Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφω ελληνικά τα ονόματα να αποφύγω το keyword indexing των λέξεων στον Γουγλη και μη γνωστοποιηθεί κατευθείαν και ευρέως επειδή φαντάζομαι πως το συγκεκριμένο θα βρει και άλλες χρήσεις.

Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν νόμιμα κάποιο πρόγραμμα της Αντομπι με Πειπαλ απο Γκρις, βρήκα λύση.

 

Εάν μένετε Ελλάδα και έχετε μόνο πειπαλ και όχι πιστωτική, ενώ θέλετε να αγοράσετε κάτι από την Αντομπι τότε δεν μπορείτε.

 

(1) Κάντε ένα νέο email account, βρείτε μια τυχαία διεύθυνση με το ΤΚ της αγγλική, και το site της Sonetel θα σας δώσει αγγλικό νούμερο τηλεφώνου συνδεδεμένο με το δικό σας ελληνικό δωρεάν (τελικά δεν χρειάζεται verification για Αντομπι η πειπαλ, απλά ο αριθμός)

(2) Κάντε δημιουργία νέου Αντομπι ID με το νέο email, με χώρα Αγγλία και την διεύθυνση και το τηλεφωνο (δεν δέχεται το ελληνικό πειπαλ σε αγγλικό Αντόμπι ID προσπάθησα)

(3) Κάντε δημιουργία νέου Πειπαλ με χώρα Αγγλία, με το νέo email, χρειάζεστε εδώ την τυχαία διεύθυνση διαμονής με τον ΤΚ, και το νούμερο τηλεφώνου

(4) Κάντε verify το email στο νεο πειπαλ για να μπορεί να δεχτεί χρήματα

(5) Περάστε το ποσό από το ένα πειπαλ στο άλλο (no fees) αλλα μόλις αλλάξατε χώρα στα χρήματα (το νου σας, εδώ είναι το μελανό σημείο κατά την νομοθεσία)

(6) Μπορείτε να ολοκληρώσετε την συναλλαγή στην Αντόμπι και να πάρετε το προγραμμα σας

 

Εγώ προσωπικά πέρασα μήνες να παρακαλάω την Αντομπι στα τσατ και στα τηλέφωνα να κάνουν κατι και ενώ το χρειαζόμουν σαν πρόγραμμα για να επιβιώσω οικονομικά ήμουν αναγκασμένος να δουλεύω με ότι ναναι κοπιες του και εκτός legit χρήσης με πάρα πολλά προβλήματα. Εφοσον εξαρτάται η επιβιωσή μου, κ ο χειρισμός του προγραμματος αυτού είναι η κύρια δεξιότητα μου και μέσο διαβίωσης (κάνω επεξεργασία εικόνας) αυτό το workaround προορίζεται για όποιον έχει παρόμοια κίνητρα με εμένα. Πληρώνω μία αξιόλογη εταιρία για ένα αξιόλογο πρόγραμμα που θέλω να χρησιμοποιώ στην χώρα μου και να είμαι χρήσιμος στους συνανθρώπους μου. Με τα 10 ευρώ το μήνα που βγάζω στο εξωτερικό δε θα καταστραφεί η χώρα ενώ η αξία που δημιουργώ σε φόρους από αυτό που κάνω είναι μεγαλύτερη.

 

Καλή δύναμη σε όλους

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...