Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, γνωρίζεται κάποια εκκλησία που να δέχεται παλιά ρούχα (λειτουργικά) για να τα δώσω η σε κάποιον οργανισμό, κάπου; μένω ζωγράφου.

Πήγα 1-2 στην κοντινότερη εκκλησία αλλά ήταν κλειστά. Άκουσα ότι πολλές εκκλησίες Δν δέχονται ρούχα.

Δημοσ.

Σίγουρα θα βρεις να τα δώσεις σε κάποια οργάνωση που ασχολείται με τους μετανάστες. Από εκεί και πέρα αναλόγως τα ρούχα.. Αν έχεις πχ παιδικά μπορείς να κοιτάξεις σε ορφανοτροφεια κτλ

Δημοσ.

Γι αυτό λέω αν ξέρετε κάπου συγκεκριμένα μην κάθομαι και περνώ τηλέφωνα και ψάχνω. πχ αν μου πεις στην τάδε εκκλησία δέχονται ρούχα τα πάω άμεσα να μου φύγει και εμένα ο τσάμπα χώρος που πιάνουν. Σκέφτομαι να τα αφήσω στον κάδο και να γράψω ρούχα από έξω για κανέναν άστεγο αν δεν βρω λύση! Έχει και κρύο τελευταία..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι αυτό λέω αν ξέρετε κάπου συγκεκριμένα μην κάθομαι και περνώ τηλέφωνα και ψάχνω. πχ αν μου πεις στην τάδε εκκλησία δέχονται ρούχα τα πάω άμεσα να μου φύγει και εμένα ο τσάμπα χώρος που πιάνουν. Σκέφτομαι να τα αφήσω στον κάδο και να γράψω ρούχα από έξω για κανέναν άστεγο αν δεν βρω λύση! Έχει και κρύο τελευταία..

Πιο πιθανο να τα παρουν γυφτοι. Επεξ/σία από livefreeordie
Δημοσ.

Εξαρτάται τα ρούχα. Αν είναι για χειμωνιάτικα και για ενήλικες – σεντόνια – πετσέτες – κουβέρτες – μπουφάν μπορείς να τα δώσεις στο κέντρο-ξενώνα αστέγων του δήμου Αθηναίων (φαντάζομαι κι άλλοι δήμοι θα έχουν κάτι αντίστοιχο) σε οργανώσεις που φροντίζουν πρόσφυγες, σε χαριστικά παζάρια – κοινωνικά ανταλλακτήρια, υπάρχουν επίσης “χαριστικά” φόρουμς (ιδίως αν είναι παιδικά θα φύγουν αμέσως).

Οι παραπάνω λύσεις θέλουν λίγο ψάξιμο. Υπάρχουν και πιο εύκολες πχ τα κατεβάζεις σε ανοιχτές σακούλες και τα αφήνεις έξω από τον κάδο (να μην βρέχει και να έχει περάσει ήδη το σκουπιδιάρικο), τα έχεις μαζί σου στο αυτοκίνητο και τα δίνεις σε κάποιον στα φανάρια (έχω δώσει σακούλα με παπούτσια σε τύπο που καθαρίζει τζάμια και ακόμα με χαιρετάει και μου χαμογελάει όταν περνάω).

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με ανάγκες, καλό θα ήταν να τα δώσεις λίγα λίγα ώστε να καταλήξουν σε περισσότερους και όχι σε κάποιο πάγκο λαϊκής.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...