Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως ειναι αληθεια και δεν ειναι θεμα ΔΕΗ αλλα ΔΕΔΔΗΕ που ειναι υπευθυνος για τα ρολογια ανεξαρτητα απο παροχο .Θελει αλλαγη ο μετρητης να μπει αλλος με διπλο "κοντερ"

Λογω οικονομικων δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης μετρητων σε παρα πολλες περιπτωσεις . Η αναμονη αυτη τη στιγμη εκει που ειμαι εγω ειναι 5-6 μηνες.

Χρωστανε στη ΔΕΗ αρα και η ΔΕΗ χρωσταει στον ΔΕΔΔΗΕ γιατι απο την ΔΕΗ και τους αλλους παροχους εχει εσοδα ο ΔΕΔΔΗΕ που δεν εχει πελατες αλλα χρηστες δικτυου .

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γυρίζει στο νυχτερινό?

Προφανως γυρισε οσο να γραψει την μια κιλοβατωρα.Τωρα εχει παγωσει εκει.

Δυστυχως ειναι αληθεια και δεν ειναι θεμα ΔΕΗ αλλα ΔΕΔΔΗΕ που ειναι υπευθυνος για τα ρολογια ανεξαρτητα απο παροχο .Θελει αλλαγη ο μετρητης να μπει αλλος με διπλο "κοντερ"

Μα εγω εχω με διπλο κοντερ. Αλλα χρειαζεται και κατι αλλο για να λειτουργησει.

Λογω οικονομικων δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης μετρητων σε παρα πολλες περιπτωσεις . Η αναμονη αυτη τη στιγμη εκει που ειμαι εγω ειναι 5-6 μηνες.

Μετα τους 5-6 μηνες, τους βαζουν??

Δημοσ.

Εσένα ρώτησα, γυρίζει ο μετρητής έχεις ένδειξη στο πινακα ότι είσαι σε νυχτερινο

Δημοσ.

Εσένα ρώτησα, γυρίζει ο μετρητής έχεις ένδειξη στο πινακα ότι είσαι σε νυχτερινο

Μα αφου σου εκανα quote σημαινει οτι σε σενα απαντησα.

Σου απαντησα οτι ο μετρητης του νυχτερινου εχει παγωσει στη μια κιλοβατωρα, δηλαδη δε γυριζει.

Ειμαι σε νυχτερινο γιατι πληρωνω κανονικα το παγιο των 2€.

Ποιον πινακα λες?

Δημοσ.

Χρωστανε στη ΔΕΗ αρα και η ΔΕΗ χρωσταει στον ΔΕΔΔΗΕ γιατι απο την ΔΕΗ και τους αλλους παροχους εχει εσοδα ο ΔΕΔΔΗΕ που δεν εχει πελατες αλλα χρηστες δικτυου .

Με ολο το δικτυο που εχει χαλασμενες κολωνες κ.τ.λ τι θα γινει(μιλαμε πανω σε βουνα κ.τ.λ).Αν καποιος αγορασει την ΔΕΗ θα φτιαχτουν ολα αυτα?Δεν χρειαζονται πολλα χρηματα?

Καποιος που εχει κομμενο ρευμα στην ΔΕΗ μπορει να βαλει ρευμα σε αλλη ιδιωτικη εταιρεια(ενω χρωστα στην ΔΕΗ?).Μου ειπαν γινεται ειναι δυνατον?

Δημοσ.

Μα αφου σου εκανα quote σημαινει οτι σε σενα απαντησα.

Σου απαντησα οτι ο μετρητης του νυχτερινου εχει παγωσει στη μια κιλοβατωρα, δηλαδη δε γυριζει.

Ειμαι σε νυχτερινο γιατι πληρωνω κανονικα το παγιο των 2€.

Ποιον πινακα λες?

Από ότι κατάλαβα δεν γνωρίζεις αν είσαι σε νυχτερινό ή ημερισιο, ο πίνακα (ηλεκτρολογικος ποιος αλλως) έχει ένδειξη της λειτουργίας του ρολογιού σου
Δημοσ.

Εχεις με διπλο μετρητη αλλα υπαρχει και του κουτι δεν ξερω ακριβως πως το λενε που δινει σημα να γυρισει το βελακι πανω ή κατω ?

Με ολο το δικτυο που εχει χαλασμενες κολωνες κ.τ.λ τι θα γινει(μιλαμε πανω σε βουνα κ.τ.λ).Αν καποιος αγορασει την ΔΕΗ θα φτιαχτουν ολα αυτα?Δεν χρειαζονται πολλα χρηματα?

Καποιος που εχει κομμενο ρευμα στην ΔΕΗ μπορει να βαλει ρευμα σε αλλη ιδιωτικη εταιρεια(ενω χρωστα στην ΔΕΗ?).Μου ειπαν γινεται ειναι δυνατον?

Ολα αυτα κολωνες κλπ δεν ανηκουν στη ΔΕΗ αλλα στον ΑΔΜΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ.

Μεχρι πριν λογο καιρο μπορουσε αλλα τωρα οι και ειναι  λογικο δεν μπορεις να αλλαζεις παροο επειδη χρωστας

post-40980-0-32227100-1481976255_thumb.jpg

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα δεν γνωρίζεις αν είσαι σε νυχτερινό ή ημερισιο, ο πίνακα (ηλεκτρολογικος ποιος αλλως) έχει ένδειξη της λειτουργίας του ρολογιού σου

Σου ειπα... ειμαι σε νυχτερινο, πληρωνω κανονικα το παγιο του νυχτερινου(2€ το μηνα).

Μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε?

Που βρισκεται ο πινακας που λες?

Δημοσ.

Για να καταλαβουν καποιοι πολυ πολυ χοντρικα !!!

Η ΔΕΗ παραγει ρευμα και εμπορευεται και την ηλεκτρικη ενεργεια  οπως και αλλοι παροχοι αλλα με καποιες διαφορες .

Ο ΑΔΜΗΕ μεταφερει το ρευμα απο το εργοστασιο παραγωγης στο Κεντρο υψηλης τασης στην πολη

Ο ΔΕΔΔΗΕ "το παιρνει" απο εκει και με χαμηλη και μεση ταση το παει σε καταναλωτες.Η καταμετρηση οι βλαβες δικτυου η συντηριση του κλπ ειναι ευθυνη του ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσ.

Εχεις με διπλο μετρητη αλλα υπαρχει και του κουτι δεν ξερω ακριβως πως το λενε που δινει σημα να γυρισει το βελακι πανω ή κατω ?

Αυτο που ξερω ειναι οτι λειπει ενα εξαρτημα, μαλλον αυτο που λες, το οποιο και περιμενω εδω και ενα χρονο να το βαλουν.

Δημοσ.

Σου ειπα... ειμαι σε νυχτερινο, πληρωνω κανονικα το παγιο του νυχτερινου(2€ το μηνα).

Μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε?

Που βρισκεται ο πινακας που λες?

Μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε? Στο μονο που εχεις δίκιο !!!

Δεν ξέρεις που είναι ο πίνακας του σπιτιού σου, τι να πω, ο πίνακας είναι μέσα στο σπίτι και έχει κάτι λαμπάκια και δικοπτακια, ενα από τα λαμπάκια αυτα είναι ή ένδειξη νυχτερινού, δηλαδή αν γύρισε ή όχι ο μετρητής σου, ελπίζω να συννενόηθουμε κάποια στιγμή

Δημοσ.

Μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε? Στο μονο που εχεις δίκιο !!!

Δεν ξέρεις που είναι ο πίνακας του σπιτιού σου, τι να πω, ο πίνακας είναι μέσα στο σπίτι και έχει κάτι λαμπάκια και δικοπτακια, ενα από τα λαμπάκια αυτα είναι ή ένδειξη νυχτερινού, δηλαδή αν γύρισε ή όχι ο μετρητής σου, ελπίζω να συννενόηθουμε κάποια στιγμή

Oταν σου εξηγω με στοιχεια οτι εχω νυχτερινο αλλα εσυ ακομα με ρωτας, πως μαζι να καταλαβαινομαστε? Καταλαβαινεις αυτο που θες...

Που να ξερω ποιον πινακα εννοεις? Τον πινακα του ρευματος λες, εκει που ειναι οι διακοπτες και ο γενικος?

Δεν υπαρχει κατι να δεις σε αυτο το πινακα, ο ηλεκτρολογος  δεν κανει πλεον εκει επεμβαση οπως παλια.

Δημοσ.

Με όσα γραφτηκαν βγαινει το συμπερασμα οτι 1 χρονο (τουλαχιστον!) δεν υπαρχουν υλικα, το οποιο ειναι τραγικο!

Για το μελλον δεν υπαρχει πληροφορηση, οποτε θα μπορουσε να υποθεσει καποιος ειτε (απαισιοδοξα) οτι θα συνεχιστει η κατασταση για καιρο ακομη ειτε (αισιοδοξα) οτι αφου εχουν τοσο πολυ καιρο να παρουν υλικα, θα ειναι πλεον πρωτη προτεραιοτητα.

Εχω βγαλει το συμπερασμα οτι συμφερει αρκετα το νυχτερινο αν χρεισιμοποιεις ρευμα για θερμανση (π.χ aircondition inverter) οπως κανω εγω, και ηθελα να βαλω τωρα το χειμωνα....και δε το βλεπω να ειναι εφικτο...

Δημοσ.

Oταν σου εξηγω με στοιχεια οτι εχω νυχτερινο αλλα εσυ ακομα με ρωτας, πως μαζι να καταλαβαινομαστε? Καταλαβαινεις αυτο που θες...

Που να ξερω ποιον πινακα εννοεις? Τον πινακα του ρευματος λες, εκει που ειναι οι διακοπτες και ο γενικος?

Δεν υπαρχει κατι να δεις σε αυτο το πινακα, ο ηλεκτρολογος δεν κανει πλεον εκει επεμβαση οπως παλια.

Πες στον ηλεκτρολόγο σου να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω γιατί είναι παλιοηλεκτρολογος :)

Σαφώς και επεμβαίνουμε στον ηλεκτρολογικο πινακα (στο είπα και πριν) αν πρόκειται για εγκατάσταση νυχτερινού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...