opera Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το αστειο με εσας τους ψαγμενους-ψεκασμενους, ειναι οτι αν η ειδηση αποσιωπουταν απο τα ΜΜΕ, παλι για σκοπιμοτητες θα μιλαγατε. Δεν βγαζετε ακρη ουτε με τον εαυτο σας , προφανως και δεν περιμενω να βγαλετε ακρη απεναντι στη λογικη. Και τελος παντων ο opera που μας ποσταρε καποτε links απο ψεκασμενα blogs τυπου "αντιυλη" και τα συνοδευε απο τα γνωστα prefixes ψεκασμενου "ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ"/"ΣΟΚ!" δεν γινεται να μας κανει μαθηματα ωριμοτητας. By default. Αντε λοιπον, πισω στα urban legend blogs σου να μορφωθεις για οσα μας αποκρυπτουν. Άλλο πράγμα να αναφερθεί ως είδηση και άλλο να διακόπτεις τη ζωντανή ροή για να μεταδόσεις τη συγκεκριμένη είδηση λες και έγινε ΤΟ γεγονός,η πικρή αλήθεια είναι ότι δυστυχώς συνηθίσαμε πιά. Εσύ συνέχισε να ενημερώνεσαι με τη βολεμένη ζωούλα σου και τα λυμένα σου προβλήματα από τα συστημικά μμε και ασε εμάς τους ανήσυχους να ενημερωνόμαστε από τα εναλλακτικά. Τώρα τρολλάρεις ή μιλάς σοβαρά; Είναι το ίδιο τα τροχαία δυστυχήματα ή ο θάνατος από πιρούνι με τις τρομοκρατικές επιθέσεις ; Δε νομίζω να το λέει ειρωνικά. Προσωπικά ένα πρωί κατέβηκα βόλτα στο κέντρο (Σύνταγμα, Ερμού, Πανεπιστημίου κλπ) στα μαγαζιά. Δεν σου κρύβω ότι κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης... Αυτό προσπάθησε να το εξηγήσεις στους συγγενείς των νεκρών,μάλλον δεν έχεις σχέση με το θάνατο και πρέπει να σε πληροφορήσω ότι ο πόνος είναι ο ίδιος ανεξάρτητα την αιτία θανάτου. Στο ότι σου έχει "φυτευτεί" ο φόβος της ενδεχόμενης τρομοκρατικής επίθεσης είναι ακριβώς το νόημα των σχολίων μου. Αυτό θέλουν να πετύχουν τα μμε,να μας έχουν φοβισμένους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις