Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλά για το ποιoς γράφει βλακείες ας μην μπούμε σε αυτήν την διαδικασία ειδικά από την στιγμή όταν δεν μπορείς να γράψεις σωστά ούτε το username του συνομιλητή σου.Αν δεν υπήρχαν οι .Η.Π.Α δεν θα υπήρχε η Αλ.Καιντα.Αν δεν υπήρχε η Ε.Σ.Σ.Δ δεν θα είχαμε κάτι τέρατα στυλ Στάλιν Τσαουσέσκου,Χότζα, εισβολές σε Τσεχοσλοβακία Αφγανιστάν κ.λ.π κ.λ.π.Νομίζω ότι είναι τελείως προφανές αυτό. Και αν δεν υπήρχες εσύ, δεν θα είχα κάνει λάθος το username σου. Συμφωνούμε. ΥΓ. Μπήκε και ο λονγτομ να αναφέρει τον μπέρνη. αυτό το τέρας ιδιοφυίας που αν έβγαινε υποψήφιος, θα έσωζε την οικονομία.... These claims for the Sanders program aren’t just implausible, they’re embarrassing to anyone remotely familiar with economic history (which says that raising long-run growth is very hard) and changing demography. They should have set alarm bells ringing, but obviously didn’t. http://www.nytimes.com/2016/02/19/opinion/varieties-of-voodoo.html
bluesattack Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εγω , απο το αρχικο μηνυμα , καταλαβα οτι το θεμα ξεκινησε απο την οπλοκατοχη.Ε μονο εκει συμβαινουν αυτα τα καουμπουλικια με τα οπλα
xstreamgamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τοτε ηταν αλλες εποχες δεν αναιρει την ουσια ομως. Και η ουσια ειναι πως οταν μια χωρα ειναι υπερδυναμη κανει χρηση αυτης της ισχυς που εχει για τα συμφεροντα της και πολυ καλα κανει οπως καναμε και εμεις οταν ιστορικα ειχαμε την δυνατοτητα. Ολα τα υπολοιπα "κακια Αμερικη" και τα σχετικα ειναι ανουσια επιχειρηματολογια για αγαθιαρηδες. Δεν αναφέρθηκα μόνο στην Αμερική,μην παθιάζεσαι τόσο.Ίσως δεν με διαβάζεις προσεκτικά.Κατά τα άλλα δεν έχει σχέση το ότι όλες οι υπερδυνάμεις τα κάνουν αυτά.Δεν είναι αυτό το ερώτημα.Το ερώτημα είναι ότι όταν τα κάνουν αν είναι δικαιολογημένη η ρήση φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, Ρώσοι Έλληνες αν θες και πάει λέγοντας.Σε αυτό απαντάμε και νομίζω ότι σωστά απαντάμε.
Fotis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εννοεί τον απλό λαό ρε φιλαράκι Όποια εξουσία έχει το κεφάλαιο ως κορωνίδα, κάνει τα ίδια... Δεν ειναι ακριβες αυτο Βλ.ΕΣΣΔ και Κινα επι Μαο. Δεν εχει να κανει ουτε με το πολιτικο συστημα ουτε με τιποτα παρα μονο με την ισχυ .Εχεις ισχυρη χωρα θα επιβληθεις για να εξυπηρετησεις τα συμφεροντα σου και πολυ καλα θα κανεις . Ετσι ηταν και ετσι θα ειναι παντα. Σιγα μην κατηγορησουμε τους Αμερικανους πολιτες που ψηφιζαν τους πολιτικους που τους εκαναν παγκοσμια υπερδυναμη με οτι συνεπαγεται αυτο .
xstreamgamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και αν δεν υπήρχες εσύ, δεν θα είχα κάνει λάθος το username σου. Συμφωνούμε. Καθόλου
Fotis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν αναφέρθηκα μόνο στην Αμερική,μην παθιάζεσαι τόσο.Ίσως δεν με διαβάζεις προσεκτικά.Κατά τα άλλα δεν έχει σχέση το ότι όλες οι υπερδυνάμεις τα κάνουν αυτά.Δεν είναι αυτό το ερώτημα.Το ερώτημα είναι ότι όταν τα κάνουν αν είναι δικαιολογημένη η ρήση φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, Ρώσοι Έλληνες αν θες και πάει λέγοντας.Σε αυτό απαντάμε και νομίζω ότι σωστά απαντάμε. Δεν δικαιολογειται κανεις να μιλαει για φονιαδες των λαων εκτος αν ειναι Ελβετος μονο . Επισης και ειδικα για την περιπτωση μας ,που ειμαστε μελος του ΝΑΤΟ ,ολων των δυτικων συμμαχιων και στην Ε.Ε (και ευτυχως που ειμαστε μελη σε τοσο ισχυρoυς οργανισμους ,αυτο μας εχει σωσει και δεν ειμαστε επισημο μελος της Αφρικανικης ενωσης και αποικια της Τουρκιας ) ειναι και ο ορισμος του γελοιου διοτι η εναλλακτικη ειναι σε πολυ χειροτερη κατασταση .
xstreamgamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι ακριβες αυτο Βλ.ΕΣΣΔ και Κινα επι Μαο. Δεν εχει να κανει ουτε με το πιλιτικο συστημα ουτε με τιποτα παρα μονο με την ισχυ .Εχεις ισχυρη χωρα θα επιβληθεις για να εξυπηρετησεις τα συμφεροντα σου και πολθ καλα θα κανεις . Ετσι ηταν και ετσι θα ειναι παντα. Σιγα μην κατηγορησουμε τους Αμερικανους πολιτες που ψηφιζαν τους πολιτικους που τους εκαναν παγκοσμια υπερδυναμη με οτι συνεπαγεται αυτο . όχι δεν τους κατηγορούμε γιατί έκαναν την χώρα τους παγκόσμια υπερδύναμη,αν και το πως έγινε είναι μεγάλη ιστορία τους κατηγορούμε για το ότι δεν σηκώνουν ανάστημα ενάντια σε πολιτικές που ξεκληρίζουν έθνη.Δεν χρειάζεται για να είσαι σοβαρό κράτος και να ζεις στην χλιδή και την ευημερία να ξεκληρίζεις λαούς.Αν θες και παραδείγματα ειρηνικών κρατών με απίστευτο επίπεδο διαβίωσης έχω να σου πω την Σουηδία και τον Καναδά.Δεν χρειάζεται να εισβάλεις στον μισό πλανήτη για να είσαι στην ελίτ του κόσμου.Αυτά από μένα δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. 3
sargio01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 (...)Οι οποίοι όλως τυχαίως και περιέργως τήρησαν σιγή ιχθύος όταν η εν λόγω μανδάμ, με το σύστημα/αρχηγία του Δημοκρατικού Κόμματος, έθαψαν συστηματικά τον Μπέρν και έκαναν απίστευτες λαμογιές για να την χρίσουν υποψήφια με το έτσι θέλω ενώ έχανε κατά κράτος... Τι να λέμε τώρα, όλο το σύστημα είναι σάπιο μέχρι το κόκκαλο και η Κλίντενα πρωτοστατεί στην σαπίλα. Σ' αυτό που αναφέρομαι γράφοντας προηγουμένως το παρακάτω. "Πολλές φορές ο εκλογικός νόμος μιας χώρας, είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του καθεστώτος." Σκέψου την απλή αναλογική εδώ στην Ελλάδα που ακούγεται απο κάπου
Fotis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 όχι δεν τους κατηγορούμε γιατί έκαναν την χώρα τους παγκόσμια υπερδύναμη,αν και το πως έγινε είναι μεγάλη ιστορία τους κατηγορούμε για το ότι δεν σηκώνουν ανάστημα ενάντια σε πολιτικές που ξεκληρίζουν έθνη.Δεν χρειάζεται για να είσαι σοβαρό κράτος και να ζεις στην χλιδή και την ευημερία να ξεκληρίζεις λαούς.Αν θες και παραδείγματα ειρηνικών κρατών με απίστευτο επίπεδο διαβίωσης έχω να σου πω την Σουηδία και τον Καναδά.Δεν χρειάζεται να εισβάλεις στον μισό πλανήτη για να είσαι στην ελίτ του κόσμου.Αυτά από μένα δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Η σουηδια και ο καναδας εχουν στρατευματα στο Αφγανισταν και οι Δανοι επισης . Αν ειχαν την ισχυ των ΗΠΑ θα εκαναν και πολυ χειροτερα . Αυτο λεω τοση ωρα .
xstreamgamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν δικαιολογειται κανεις να μιλαει για φονιαδες των λαων εκτος αν ειναι Ελβετος μονο . Επισης και ειδικα για την περιπτωση μας που ειμαστε μελος του ΝΑΤΟ ,ολων των δυτικων συμμαχιων και στην Ε.Ε (και ευτυχως που ειμαστε μελη σε τοσο ισχυρoυς οργανισμους ) ειναι και ο ορισμος του γελοιου διοτι η εναλλακτικη ειναι σε πολυ χειροτερη κατασταση . Δεν είπα πουθενά να φύγουμε από το Ν.Α.Τ.Ο μην πας από το ένα θέμα στο άλλο.Φυσικά και έχουμε μερίδιο ευθύνης για το ότι συμβαίνει στην Μ.Ανατολή αφού ως μέλη της συμμαχιας προσφέρουμε βάσεις ανεφοδιασμού και πλοία για υποστήριξη έστω και ελάχιστα.Αλλά ο ρόλος μας επιτέλους στα τεκτενόμενα εκεί είναι αμελητέος αν δεν είχαν βάσεις στην Ελλάδα θα είχαν αλλού οπότε όχι δεν είμαι το ίδιο υπεύθυνος για το χάλι που επικρατεί στην Μέση ανατολή ειδικά μετά την Αραβική άνοιξη. Η σουηδια και ο καναδας εχουν στρατευματα στο Αφγανισταν και οι Δανοι επισης . Αν ειχαν την ισχυ των ΗΠΑ θα εκαναν και πολυ χειροτερα . Αυτο λεω τοση ωρα . .Δεν χρειάζεται να εισβάλλεις στον μισό πλανήτη για να είσαι στην ελίτ του κόσμου.Αυτό λέω εγώ.Τεσπα ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν χρειάζεται να εισβάλλεις στον μισό πλανήτη για να είσαι στην ελίτ του κόσμου.Αυτό λέω εγώ.Τεσπα ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.Προφανως και χρειαζεται για να συνεχισεις να βρισκεσαι εκει, εξυπηρετωντας τις συμφωνιες και τα συμφεροντα αυτων που σε βαζουν σε αυτην την ελιτ (πχ των πολυεθνικων που φερνουν το χρημα στην χωρα). Αν αφηναν τον κοσμο στην τυχη του, οι μισες πολυεθνικες τους θα ειχαν χρεοκωπησει. Proactive ειναι οι τυποι και φροντιζουν σε καθημερινη βαση να εξασφαλιζουν το μελλον των χωρων τους. Αν αυτο απαιτει πολεμικες επιχειρησεις εναντιον αλλων κρατων, αυτες θα γινουν αν κριθει οτι συμφερει. Ειναι ακριβως ο ιδιος λογος που εσυ μπορει ναι μεν να συντηρεισαι μια χαρα, να εχεις τη δουλεια σου, το σπιτι σου, το αμαξι σου κλπ, αλλα παντα κοιτας για μια καλυτερη δουλεια με καλυτερα λεφτα κλπ κλπ. Διοτι σκεφτεσαι το μελλον σου οπως και των απογονων σου. Το ιδιο ακριβως γινεται και σε επιπεδο κρατων-πολυεθνικων κλπ με τις αναλογες διαστασεις βεβαιως (παγκοσμιες δηλαδη κι οχι ατομικες). Καλως ή κακως ετσι λειτουργει ο ανθρωπος απο καταβολης του. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Συγγνώμη, πρίν οι ΗΠΑ αρχίσουν ν' ασχολούνται και να την πέσουν τελικά το '91 στην μέση ανατολή, τους άκουγες συχνά τους τζιχαντιστές; Χώωωρια που βάσει στοιχείων που βγήκαν στην επιφάνεια απο διάφορα ντοκιμαντέρ, η Αλ Κάιντα εξοπλίστηκε απο τις ΗΠΑ... Εσύ θυμάσαι συχνά τι έλεγαν το '91 οι μεν ή οι δε; ή στο είπαν τα ντοκιμαντερ;
defacer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλά για το ποιoς γράφει βλακείες ας μην μπούμε σε αυτήν την διαδικασία ειδικά από την στιγμή όταν δεν μπορείς να γράψεις σωστά ούτε το username του συνομιλητή σου.Αν δεν υπήρχαν οι .Η.Π.Α δεν θα υπήρχε η Αλ.Καιντα.Αν δεν υπήρχε η Ε.Σ.Σ.Δ δεν θα είχαμε κάτι τέρατα στυλ Στάλιν Τσαουσέσκου,Χότζα, εισβολές σε Τσεχοσλοβακία Αφγανιστάν κ.λ.π κ.λ.π.Νομίζω ότι είναι τελείως προφανές αυτό. What. Προφανώς και δεν είναι προφανές. Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια κλπ ποιός ξέρει πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Ναι ΟΚ ας συμφωνήσουμε προβλέποντας το μέλλον σε ένα παράλληλο σύμπαν ότι χωρίς ΕΣΣΔ δε θα υπήρχε συγκεκριμένα ο Στάλιν με το μουστάκι. Αυτό δε σημαίνει ότι αυτομάτως στο χώρο της ΕΣΣΔ θα υπήρχαν μέλισσες να ζουζουνίζουν και πουλάκια να κελαηδούν. Μήπως τον Μέγα Αλέξανδρο, τον εκλέξαμε ρε φίλε Φώτη και δεν θυμάμαι ώστε να θεωρούμε συνυπεύθυνος του για ότι έκανε;Γιατί τους άλλους που εγώ θεωρώ συνυπεύθυνους έστω και έμμεσα εκλέγουν αυτούς που κάνουν τα εγκλήματα. Ειλικρινά, αυτό είναι μια τελείως κατασκευασμένη διαφορά και δε θα το δεχόμουν σαν επιχείρημα από καλοπροαίρετο συνομιλητή. Θες να πεις δηλαδή ότι οι σύγχρονοι του ΜΑ δεν είναι "ηθικά συνένοχοι" (αν υποθέσουμε ότι τίθεται θέμα ηθικής εκεί) επειδή ήταν εναντίον των πολιτικών του απλά δε μπορούσαν να εκφράσουν την εναντίωσή τους; Αστεία πράγματα. Ή για να το πάω και ανάποδα, όσοι ψήφισαν Χίτλερ το 1932 είναι κατά την άποψή σου ηθικοί αυτουργοί για ό,τι ακολούθησε; 1
xstreamgamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Προφανως και χρειαζεται για να συνεχισεις να βρισκεσαι εκει, εξυπηρετωντας τα συμφεροντα αυτων που σε βαζουν σε αυτην την ελιτ (πχ των πολυεθνικων που φερνουν το χρημα στην χωρα, ειτε αυτη ειναι ΗΠΑ, ειτε Καναδας, ειτε οποια αλλη). Αν αφηναν τον κοσμο στην τυχη του, οι μισες πολυεθνικες τους θα ειχαν χρεοκωπησει . Όχι δεν χρειάζεται και σου έχω αναφέρει επίπεδα κρατών με απίστευτο βιοτικό επίπεδο που δεν εχουν εισβάλει αυτούσια σε άλλες χώρες.Ακόμα ένα παράδειγμα Νορβηγία,Ιαπωνία.Δεν θα αραδιάσω τις χώρες όλες τώρα.Ούτε θα δικαιολογήσω τις σφαγές εκατομμυρίων για να διατηρηθεί η όποια πολυεθνική.Είτε προερχόμενα είναι αυτά από την Ρωσία είτε από την Αμερική είτε από την Κίνα κ.τ.λ. κ.τ.λ
silverado Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Όχι δεν χρειάζεται και σου έχω αναφέρει επίπεδα κρατών με απίστευτο βιοτικό επίπεδο που δεν εχουν εισβάλει αυτούσια σε άλλες χώρες.Ακόμα ένα παράδειγμα Νορβηγία,Ιαπωνία.Δεν θα αραδιάσω τις χώρες όλες τώρα.Ούτε θα δικαιολογήσω τις σφαγές εκατομμυρίων για να διατηρηθεί η όποια πολυεθνική.Είτε προερχόμενα είναι αυτά από την Ρωσία είτε από την Αμερική είτε από την Κίνα κ.τ.λ. κ.τ.λ Ολοι σφαζουνε αρκει να εχουν μαχαιρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις