Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και καλες γιορτές. Ψαχνω για πληκτρολογιο αλλα το προβλημα ειναι το εξής . Συνηθισα στου laptop ου ενα hp dv6000 που το ειχα μια δεκαετια και δεν βολεύομαι με άλλο ευκολα οποτε θα ηθελα κατι παρόμοιο δηλαδη slim. Δεν παιζω παιχνιδια φανατικα αλλα δακτυλογραφω πολυ κειμενο και εχω μεγαλα δακτυλα και δεν βολευομαι ευκολα .Πηρα μια φτηνοδουλεια natec http://www.e-shop.gr/pliktrologio-natec-nkl-0547-roach-slim-usb-black-greek-layout-p-PER.572278 και απλα ειναι τρελα ελαφρυ και με μικρα πληκτρα οποτε θελω μια καλυτερη επιλογη αλλα να μην φυγουμε πολυ στην τιμη. Ευχαριστω προκαταβολικά

Δημοσ.

ποσό πες μας. γι άλλους το ξεφευγουμε ειναι 150€> και για άλλους 5€>. Μάλλον μιλάς για αρκετά φθηνά πληκτρολόγια. Σου προτείνω να πας σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσεις γιατί κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα σε βολέψει. Δεν έχεις τεχνικές απαιτήσεις αλλά μόνο θέμα βόλεψης...

Δημοσ.

καλησπερα! φιλε αν δακτυλογραφεις που και ειν η δουλεια σου προτεινω να επενδυσεις σε μηχανικο πληκτρολογιο και θα με θυμηθεις

ισως να σου ναι λιγο περιεργο στην αρχη αλλα απ τη στιγμη που το συνηθισεις δεν θα κοιταξεις ποτε ξανα πισω  :P

πολυ πιο γρηγορη δακτυλογραφηση και πιο ξεκουραστη ενι ταϊμ

Δημοσ.

Δεν ειναι η δουλεια μου αλλα δακτυλογραφώ πολυ για πολλους λογους για το μηχανικο μου πεφτει βαρία η τιμή. Θα τα σκεφτω παβτωα αυτο που εχω τωρα δεν την παλευω μια. Πολυ μικρα πλήκτρα και οχι καλη αισθηση πατηματος θα το σκεφτω αλλά αυτα θα τα δοκιμάσω πριν τα αγοράσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...