Προς το περιεχόμενο

Γρηγορα PC ανακατασκευασμενα και αρκετα φτηνα. Πως γινεται αυτο?


vagvagvag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω απορια πως φτιαχνουν καποια PC ανακατασκευασμένα που τρεχουν WIN10 και τρεχουν αρκετα γρηγορα. Και δεν εχουν ssd. Πηραν προσφατα έναν στην δουλεια και μολις τον ανοιξα να τον δω , ανοιξε παααρα πολύ γρηγορα και γενικα πηγαινε λες και εχουν πανω πολυ καλα hardware. Τον αγοράσανε 110 ευρω από καποιο γνωστο μαγαζι που διαφημιζει τετοια. Δεν θυμαμαι τα χαρακτηριστικα για να σας τα πω τωρα. Απλα εχω απορια πως το κανουν αυτο? Ελαφραινουν το λειτουργικο όταν το βαζουνε ή υπαρχει και καποιο σωστο ταιριασμα των hardaware μεταξυ τους? Δλδ υπαρχει περιπτωση να εχω Motherboard και CPU που να είναι συμαβατα μεταξυ τους αλλα να μην αποδιδουν μεταξυ τους την καλυτερη ταχυτητα? Αν ισχυει αυτο , πως μπορω να βρω τετοια ταιριασματα ? Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα win10 στεγνα τρέχουν αρκετά γρήγορα και σε παλιότερο hardware.

για ριξε antivirus, κάνα βαρύ πρόγραμμα, τρέξε κάνα HD video και σε youtube ακόμα και τότε θα δεις πως πάει. Δεν υπάρχουν μαγικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε πρώτη φάση δεν έχει λογικά μέσα τίποτα από προγράμματα ή άμα έχει έχει ελάχιστα που σημαίνει ελάχιστη σαβούρα να διαβάσει ο δίσκος στην εκκίνηση.Για να δεις τι σκαμπάζει τρέξε ταυτόχρονα σε full hd κανά αρχείο βίντεο και κάνε άλλα πράγματα ταυτόχρονα.Επίσης άμα έχει κομμάτια όχι για πέταμα μετράει και αυτό.Άμα έχεις κομμάτια εσύ σπίτι που λές και υπάρχουν drivers για τα κομμάτια σου μια δοκιμή θα σου λύσεις τις απορίες όλες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το hardware ειναι λιγο συμπαθητικο και αυτος που τα φτιαχνει ειναι μαγκακος και ξερει τι ειναι πιο ελαφρυ κτλ οπως δηλαδη αφαιρεση εφε, ελαφρυ antivirus, μηδενικα σαπιοπρογραμματα, μετα απο την εκκινηση απενεργοποιει παπαριες τυπου skype, reader κα και στο τελος  του πεταει και 2 ανασυγκροτησεις στα καπακια και οταν το παιρνει ο πελατης παει σουπερ.

Το ποσο δυνατο ειναι θα φανει στο ποσο καιρο θα κρατησει ετσι και σε δυναμη βαζοντας κανα δυνατο youtube οπως λενε και πιο πανω κτλ. Αν εξαιρεσεις youtube και τετοια παντως, καθαρα για δουλεια γραφειου office κτλ ειναι μια χαρουλα οι μελλοθανατοι... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι ειναι παίδες, όταν μιλάμε για αμιγώς χρήση γραφείου ειναι όλα πανάλαφρα και...κουτσουρεμένα!

 

Πηγα προχτές σε μια υπηρεσία, ειχα μόλις αγοράσει κατι dell σταθερούς, σα παλιές ΄φετες ήχου. Μικρό σε μέγεθος, ενα τροφοδοτικούλι 180W, 4 γκιγκα ραμ και προφανώς καποιον μικρό επεξ.

 

Στις τράπεζες, εφορίες, τα ίδια. Και αφου χρησιμοποιηθούν κανα 3-4 χρονια, τα πουλάνε σε δημοπρασία, τα συμμαζεύουν τα καταστήματα και τα μεταπωλουν σε άριστη τιμή (βλ κοσμοντατα και συναφείς).

 

Για ένα γραφείο ειναι ΠΟΛΥ τίμια λυση!

 

Πχ εγω στο γραφειο εχω C2D 7200, 4gb ram, ssd 120ρη, μια HD5450 silent, 350W psu. Σερφαρισμα, office, autocad 2d. και 7ρια 64μπιτα.

Σφαίρα για τη δουλειά του.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...