Sthol Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Εχτές πήγα να κάνω αναστολή λειτουργίας στον υπολογιστή μου, αλλά πριν κλείσει θυμήθηκα ότι κάτι ξέχασα να κάνω, έτσι πάτησα καποιο πλήκτρο μήπως προλάβω να γλυτώσω να γίνει αναστολή λειτουργίας. Δεν πρόλαβα και όταν προσπάθησα να ξανανοίξω τον υπολογιστή, όλα τα ανεμιστηράκια δούλευαν κανονικά, αλλά δεν άκουσα το κλασικό "μπιπ" που κάνει όταν ανοίγει και επίσης η οθονη δεν έδειχνε τίποτα. Ακόμα δεν μπορούσα να κλείσω τον υπολογιστή από το κουμπί turn off ή restart. Προσπάθησα μερικές φορές χωρίς αποτέλεσμα και όταν το άφησα "να ξεκουραστεί" κατάφερε και άνοιξε ο υπολογιστής κανονικά.Πάνω που νόμιζα ότι λύθηκε το πρόβλημα, συνεχίζει να υπάρχει αλλά αυτήν την φορά δεν ανοίγει ούτε αν το αφήσω να "ξεκουραστεί".Έκανα τις εξής δοκιμές:1) Του έβγαλα την κάρτα γραφικών. Παρατήρησα ότι δουλεύουν τα ανεμιστηράκια πιο γρήγορα από όταν την είχα συνδεμένη.2) Στην συνέχεια αφαίρεσα τις μνήμες RAM. Ότα τον άνοιξα δεν άκουσα κανένα "μπιπ" σφάλματος. (Επίσης πάτησα το κουμπί MemOk της Μητρική και αναβόσβηνε κόκκινο που από ότι διάβασα αυτό σημαίνει ότι είναι μία χαρά.)3) Τέλος έβγαλα και τον σκληρό δίσκο. Πάλι τίποτα. Η Μητρική που έχω είναι η Asus M5A99FX Pro R2.0.Καμία λύση έχετε κατά νου; Είδα στο youtube ένας πρότεινε να αλλάξω την μπαταρία CR 2032. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει κάτι τέτοιο; Και επίσης, αν την αφαιρέσω αυτήν δεν θα χαθούν οι ρυθμισεις του BIOS?
avraam5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 τα ιδια συμπτωματα με το δικο μου pc. καηκε το τροφοδοτικό σου και αν εισαι ατυχος οπως εγω και η μητρικη σου.
Sthol Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 τα ιδια συμπτωματα με το δικο μου pc. καηκε το τροφοδοτικό σου και αν εισαι ατυχος οπως εγω και η μητρικη σου. Να μετρήσω με πολύμετρο το τροφοδοτικό να δω αν ειναι εντάξει αλλιως να κοιτάξω μητρική; Bios reset κανε. Πως το κάνω αυτό;
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Βγαλε την μπαταρια βγαλε και το ρευμα εντελως και πατα και μερικες φορες τον power on για αποφορτιση τυχον πυκνωτων που μπορει να εχουν ρευματακι μεσα. Μετα ξανα βαλε τα ολα οπως πρεπει (σε κανα 10λεπτο ας πουμε) και κανε τον σταυρο σου η΄τα ραμαζανια σου κτλ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα