Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση κάποιος από το insomnia.gr να αναλάβει συγκομιδή διαφόρων προϊόντων για τις αδύναμες οικογένειες στη Θεσσαλονίκη ; εμείς από το φόρουμ να μαζέψουμε τα προϊόντα και κάποια άτομα να τα μοιρασουν την πρωτοχρονιά ή τα Χριστούγεννα.

Όποιος έχει χρόνο και όρεξη ας το αναλάβει. Δεν ξέρω αν έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο μέσω του φόρουμ,πιστεύω ότι πολλοί εδώ μέσα θα συνδράμουν.

Προσοχή μιλάω για τρόφιμα.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές "οργανώσεις" που το κάνουν αυτό.. Εγώ ξέρω μερικές άμα θες να σε φέρω σε επαφή;

Το θεμα ειναι να γίνει κάτι μέσα από εδώ οργανωμένα, αλλιώς πάω στην εκκλησία δεν τίθεται θέμα.

Εγώ απλά ρώτησα αν θέλει το insomnia.gr να κάνει κάτι τέτοιο στη Θεσσαλονίκη.

Αφού κάνετε που κάνετε συνάντηση ας γίνει για καλό σκοπό.

Δημοσ.

ουτε να παραπονεθω , ουτε να βγαλω κακια, ουτε να θελω να γινω κακος θελω. 

απλα το βλεπω ρεαλιστικα.

μια τετοια κινηση (το λεω επειδη το κανω , με εθελοντικη κινηση ,εδω στη θεσσαλονικη) χρειαζεται (για 100-200 οικονομικα αδυναμους) καπου στα 30-50 ατομα εθελοντων , να χαρισουν 5-10 ωρες απο την ζωη τους για να μαζεψουν τροφημα/φαρμακα/ρουχα.

στην τελευταια συναντηση , ημασταν ισα ισα 6 ατομα. τα 2 εχουν φυγει.

πιστευεις οτι μπορει να βγει συννενοηση μεσω φορουμ?

αυτο ηταν καλη ιδεα , κ εγω μαζι σου, απλα επρεπε να γινει μια οργανωση 1 μηνα πιο πριν , να μαζευτουμε 30 ατομα στην συναντηση και να το συζητησουμε.

• Like 1
Δημοσ.

ουτε να παραπονεθω , ουτε να βγαλω κακια, ουτε να θελω να γινω κακος θελω. 

απλα το βλεπω ρεαλιστικα.

μια τετοια κινηση (το λεω επειδη το κανω , με εθελοντικη κινηση ,εδω στη θεσσαλονικη) χρειαζεται (για 100-200 οικονομικα αδυναμους) καπου στα 30-50 ατομα εθελοντων , να χαρισουν 5-10 ωρες απο την ζωη τους για να μαζεψουν τροφημα/φαρμακα/ρουχα.

στην τελευταια συναντηση , ημασταν ισα ισα 6 ατομα. τα 2 εχουν φυγει.

πιστευεις οτι μπορει να βγει συννενοηση μεσω φορουμ?

αυτο ηταν καλη ιδεα , κ εγω μαζι σου, απλα επρεπε να γινει μια οργανωση 1 μηνα πιο πριν , να μαζευτουμε 30 ατομα στην συναντηση και να το συζητησουμε.

Το ξερω οτι ΑΡΓΗΣΑ να το αναφερω οκ,λογικα ομως υπαρχουν απο θεσσαλονικη 100-200 ατομα δεν μπορει , οι πιο πολλοι καθονται εδω μεσα  ( σορρυ κιολας) . Οσοι μπορουν και θελουν ας βοηθησουν οχι με ειδη αλλα με εθελοντικη εργασια.

Ας το δουν πρωτα απο ολα οι admins  και βλεπουμε, ισως προλαβουμε να κανουμε κατι ,εστω απο 1 σακουλα ο καθε ενας τιποτα τρελο. Ενταξει μονος το κανω και εγω δεν ειναι τιποτα,παω ψωνιζω τα παω εκκλησια και τελος.

το θεμα ειναι αν το Forum θελει να κανει κατι τετοιο αυτο με ενδιαφερει. Πιστευω υπαρχουν αξιολογα ατομα εδω μεσα .

Δημοσ.

ο εθελοντισμός είναι κάτι προσωπικό και υπάρχουν αρμόδιες "δομές" αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας. όποιος/α ενδιαφέρεται, απευθύνεται εκεί.

δεν το κάνεις για να προάγεις κάποιο όνομα είτε φόρουμ είτε τίποτα.
έγκειται στη συνείδηση και στη φιλανθρωπία του κάθε ενός. 

• Like 1
Δημοσ.

ο εθελοντισμός είναι κάτι προσωπικό και υπάρχουν αρμόδιες "δομές" αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας. όποιος/α ενδιαφέρεται, απευθύνεται εκεί.

δεν το κάνεις για να προάγεις κάποιο όνομα είτε φόρουμ είτε τίποτα.

έγκειται στη συνείδηση και στη φιλανθρωπία του κάθε ενός. 

καμια σχεση αυτο που γραφεις με αυτο που εγραψα.

Εγω ρωταω απλα αν θελει το forum αυτο να ασχοληθει.

Δημοσ.

καμια σχεση αυτο που γραφεις με αυτο που εγραψα.

Εγω ρωταω απλα αν θελει το forum αυτο να ασχοληθει.

αν θέλεις κάτι, μίλα με το επιτελείο των mods 

και κινήσου ανάλογα. 

• Like 1
Δημοσ.

Το ξερω οτι ΑΡΓΗΣΑ να το αναφερω οκ,λογικα ομως υπαρχουν απο θεσσαλονικη 100-200 ατομα δεν μπορει , οι πιο πολλοι καθονται εδω μεσα  ( σορρυ κιολας) . Οσοι μπορουν και θελουν ας βοηθησουν οχι με ειδη αλλα με εθελοντικη εργασια.

Ας το δουν πρωτα απο ολα οι admins  και βλεπουμε, ισως προλαβουμε να κανουμε κατι ,εστω απο 1 σακουλα ο καθε ενας τιποτα τρελο. Ενταξει μονος το κανω και εγω δεν ειναι τιποτα,παω ψωνιζω τα παω εκκλησια και τελος.

το θεμα ειναι αν το Forum θελει να κανει κατι τετοιο αυτο με ενδιαφερει. Πιστευω υπαρχουν αξιολογα ατομα εδω μεσα .

καλυτερα να μιλησεις με καποιον mod. αν οχι με hal.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...