Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίδυμες εκρήξεις συγκλόνισαν αργά το βράδυ του Σαββάτου την Κωνσταντινούπολη, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 13 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες. Για τρομοκρατική ενέργεια κάνουν λόγο Τούρκοι υπουργοί.

Οι εκρήξεις, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, σημειώθηκαν σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο της Μπεσίκτας «Vodafone Arena», όπου δύο ώρες νωρίτερα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τη Μπούρσασπορ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι η έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα.

Στόχος, όπως μεταδίδει το ίδιο δίκτυο, ήταν ένα λεωφορείο της αστυνομίας. Λίγη ώρα μετά τις εκρήξεις, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού έκανε λόγο για τρομοκρατική ενέργεια. Αντίστοιχη θέση εξέφρασε και ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Αχμέτ Αρσλάν με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/ekriksi_stin_konstantinoupoli-64750080/

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ θέλω να μάθω πόσοι σκοτώθηκαν στις ΗΠΑ από πυροβολισμό σήμερα,επίσης στο Ιράκ,επίσης πόσο θάνατοι και τραυματισμοί από τροχαία στην Ελλάδα,στη Γερμανία,στη Ιταλία,στη Νέα Ζηλανδία,στη Σουαζιλάνδη.

Νισάφι πιά με την επιλεκτική προβολή τρομο-ειδήσεων.

• Like 2
Δημοσ.

Ακομη μια ευκαιρια για τον σουλτανο να ριξει τις ευθυνες οπου γουσταρει και να παρει κεφαλια...

Δημοσ.

Κρίμα για τον αθώο κοσμάκι που έχασε αδικα την ζωή του.

Χάθηκε να την έβαζαν στο σπίτι του Ερντογκαν;

Πάντως αυτό το πράγμα με την Τουρκία, που έχει καταφέρει να την συχαίνονται οι πάντες σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι αξιοθαύμαστο. 

Δημοσ.

Εγώ θέλω να μάθω πόσοι σκοτώθηκαν στις ΗΠΑ από πυροβολισμό σήμερα,επίσης στο Ιράκ,επίσης πόσο θάνατοι και τραυματισμοί από τροχαία στην Ελλάδα,στη Γερμανία,στη Ιταλία,στη Νέα Ζηλανδία,στη Σουαζιλάνδη.

Νισάφι πιά με την επιλεκτική προβολή τρομο-ειδήσεων.

Τι σχεση εχει μια τρομοκρατικη επιθεση με τα τροχαια ατυχηματα ως ειδηση; Ουτε να κατηγοριοποιησεις την σημασια των πληροφοριων δεν μπορεις;

Με τη λογικη σου ας μας λενε και ποσοι πεθαναν απο παθολογικα αιτια καθε μερα, ποσοι απο γεραματα, ποσοι απο ναρκωτικα κλπ.

Πάντως αυτό το πράγμα με την Τουρκία, που έχει καταφέρει να την συχαίνονται οι πάντες σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι αξιοθαύμαστο.

Υπερδυναμη ειναι, η μεγαλυτερη στον ευρυτερο χωρο, λογικο ειναι να εχει περισσοτερες αντιπαθειες απο συμπαθειες. Απλα οι συμπαθειες που εχει ειναι αρκετες για να κουμανταρει οτι και οπως γουσταρει κι αυτο φτανει. Νταξει ως συνηθως οι παραπλευρες απωλειες ειναι στον λαουτζικο οπως σημερα, αλλα κι αυτο ειναι τοσο πεζο πια που δεν κανει αισθηση. Να ο αλλος απο πανω θεωρει οτι μας πασαρουν φιλτραρισμενες ειδησεις οταν μεταδιδουν τρομοκρατικες επιθεσεις, επειδη την ιδια ωρα δεν μας λενε και ποσοι σκοτωθηκαν σε τροχαια.
  • Like 2
Δημοσ.

Για ΠΚΑΚΑ μοιαζει η τρομοκρατικη ενεργεια. Γιατι αν καποιος παρατηρησει, εχουν στοχευσει την αστυνομια. Αν θελαν θα μπορουσαν να εχουν κανει φοβερη ζημια με καμια χιλιαρα νεκρους, απλα να χτυπουσαν μια ωρα πριν.

Ps.το κειμενο πριν το edit ηταν καλυτερο

Δημοσ.

Απο την στιγμη που η Τουρκια μπηκε στην Συρια(συγκεκριμνα στην πολη AL-BAB)εγω περιμενα να γινει κατι τετοιο και δυστηχως θα ξαναγινει για πολλες φορες ακομα.

Δημοσ.

Δεν ξέρουμε αν ισχύει για τους πάντες. Σίγουρα ισχύει για την Ε.Ε και κάποιες χώρες στα νότια της Τουρκίας. Θυμάμαι που μόλις βγήκε ο Τραμπ τον πήρε τηλέφωνο και έλεγε στον Ερντογάν οτι η κόρη του τον θαυμάζει.

Πάντως αργά ή γρήγορα, με τις πρακτικές που ακολουθεί ο σουλτάνος η χώρα του θα απομονωθεί με πολλές αρνητικές συνέπειες για τους τούρκους πολίτες. Η οικονομίας της Τουρκίας βυθίζεται και χτυπιέται από τις αγορές. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την Τουρκία.

Δημοσ.

Εγώ απορώ πως αυτά τα μυαλά εκεί στην euroleague αποφάσισαν να κάνουν το final4 φέτος στην Κωνσταντινούπολη...

Οκ είναι πολλά τα χρήματα που δίνει η Turkish airlines αλλά την ασφάλεια των θεατών δεν την υπολογίζουν καθόλου?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ απορώ πως αυτά τα μυαλά εκεί στην euroleague αποφάσισαν να κάνουν το final4 φέτος στην Κωνσταντινούπολη...

Οκ είναι πολλά τα χρήματα που δίνει η Turkish airlines αλλά την ασφάλεια των θεατών δεν την υπολογίζουν καθόλου?

Η λεξη κλειδι ειναι ''χρηματα''...

Δημοσ.

Εδώ υπάρχει ακόμα κόσμος που ψάχνεται ή πηγαίνει ακόμα ταξίδια εκεί!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...