fastnq2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα. Μπορει να γινει εκπροθεσμο συμβολαιο σε μισθωτηριο ωστε να γινει στο ονομα μου? Το χρειαζομαι για το στεγαστικο επιδομα και πρεπει να ειναι στο ονομα μου γιατι εγω ειμαι δικαιουχος. Ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί να γίνει αλλά έχει ένα πρόστιμο κάπου 100€.
fastnq2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί να γίνει αλλά έχει ένα πρόστιμο κάπου 100€. Ναι το γνωριζω αυτο και με παιρνει να το πληρωσω εφοσον μου εξασφαλισει το επιδομα. Απλα εχει συνεπειες π.χ. στις φορολογικες δηλωσεις κ.τ.λ? Και απο οτι καταλαβα πρεπει να ενημερωσω αυτον που μου νοικιαζει το σπιτι να το κανει και εγω να το δεχτω απο το taxis η μπορω να κανω κατι παραπανω απο την μερια μου?Και κατι τελευταιο, εγω ειχα κανει δυο ξεχωριστα συμβολαια για το 15-16 και 16-17 μονοετη, και επειδη δικαιουμαι αλλο ενα τελευταιο 4ο επιδομα θα χρειαστει να βαλω το ονομα μου και στου 15-16 και στου 16-17. μπορω να κανω ενα εκπροθεσμο συμβολαιο 15-17 η δυο ξεχωριστα παλι?Ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Σόρυ αλλά δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες...
fastnq2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Σόρυ αλλά δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες... Δεν πειραζει Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα