Προς το περιεχόμενο

Windows 8 pro εγκατάσταση


spy94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,ενημερώνω ότι η σχέση μου με ότι έχει να κάνει με software είναι κακή. :-D  Στο θέμα μας:είχα αγοράσει παλιότερα ένα λαπτοπ και είχε πάνω windows 8 pro.Δεν έκανα ποτέ καμία αναβάθμιση όσο και αν με ρωτούσε το μηχάνημα.Τελικά κάποια στιγμή έβγαλα τον δίσκο,έβαλα ssd και πέρασα 10άρια και έμεινε στην άκρη ο δίσκος μαζί και ο κωδικός.Πλέον συγγενικό μου πρόσωπο αγόρασε λαπτοπ χωρίς λειτουργικό και είπα να του περάσω τα παλιά μου 8άρια.Δεν έχω ιδέα αν γίνεται πλέον,από που να τα κατεβάσω κλπ.Οποιαδήποτε πρόταση-βοήθεια θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκαθάρισε τι θέλεις. Να περάσεις τα παλιά σου 8αρια ή να τα κατεβάσεις να τα βάλεις σε φλασάκι/CD και να τα εγκαταστήσεις? Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Αλλά η απάντηση είναι να τα κατεβάσεις μέσω του εργαλείου στο λινκ.

 

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows8

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να περάσω στο καινούργιο λαπτοπ τα παλιά μου 8άρια-υπάρχει κωδικός αλλά δεν έχω cd οπότε πρέπει να τα κατεβάσω.Απότι κατάλαβα δεν υπάρχουν πλεον 8άρια και θα κατεβάσω 8.1?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι τον παλιό κωδικό που είχες στο λάπτοπο σου είναι μόνο για αυτό. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το κλειδί για άλλο λάπτοπ ή σταθερό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...