Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. 

Είχα ανεβάσει μια βλακεία φωτογραφία στο fb και για 3 ημέρες δε μπορούσα να κάνω like,share,comment...την διέγραψα προφανώς!

Μετά από καιρό μου ξανά στέλνει το facebook μήνυμα για την ίδια φωτογραφία ενώ την είχα διαγράψει και μου ζητούσε αρχείο ταυτοποίησης μου για το όνομα μου. Έβγαλα φωτογραφία την ταυτότητα μου και τους την έστειλα.

Από εκεί και στο εξής στα τέλη Οκτωβρίου ως σήμερα 11/12/2016 δε μπορώ να συνδεθώ στο facebook και μου λέει το εξής : 

Σας ευχαριστούμε που μας δώστε το έγγραφο ταυτοποίησής σας

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας κατά την επαλήθευση αυτού του λογαριασμού. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email αμέσως μόλις εξετάσουμε το έγγραφο ταυτοποίησής σας.
Γνωρίζετε πως μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα, δηλαδή σε πόσες ημέρες θα το ξανά έχω πίσω το profile μου ή κάποιο κόλπο ; Δε μπορώ να ανοίξω νέο profile από την αρχή γιατί εκεί είχα συνομιλίες, αρχεία κ.α που χρειάζομαι! 
Εντομεταξύ είχα στείλει μήνυμα στο facebook και τους είπα το πρόβλημα μου και μου απάντησαν πως το email ή ο αριθμός κινητού μου δεν αντιστοιχούν σε κανένα απενεργοποιμένο λογαριασμό. Στο email πάντως μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις για το ποιος έχει γενέθλια σήμερα και τύπου (Από τότε που έχετε να συνδεθείτε στο facebook έχουν γίνει πολλά. Και μου λέει ας πούμε κάποιο αριθμό μηνυμάτων,εκδηλώσεων κλπ. 
Χρειάζομαι βοήθεια!!

Δημοσ.

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο που λεει το μαιλ . θα περιμενεις μεχρι να επαληθευουν τα στοιχεια σου και θα ενημερωθεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...