McNerd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τι θα σκεφτεί ο μελλοντικός εαυτός σας όταν θυμηθεί αυτό που είστε τώρα ή τη σημερινή μέρα της ζωής σας;
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ότι απάντησα πρώτος σε ένα ακόμα γαμάτο ινσομνιακό θρεντ 7
Ghost_Rider Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 o ΜC Σπασικλας ξαναχτυπα κυριες και κυριοι...
DDevil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Στο ινσομνια έμαθα ότι οι κλειδαράδες είναι πάντα πολύ χρησιμοι. Με τοσα κλειδώματα μέσα πάντα χρειάζεσαι έναν. Θα μας κλειδώσουν μέσα εδώ παλι αποψε και δεν θα μπορώ να πάω για δουλεια αυριο. Να κερδισω το καρβέλι μου .... το ημερησιο μου κουάκερ. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Θα μας κλειδώσουν μέσα εδώ παλι αποψε και δεν θα μπορώ να πάω για δουλεια αυριο. Να κερδισω το καρβέλι μου .... το ημερησιο μου κουάκερ. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο; Όχι ρε γμτ! Τη βρώμη μου μέσα! 1
DDevil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο; Όχι ρε γμτ! Τη βρώμη μου μέσα! Mην ανησυχεις εχω έναν κλειδαρά καλο θα μας βοηθήσει https://www.youtube.com/watch?v=-og40TNdm2A τωρα σχετικα με το θρέντ οσο μεγαλώνω ψηνομαι να το ριψοκινδυνεύω ολο και περισσοτερο ειδικα στα γκομενικα δεν το συζητάμε πλεον είμαι ικανος να αλλαξω τραπέζι και να πάω να μιλησω σε κάποια στα χύμα. Έχω τρελάνει κατι μαζεμένους γνωστους χαχα δεν ηξεραν από που να φυγουν, παλια δεν το ειχα αυτό αλλα δεν μετανιώνω για τιποτα. Η ζωη είναι μικρη. -.- Αυριο μπορει να μην υπάρχουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις