Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο φορουμ!

εχω την εξης απορια..

ετοιμαζομαι για ταξιδι στην αγγλια μεσω ryanair (55χ40χ20) κ το ερωτημα ειναι το εξης...

ως φωτογραφος εχω την τσαντα της μηχανης μου η οποια εχει διαστασεις 48χ33χ25 που θα εχει μεσα τον εξοπλισμο μου +λαπτοπ κτλ και αλλο ενα σακιδιο πλατης με διαστασεις 50χ35 για τα ρουχα μου κτλ.
θα χρεωθω παραπανω ή οχι? εχω μπερδευτει!

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

ναι. δωρεαν ειναι η χειραποσκευη και το σακιδιο. ο εξοπλισμος  ειναι extra.

η τσαντα της μηχανης μου ειναι αυτη που θα θεωρηθει ως η χειραποσκευη μου λογω των διαστασεων,οποτε γτ να χρεωθω για αυτο?

Δημοσ.

με συγχωρεις κατάλαβα λάθος . νομιζα θα έχεις συνολικα 3 αποσκευες.  δεν θα χρεωθεις.

χειραποσκευη θα ειναι ο εξοπλισμος. και το σακιδιο που προβλεπεται.

τωρα για αυτα τα 5 εκατοστα, δε νομιζω να υπαρχει θεμα. λογικα θα μπορεσει να συμπιεστει λιγο;

Δημοσ.

με συγχωρεις κατάλαβα λάθος . νομιζα θα έχεις συνολικα 3 αποσκευες.  δεν θα χρεωθεις.

χειραποσκευη θα ειναι ο εξοπλισμος. και το σακιδιο που προβλεπεται.

τωρα για αυτα τα 5 εκατοστα, δε νομιζω να υπαρχει θεμα. λογικα θα μπορεσει να συμπιεστει λιγο;

ισως δεν τοκανα πληρως κατανοητο! η τσαντα της μηχανης μου θα θεωρηθει ως χειραποσκευη λογω των διαστασεων κ το σακιδιο πλατης θα θεωρηθει ως το δευτερο σακιδιο που επιτρεπεταi αν κ αυτο μεταξυ μας ειναι λιγο παραπανω απτις διαστασεις που δικαιουμαστε για το δευτερο σακιδιο. 50χ35 ειναι το δικο μου κ αυτοι επιτρεπουν μεχρι 35χ20 .οποτε αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να χρεωθω απο τωρα που θα κλεισω το εισητηριο για μια επιπλεων βαλιτσα για ναμαι σιγουρη?!

Δημοσ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ:

Την χειραποσκευή σου ίσως ζητηθεί να την χορέσεις σε μια ειδική υποδοχή των διαστάσεων που δίνει η Ryan, δλδ 55χ40χ20. Αν χωράει, έστω και με στρίμωγμα, περνάει. 

Η διάσταση που δίνει η Ryan για σακίδιο/τσάντα είναι 35 x 20 x 20 cm όπως λες. Τώρα το δικό σου είναι αλήθεια ότι ξεφεύγει αρκετά. Ίσως το περάσεις ίσως όχι. Αν όχι, έχε έτοιμη μια κάρτα για να το πληρώσεις επιτόπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...