω και τεσσερα "επεισοδια". πλεον ειναι απλα ενα action movie που εχει καμποσα αμαξια. σαφως και θα το δω, απλα δεν ειναι η ταινια που ηταν στις 2 αντε 3 συνεχειες, και σαφως καμμια σχεση με την πρωτη. Και όμως ο κόσμος προτιμαει τέτοιες ταινιες ενώ οι πρώτες 2 έχουν τα χαμηλότερα ratings στο imdb. Εχουμε βαρεθεί ταινίες με εφέ εφέ εφέ και από σενάριο το απόλυτο μηδέν. 1
Rabican Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και όμως ο κόσμος προτιμαει τέτοιες ταινιες ενώ οι πρώτες 2 έχουν τα χαμηλότερα ratings στο imdb. Εχουμε βαρεθεί ταινίες με εφέ εφέ εφέ και από σενάριο το απόλυτο μηδέν. δε διαφωνω. απλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι petrolheads (για τους οποιους αρχικα προοριζοταν η ταινια) προτιμανε την πρωτη αντε και 1-2 συνεχειες μετα.. φυσικα, τα λεφτα δε θα ερθουν με τους 100-200 petrolheads, οποτε γιαυτο και οι παραγωγοι συνεχιζουν στο συγκεκριμενο μοτιβο (αφου βλεπουν πως πουλαει)
DJ_Duker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 μόνο ζέπελιν και διαστημόπλοιο νομίζω δεν έχουν επιστρατεύσει ακόμα. Μέχρι να τελειώσει η σειρά όλο και κάπως θα τα δούμε. 1
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Προτείνω τίτλους για τα επόμενα 2 Fast Nein : Fast and the Fuhrer Fast10 : Your SeatbeltsI'll show myself out. 13
speedman_26 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 εμενα τα μονα που μου αρεσαν ειναι το πρωτο και το tokyo drift 1
overpower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Και στο καινοργιο τρειλερ μας εδειξαν πως καταστρεφεται (λογικα) το υποβρυχιο. nice.
skiabox Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Το είδα εγώ. Καλή περιπέτεια ανάλαφρου τύπου με εντυπωσιακές σκηνές. Πιστεύω ότι είναι μια από τις ταινίες που αξίζει να δει κανείς cinema. 8 στα 10 του βάζω
Raptorex Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Πέρασε η ώρα ευχάριστα στο σινεμά,μια καλή περιπέτεια δράσης 6 στα 10 από εμένα
JohnTehGreek Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μια από τα ίδια, ένα μπαμ μπουμ χωρίς λόγο με σκηνές εντελώς άκυρες Αλλά δεν μπορώ να πω ότι βαρέθηκα κιόλας, για 3.5€ καλά πέρασα 2 στα 10 από εμένα γιατί δεν θα συγχωρέσω ποτέ που μετέτρεψαν μια τόσο ωραία σειρά ταινιών σε αυτό το χάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα