Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 και Mi5 σε τιμές έκπληξη από το GearBest


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για αυτή την εβδομάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest προωθεί δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Xiaomi, το Redmi Note 3 το οποίο ανήκει στην οικονομική κατηγορία, καθώς και το Mi5, που ανήκει στη μεσαία κατηγορία με τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν όμως ναυαρχίδες.

 

redminote3.jpg

 

Αρχικά το Redmi Note 3, έρχεται με μεταλλική κατασκευή, κάτι που δε συνηθίζεται σε συσκευές με τελικό κόστος τα €115 με τη χρήση του κωδικού REMIN. Στα χρήματα αυτή η Xiaomi προσφέρει ένα smartphone με οθόνη 5,5 ιντσών, Full HD ανάλυση, με τα χρώματα να ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή. Στο εσωτερικό υπάρχει 6πύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 650, χρονισμένος στο 1.8GHz με 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 16MP ενώ στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει μια δεύτερη για selfies στα 5MP.

 

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Xiaomi για το 2016 είναι το μοντέλο Mi5, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής που διακρίνεται για τη χρήση γυαλιού όχι μόνο στην εμπρόσθια όψη αλλά και στην πίσω, με τα δύο μέρη να ενώνονται με ένα μεταλλικό πλαίσιο. Οι διαστάσεις της συσκευής κρατούνται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ η οθόνη είναι στις 5,15 ίντσες, με Full HD ανάλυση κάτι που αντιστοιχεί σε 428 εικονοστοιχεία.

 

mi_5_1473664442780.jpeg

 

Το chipset που βασίζεται το Xiaomi Mi5 είναι το Snaprdragon 820, ένα από τα καλύτερα SoC της Qualcomm με κορυφαίες επιδόσεις, και το οποίο συνοδεύεται από 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Για τη σύνδεση με φορτιστή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB Type-C ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 16MP και είναι κατασκευής Sony, με υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης.

 

Η τιμή του Xiaomi Mi5 έχει οριστεί €235 είτε στο άσπρο είτε στο χρυσαφί χρώμα.

post-1-0-31175300-1481842120_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο κωδικός στο banggood ->KIMOVILMI5 που φαίνεται και στο SS λειτουργεί στο Banggood. 201€ βγαίνει και τώρα. Μόλις το δοκίμασα.

 

Είναι πειρασμός πάντως. Το έχει πάρει φίλος και σπέρνει σε αυτά τα €. Aν είχε FM radio το είχα πάρει χθες. Αλλά δεν, μαμώ την Qualcomm μου...

post-71156-0-09270400-1482162434_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα το Redmi Note 3 Pro από Gearbest στα 127€ χωρίς έξοδα μεταφοράς.Πραγματικά είναι τρομερό κινητό αλλά μου το έφεραν με πειραγμένη ROM και έκανα Flash την Official Stable της εταιρείας.Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον υπάρχουν και τα ελληνικά ως επιλογή αλλά δεν είναι πλήρως μετεφρασμένα.Αν διαλέξετε Xiaomi,καλό θα είναι να μπείτε και στο αντίστοιχο forum για να δείτε την διαδικασία φλασαρίσματος του κινητού.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...