Dannie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Γιαννη η ΔΕΔΔΗΕ δεν ειναι θυγατρικη της ΔΕΗ?Δεν υπαρχει σχεση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Γιαννη η ΔΕΔΔΗΕ δεν ειναι θυγατρικη της ΔΕΗ?Δεν υπαρχει σχεση? Ναι ειναι θυγατρικη 100% για την ωρα . Η καθε μια ομως βγαει δικα της οικονομικα αποτελεσματα . Εμεις στον ΔΕΔΔΗΕ πληρωνομαστε απο την ΔΕΗ αλλα και τους αλλους παροχους που στον λογαριασμο εχουν και για την διανομη και για την μεταφορα ΑΔΜΗΕ.
Dannie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ναι ειναι θυγατρικη 100% για την ωρα . Η καθε μια ομως βγαει δικα της οικονομικα αποτελεσματα . Εμεις στον ΔΕΔΔΗΕ πληρωνομαστε απο την ΔΕΗ αλλα και τους αλλους παροχους που στον λογαριασμο εχουν και για την διανομη και για την μεταφορα ΑΔΜΗΕ. Δηλαδη αν ο υπευθυνος της ΔΕΔΔΗΕ την ριξει εξω λογω ανικανοτητας τι γινεται??Η ΔΕΔΔΗΕ δεν παει καθολου καλα δεν εχουν υλικα κ.τ.λ.Τι θα γινει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη αν ο υπευθυνος της ΔΕΔΔΗΕ την ριξει εξω λογω ανικανοτητας τι γινεται??Η ΔΕΔΔΗΕ δεν παει καθολου καλα δεν εχουν υλικα κ.τ.λ.Τι θα γινει? Πως θα την ριξει εξω ??? Δεν παιρνει αποφασεις για την ΔΕΗ ενω οι αποφασεις της ΔΕΗ (36 δοσεις , απληρωτοι λογαρισμοι κλπ) επηρεαζουν τον ΔΕΔΗΕ γιατι δεν εισπρατει απο τους λογαριασμους το "μερτικο" του. 1
fakiris31 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ο/η ΔΕΔΔΗΕ πληρώνετε από όλους τους παρόχους Αλλά νομίζω Αφού τα πάρουνε οι πάροχοι. Οπότε αφού χρωστάνε τόσοι. . Το δυκτιο νομίζω είναι ιδιοκτησία ΔΕΗ Αλλά το διαχειρίζεται ΔΕΔΔΗΕ. Το Νυχτερινό χρειάζεται αλλαγή μετρητή ώστε να έχει 2 γραμμές να μετράει και αν δεν υπάρχει στην διάταξη τασ και ένα τασ ή έναν χρονοδιακοπτη. 1
iageogr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Υλικά ΗΡΘΑΝ!!! (Λεπτομέρια: μαλλον δεν ειναι πολλα και ισως δεν φθάνουν για ολους απο οτι ειπε ο τεχνικος) Σημερα ηρθαν και βαλαν το νεο μετρητη (σε επαρχιακη πολη ειμαι) ο οποιος ειναι ηλεκτρονικος (εχει οθονιτσα μιας γραμμης που δειχνει ενδηξεις που αλλαζουν: ωρα, καναλωση ημερας, καταναλωση νυχτας) Οποτε οποιος ενδιαφερετε ας το κοιταξει τι γινεται στην περιοχη του. (υποθετω οτι θα φεραν παντου...) 2
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υλικά ΗΡΘΑΝ!!! (Λεπτομέρια: μαλλον δεν ειναι πολλα και ισως δεν φθάνουν για ολους απο οτι ειπε ο τεχνικος) Σημερα ηρθαν και βαλαν το νεο μετρητη (σε επαρχιακη πολη ειμαι) ο οποιος ειναι ηλεκτρονικος (εχει οθονιτσα μιας γραμμης που δειχνει ενδηξεις που αλλαζουν: ωρα, καναλωση ημερας, καταναλωση νυχτας) Οποτε οποιος ενδιαφερετε ας το κοιταξει τι γινεται στην περιοχη του. (υποθετω οτι θα φεραν παντου...) Τι εγινε, γραφει κανονικα τη νυχτερινη καταναλωση ο νεος μετρητης σου? Γιατι κι εγω εχω αυτο το μετρητη αλλα μονο 1 κιλοβατωρα εχει γραψει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τι εγινε, γραφει κανονικα τη νυχτερινη καταναλωση ο νεος μετρητης σου? Γιατι κι εγω εχω αυτο το μετρητη αλλα μονο 1 κιλοβατωρα εχει γραψει... Να ζητησεις ελεγχο μετρητη .
eidikos33 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εμένα που εχει προβλήμα ο μετρητής μου και ξεκολλάει από τη βάση αλλά λειτουργεί κανονικά και όταν τους κάλεσα να έρθουν να δουν μου κατέγραψαν τα στοιχεία και μου είπαν ότι έχουν έλειψη από υλικά και ότι όταν θα βρουν θα μου τον αντικαταστήσουν επειδή είναι πολύ παλιός,σκεφτείτε ότι είναι απο το 1955 και έχει περάσει και ο σεισμός αλλά ακόμα περιμενω....Τι να κάνω? Που ν απευθυνθώ??
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εμένα που εχει προβλήμα ο μετρητής μου και ξεκολλάει από τη βάση αλλά λειτουργεί κανονικά και όταν τους κάλεσα να έρθουν να δουν μου κατέγραψαν τα στοιχεία και μου είπαν ότι έχουν έλειψη από υλικά και ότι όταν θα βρουν θα μου τον αντικαταστήσουν επειδή είναι πολύ παλιός,σκεφτείτε ότι είναι απο το 1955 και έχει περάσει και ο σεισμός αλλά ακόμα περιμενω....Τι να κάνω? Που ν απευθυνθώ?? Στον ΔΕΔΔΗΕ που ανηκεις στο τμημα μετρητων .
iageogr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τι εγινε, γραφει κανονικα τη νυχτερινη καταναλωση ο νεος μετρητης σου? Γιατι κι εγω εχω αυτο το μετρητη αλλα μονο 1 κιλοβατωρα εχει γραψει... Νομίζω δουλεύει σωστά. Ενα θεματάκι εχω να καταλάβω τι λένε οι πολλές ενδείξεις που εχει αυτος ο μετρητής. Σε μια γραμμή ηλεκτρονικής οθόνης, ανα διαστήματα αλλαζουν ενδείξεις, οι οποίες ειναι οι παρακάτω: (Με επιφύλαξη μηπως κανω καποιο λάθος) 1)Ωρα (εχει και ενα σηματάκι της ώρας) 2)Volt (εχει ενα σηματάκι V) 3)Amper (εχει ενα σηματακι Α) 4)Κατανάλωση ημέρας (νομιζω κωδικος 181) 5)Κατανάλωση νύχτας (νομιζω κωδικος 182) 6)Συνολική κατανάλωση (αθροισμα κατανάλωσης ημέρας και νυχτας δηλαδη) 7)Τρέχουσα κατανάλωση σε Kwh 8)Ενας μεγάλος αριθμός που δεν ξέρω τι είναι Επίσης όταν ενεργοποιείται το νυχτερινό ρεύμα ανάβει κόκκινο λαμπάκι. Εννοείτε οποιος γνωρίζει (ισως ο Γιάννης Platano;) ας συμπληρώσει ή διορθώσει τα παραπάνω μηπως καταλαβουμε τι μας λεει αυτος ο μετρητής! Ένα εγχειρίδιο δεν δώσαν και ούτε κατάφερα να βρώ online!
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω δουλεύει σωστά. Ενα θεματάκι εχω να καταλάβω τι λένε οι πολλές ενδείξεις που εχει αυτος ο μετρητής. Σε μια γραμμή ηλεκτρονικής οθόνης, ανα διαστήματα αλλαζουν ενδείξεις, οι οποίες ειναι οι παρακάτω: (Με επιφύλαξη μηπως κανω καποιο λάθος) 1)Ωρα (εχει και ενα σηματάκι της ώρας) 2)Volt (εχει ενα σηματάκι V) 3)Amper (εχει ενα σηματακι Α) 4)Κατανάλωση ημέρας (νομιζω κωδικος 181) 5)Κατανάλωση νύχτας (νομιζω κωδικος 182) 6)Συνολική κατανάλωση (αθροισμα κατανάλωσης ημέρας και νυχτας δηλαδη) 7)Τρέχουσα κατανάλωση σε Kwh 8)Ενας μεγάλος αριθμός που δεν ξέρω τι είναι Εννοείτε οποιος γνωρίζει (ισως ο Γιάννης Platano;) ας συμπληρώσει ή διορθώσει τα παραπάνω μηπως καταλαβουμε τι μας λεει αυτος ο μετρητής! Ένα εγχειρίδιο δεν δώσαν και ούτε κατάφερα να βρώ online! Φιλε μου εργαζομαι σε ΔΕΔΔΗΕ αλλα διοικητικος και δεν εχω τεχνικες γνωσεις .
fakiris31 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δύσκολα να βρεις εγχειρίδιο και δεν βλέπω και ποιο το νόημα να έχεις Αφού δεν πρέπει να τον πειράζεις.
Alxnks Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δύσκολα να βρεις εγχειρίδιο και δεν βλέπω και ποιο το νόημα να έχεις Αφού δεν πρέπει να τον πειράζεις. Πρέπει όμως να καταλαβαίνει τι γράφει.
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Να ζητησεις ελεγχο μετρητη . Nαι, μετα απο 13 μηνες που ειμαι στο περιμενε και τηλεφωναω συνεχεια τωρα θα ζητησω ελεγχο μετρητη Το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα. Εκτος απο το μετρητη χρειαζεται και μια αλλη συσκευη, την οποια λεει προς το παρον δεν την εχουν. Νομίζω δουλεύει σωστά. Ενα θεματάκι εχω να καταλάβω τι λένε οι πολλές ενδείξεις που εχει αυτος ο μετρητής. Νομιζεις? Ποσες κιλοβατωρες εχει γραψει ως τωρα ο μετρητης του νυχτερινου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα