Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχει εδω και 1μιση μηνα εχω κανει αιτηση στον ΟΤΕ για τηλεφωνο και ιντερνετ και το μονο που μου λενε ειναι οτι δεν υπαρχει χαλκος (δλδ καλωδια) μου ειπαν οτι η πρεπει να φυγει καποιος απο κει η να γινει επεκτασει να γινουν εργα ωστε να εχω και εγω.. και εδω και 1 μιση μηνα δε εχει γινει τιποτα τους πριζω στα τηλεφωνα ολο λενε θα με ενημεροσουν και δεν γινεται τιποτα... καμια ιδεα;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχει εδω και 1μιση μηνα εχω κανει αιτηση στον ΟΤΕ για τηλεφωνο και ιντερνετ και το μονο που μου λενε ειναι οτι δεν υπαρχει χαλκος (δλδ καλωδια) μου ειπαν οτι η πρεπει να φυγει καποιος απο κει η να γινει επεκτασει να γινουν εργα ωστε να εχω και εγω.. και εδω και 1 μιση μηνα δε εχει γινει τιποτα τους πριζω στα τηλεφωνα ολο λενε θα με ενημεροσουν και δεν γινεται τιποτα... καμια ιδεα;

δεν θα σε βοηθησει καποιος.οπως ειπαν.η θα πρεπει καποιος να διακοψει ή να γινει επεκταση δικτυου.δεν μπορει να γινει κατι αλλο εκτος αν πας μετα σε vdsl(αν εχουν να σου δωσουν απερχομενο)(αναλογως αν ειναι θεμα απερχομενου ή κεντρικου) ή πας σε δορυφορικο ή σε 3g προσωρινα.

Δημοσ.

Δε μας λες σε ποια περιοχή είσαι να σε βοηθήσουμε κάπως αν βέβαια μπορούμε?

Θεσσαλονίκη Κορδελιο ,Ότι νάναι παντως , ακυρωσα την αίτηση αφού ήταν έτσι και αλλιώς να ακυρωθεί από μόνη της , και πήγα σε Wind άσχετα που ξέρω ότι θα γίνει το ίδιο... Αλλά τι να κάνω..

δεν θα σε βοηθησει καποιος.οπως ειπαν.η θα πρεπει καποιος να διακοψει ή να γινει επεκταση δικτυου.δεν μπορει να γινει κατι αλλο εκτος αν πας μετα σε vdsl(αν εχουν να σου δωσουν απερχομενο)(αναλογως αν ειναι θεμα απερχομενου ή κεντρικου) ή πας σε δορυφορικο ή σε 3g προσωρινα.

Δεν έχει vdsl δυστυχώς γτ εκείνης πήγαινα από την αρχή..Και δεν μπορώ με 3G και τα σχετικά κυρίως το θελω για Online παιχνιδια ταινίες..
Δημοσ.

αν ισχύουν αυτά που σου λένε ότι δεν υπάρχουν γραμμές, τότε και στη wind που έκανες αίτηση το ίδιο θα γίνει

για το πόσο γρήγορα θα πάρεις εξαρτάται αν το πρόβλημα είναι στο kv της περιοχής, ή στην εισαγωγή της πολυκατοικίας

να εύχεσαι να είναι στο kv η έλλειψη ζευγαριών

γιατί είναι πιο εύκολο να γίνει κατάργηση σε ένα από τα πάνω-κάτω 200 διαθέσιμα ζευγάρια του kv, παρά στα 10-20 της εισαγωγής

εγώ δεν θα ακύρωνα την αίτηση στον ΟΤΕ

εφόσον η αίτηση εκείνη ήταν πιο παλιά, θα είσαι πιο πάνω στην "λίστα αναμονής"

πάντως αυτό με την έλλειψη δικτύου είναι πρόβλημα

παλιότερα, όταν ο οτε ηταν στο δημόσιο, έκοβε και έραβε

το τεχνικό τμήμα έκανε πιο εύκολα μια μικροεπέκταση χωρίς να υπολογίζει τα χρήματα

πλέον για να εγκριθεί αίτημα μικροεπέκτασης τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα καθώς οι αποφάσεις/εγκρίσεις παίρνονται από πιο πάνω στην ιεραρχεία και όχι από τους "τοπικούς οτετζήδες"

επίσης υπάρχει θέμα με τους δήμους και τις άδειες που δε δίνουν πάντα

όταν ο ΟΤΕ ήταν δημόσιος, δεν του δημιουργούσε προβλήματα η γραφειοκρατία 

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη Κορδελιο ,Ότι νάναι παντως , ακυρωσα την αίτηση αφού ήταν έτσι και αλλιώς να ακυρωθεί από μόνη της , και πήγα σε Wind άσχετα που ξέρω ότι θα γίνει το ίδιο... Αλλά τι να κάνω..

Δεν έχει vdsl δυστυχώς γτ εκείνης πήγαινα από την αρχή..Και δεν μπορώ με 3G και τα σχετικά κυρίως το θελω για Online παιχνιδια ταινίες..

και σε wind το ιδιο θα γινει.ακυρωση αιτησης.η wind θα την ξαναστειλει μια δυο φορες ακομα με λιγο διαφορα χρονου και αν φανε ολες reject απλα στο λεει και ακυρωνεται η αιτηση.εκτος αν καποιοι δεν εχουν adsl και εχουν pots και ο οτε τους βαλει σε pcm(φερεσυχνο) που δυσκολο γιατι θα το ειχαν κανει ηδη.

αν ισχύουν αυτά που σου λένε ότι δεν υπάρχουν γραμμές, τότε και στη wind που έκανες αίτηση το ίδιο θα γίνει

για το πόσο γρήγορα θα πάρεις εξαρτάται αν το πρόβλημα είναι στο kv της περιοχής, ή στην εισαγωγή της πολυκατοικίας

να εύχεσαι να είναι στο kv η έλλειψη ζευγαριών

γιατί είναι πιο εύκολο να γίνει κατάργηση σε ένα από τα πάνω-κάτω 200 διαθέσιμα ζευγάρια του kv, παρά στα 10-20 της εισαγωγής

εγώ δεν θα ακύρωνα την αίτηση στον ΟΤΕ

εφόσον η αίτηση εκείνη ήταν πιο παλιά, θα είσαι πιο πάνω στην "λίστα αναμονής"

πάντως αυτό με την έλλειψη δικτύου είναι πρόβλημα

παλιότερα, όταν ο οτε ηταν στο δημόσιο, έκοβε και έραβε

το τεχνικό τμήμα έκανε πιο εύκολα μια μικροεπέκταση χωρίς να υπολογίζει τα χρήματα

πλέον για να εγκριθεί αίτημα μικροεπέκτασης τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα καθώς οι αποφάσεις/εγκρίσεις παίρνονται από πιο πάνω στην ιεραρχεία και όχι από τους "τοπικούς οτετζήδες"

επίσης υπάρχει θέμα με τους δήμους και τις άδειες που δε δίνουν πάντα

όταν ο ΟΤΕ ήταν δημόσιος, δεν του δημιουργούσε προβλήματα η γραφειοκρατία 

καλα ναι αν ειναι απερχομενο τοτε big problem.εκτος αν ειναι τυχερος και εχει πχ 20 ζευγο καλωδιο και απλα εχουν τερματιστει τα 10 και μενουν αλλα δεκα στον αερα που γινεται καποιες φορες.εκει απλα πρεπει να τερματιστουν και τα υπολοιπα που δεν ειναι δυσκολο.

τωρα να σκαψουν για μια γραμμη ναι ειναι θεμα μεγαλο.εδω τεχνικος του οτε ελεγε οτι δινει καποιες καλωδιακες επειδη τα ζευγαρια ειχαν θεμα και οτι δεν γινοταν δεκτο και δεν εκαναν τιποτα.απο την μια δεν με παραξενευει.ακομα βλεπεις pcm αν και εχουν μειωθει αλλα το χειροτερο ακομα βλεπεις σιδερενια box χωρις καπακια χωρις φλατζες ,σκουριασμενα και αλλαζουν με ρυθμο χελωνας με ενα ποδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...